Word.Doc Juist Weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »
Francoi gckx

Francoi gckx

10/01/2013 11:28:00
Quote Anchor link
Ik heb een klein uploadsysteem,

Nadat iemand zijn CV heb geupload wil ik het laten zien op een php-pagina zelf.

Dit is wat ik krijg als ik .doc output.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
Uploaded file Persoonlijk gegevensTest.doc:

Array ( [0] => > [1] => * [2] => )[a bjbj.a     033333      $OT33fff33ffff3Qx f0fEREfEf$ffE [3] => :Persoonlijk [4] => gegevens [5] => Naam [6] => TestVoorNaam [7] => TestAchtrNaam [8] => Adres: [9] => TestStraat [10] => 5 [11] => 2727 [12] => LA [13] => TestPlaats [14] => Telefoon: [15] => 027-613551 [16] => Geboortedatum: [17] => 10 [18] => maart [19] => 1999 [20] => E-mail: [21] => TestEmail@test.nl [22] => Werkervaring: [23] => 2010-2010: [24] => Plusmarkt: [25] => vakkenvuller [26] => 2009-2010: [27] => Lidl: [28] => vakkenvulller [29] => 2006-2007: [30] => Rubberfabriek: [31] => schoonmaker [32] => 2005-2006: [33] => Tomatenplukker [34] => Opleidingen: [35] => 2003-2009: [36] => Atheneum [37] => VWO6 [38] =>  [39] => Profiel: [40] => economie/maatschappij [41] => Diploma: [42] => niet [43] => behaald [44] => Cursussen: [45] => 2010: [46] => LOI: [47] => Visual [48] => Basic [49] => Certificaat: [50] => nog [51] => niet [52] => behaald [53] => Taalvaardigheid: [54] => Nederlands: [55] => Moedertaal [56] => Engels: [57] => Mondeling [58] => goed [59] => schriftelijk [60] => goed [61] => Hobbys: [62] => -GHa [63] =>  [64] => [65] =>  [66] =>  [67] =>  [68] => 4 [69] => 5 [70] => 6 [71] => > [72] => ? [73] => J [74] => ] [75] => ^ [76] => zmmfbfbfmWWWh._h._B*phh._ [77] => h._h._h._h._5B*phhQh._5B*phhQh._B*phh._B*phh'k [78] => h._úB*phh]¾hµquB*phh'k [79] => hquB*phh]B*phh'k [80] => h]¾B*phhQÎB*phh'k [81] => hGB*phhGB*phh._5B*phh'k [82] => h._ú5B*ph"H‚¤Ãö÷øùú [83] => [84] => 5 [85] => 6 [86] => ^ [87] =>  [88] => ° [89] => ± [90] => ² [91] => ¿ [92] => À [93] =>  [94] => 8 [95] => 9 [96] => : [97] => E [98] => F [99] => r [100] => úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgd._ú^ [101] => g [102] => q [103] => Œ [104] => ¡ [105] => ¯ [106] => ² [107] => ½ [108] => ¾ [109] => ¿ [110] => À [111] => 8 [112] => : [113] => C [114] => D [115] => F [116] => J [117] => Q [118] => q [119] => r [120] => ¢ [121] => £ [122] => ¤ [123] => ³ [124] => ´ [125] => ¶ [126] => Þ [127] => ð [128] =>  [129] => - 5 6 ^ ` a ÷ì÷ì÷ìØǶ©÷윒œŠìŠ÷Š윒œìŠì{tpt{ti [130] => h._úhtrmhôdµ [131] => hIf¥h._úh._úh'k [132] => hzB*phhzB*phhyC5B*phh'k [133] => h._ú5B*phh'k [134] => hi5B*ph [135] => h._5>*CJOJQJ^JaJ [136] => hi5>*CJOJQJ^JaJ&hIhi5>*CJOJQJ^JaJh'k [137] => h._úB*phh._úB*ph#r [138] => £ [139] => ¤ [140] => µ [141] => ¶ [142] => × [143] =>   [144] => 6 _ ` a úúúúúúúúúúúúgd._ú [145] => 1h°‚. [146] => °ÆA!°‰"°‰#‰$‰%°°Ä°Ä [147] => Äj ˜žžžžžžžž666666666vvvvvvvvv666666>666666666666666666666666666¨6666666666¸666666666666hH66666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666°62ÀÐàð [148] => 0@P`p€ÀÐàð2(Øè [149] => 0@P`p€ÀÐàð [150] => 0@P`p€ÀÐàð [151] => 0@P`p€ÀÐàð [152] => 0@P`p€ÀÐàð [153] => 0@P`p€ÀÐàð [154] => 0@P`p€8XøV~ [155] => OJPJQJ_HmHnHsHtHR`ñÿR [156] => ._ú [157] => Standaard$CJOJPJQJ_HaJmHsHtH [158] => LA [159] => òÿ¡L [160] => Standaardalinea-lettertypeVióÿ³V [161] => 0Standaardtabelö4Ö [162] => l4Öaö .k [163] => ôÿÁ. [164] => 0 [165] => Geen [166] => lijst [167] => PK!‚Š¼ú[Content_Types].xml¬‘ËjÃ0E÷…þƒÐ¶Ørº(¥Ø΢Iw} [168] => Òä±-j„4 [169] => Éßwì¸Pº-t#bΙ{U®ã “óTéU^h…d}㨫ôûî)»×*1Pƒ' [170] => ^W0)T9<l#¤Ü$yi}å;À~@‡æ¶(îŒõÄHœñÄÐuù* D× zƒÈ/0ŠÇ° ðûù [171] => $€˜ X«Ç3aZ¢ÒÂà [172] => °D0j~è3߶Îbãí~i>ƒØÍ3¿\`õ?ê/ç[ج¶Géâ\Ä!ý-ÛRk.“sþÔ»..—·´aæ¿­?ÿÿPK!¥Ö§çÀ6 _rels/.rels„ÏjÃ0 [173] => ‡ï…½ƒÑ}QÒÃ%v/¥C/£}á(h"ÛëÛOÇ [174] => »„¤ï÷©=þ®‹ùá”ç [175] => šªÃâC?Ëháv=¿‚É…¤§%[xp†£{Ûµ_¼PÑ£<Í1¥H¶0•ˆÙO¼R®BdÑÉÒJEÛ4b$§‘q_טžà6LÓõR×7`®¨Éÿ³Ã0ÌžOÁ¯ [176] => åEn7”Liäb¡¨/ãS½¨eªÔе¸ùÖýÿÿPK!ky–ƒŠtheme/theme/themeManager.xml [177] => ÌM [178] => à [179] => @á}¡wÙ7c»(Eb²Ë®»öCœAÇ ÒŸÛ×åãƒ7ÎßÕ›K [180] => Y [181] => œ [182] => ŠeÍ.ˆ·ð| [183] => §¨ÚHÅ [184] => láÇæéxÉ´ßIÈsQ}#Ր…­µÝ [185] => Öµ+Õ!ï [186] => Ý^¹$j=‹GWèÓ÷)âEë+& [187] => 8ýÿÿPK!'IâæžStheme/theme/theme1.xmlìYMoE¾#ñF{oc'vGuªØ±HÒF±[Ôãxw¼;ÍìÎjfœÔ7Ô‘q 7¨ÔJ\ʯ [188] => A‘úxgfw½¯iÒQA}H¼³Ï¼ßï3¾zí^ÌÐ’ò¤íÕ/× ÛÞ­aÿÒš‡¤ÂI€OHÛ›é]Ûxÿ½«x]E$&æ'r·½H©t}iIú0Œåež’ލ¹ˆ±‚G.ƒÜ˜--×j«K1¦‰‡ƒØ›ã1õÉ%-{¹ð [190] => ‰’zÀgb E“lÆN瀃ú†È©ì2Ž0k{ (àÇCrOyˆa©àEÛ«™·´qu [191] => ¯g“˜Z0·4¯o>Ù¼lBp¸ltŠpT(­÷­+[…|`j×ëõº½z!ϰ֖²ÌF­ÞÉe–@öë¼ìn­Yk¸ø’ü•9›[N§ÙÊl±B [192] => È~mÌá×j«Íeo@ßœÃ7:›Ý7 [193] => ‹_Ã÷¯´V.Þ€"F“Ã9´Nh¿ŸI/ [194] => cζ+ák_«eð [195] => ª¡(/­b̵°Øb|—‹> [196] => 4’aE¤¦)c긋㑠XkÀë—ÞØ!_Î [197] => ieHú‚¦ªí}˜b艙¼—Ͼùì [198] => :¹ÿôäþO'œÜÿÑ [199] => rfmã$ [200] => Ïzñíg>úýñ䛿¨ÆË2þ×>ùåçÏ«Ð?3sžùø·§Ÿõéïß=¬€o [201] => <*Ç4&Ý [202] => Çè€Çà˜‰Šk9‰óÍF˜–gl&¡Ä [203] => ÖZ*ä÷Tä oL1˲ãØÑ!no à*àõÉ]ÇàA$&ŠVhÞ‰b¸Ç9ëpQ…­«æá$ [204] => «•‹Iw€ñQ•î.Nœüö&)0g^–Žã݈8fî3àU’„(¤ßñCB*¼»C©×=ê .ùX¡;u0­ [205] => ɐŽœjšMÚ¦1äeZå3äÛ‰ÍÞmÔá¬Êë-rä"¡+0«0~H˜Æëx¢p\%rˆcVø.VQ•‘ƒ©ð˸žTé0Žz‘²jÎMþ–’¾ƒ²*ӾǦ±‹ŠVÉÜÅœ—‘[ü°á8­Âh•±ÈC(QŒö¹ª‚ïq·Cô3ä' Ó}›'ݯfƒ[4tLšˆ~3:—ÀÕÇ4ù;:føØÖÀÅÑ1àó¯UTÖÛJÄ›°&UuÂö)ú]„;Mº].úösîž$ûÊ|~áyG¹ï(×ûÏSî¢~>+ÑθhWïì®Øì‘ãÅ[ä1el ¦ŒìJ³K–°P}ÔÍ‘g¦4‚¯±;¸P`3 [206] => ®>¢*D8…vÝÓBB™‰%J¹„£®”­ñ°KWö`ØÔGK«=Øá=œŸ [207] => 1f¹ [208] => Íù3W´¢œUÙÊ•L(¸ý:ÊêÚ¨3k«Ó [209] => ×9Ú [210] => —!‰ó®Á`M؁ [211] => Ø·@”WሮUÃÉ3è¸ÛÅ7O‹ÉÂE¦HF8 [212] => YŽ´ßó9ª›$åµb. v*r¤y¯ˆZI[K‹}mgIRY]cº<{o’¥¼‚gYҍ{ªYRnN– ã¶×j.7=äã´íáP _ã².õ¦³î†|e/[œ&-ÊÉ&Î6³éòY6[¹cnÔá¢ÂÆ}ÎaGE*¤ÚÂ2²Ì«¬X¢5Yû—›Ö‹rÀVúkX±²Åð¯YqtSKÆcâ«r²K#:vö1£R>QD [213] => ¢àØD`H¿.Uð' î& [214] => #è¸IÓÑ6¯\rΚ®|epv³4ÂÝêÍ;ÙÂM6˜§’yà[¥íƹó»bZþ‚\)—ñÿ̽žÀUÁJ 3àÃM®ÀH÷kÛãBEX(¨ß°s0K&T ÜÆÂk(*¸O6ÿ9ÒÿmÏY¦­áħhˆ…õHE‚} %S}¯VÏÖ.+’e‚LE•Ì•©5{DŽj\Õk»‡"(uÃ& [215] => ÜéúsŸ³…z“Sî7‡C*ɲ‚krò¾àmfÐçò°ÙÐäñ/L¬XUí|3=_{O³þl›ÕÈ»”•–‚VÖö¯iÂ9—ZËXs/7sã [216] => ‹óÃ`±!JáÂé?°þQá3bÊX/¨C~ÜŠà§- [217] => ʪú’Ýx [218] => Mvp';hó¬EÙÐf['Î(ß…ÞSÁÖ–%ßç [219] => v±9sÕ9½x‘ÁÎ"ìÄÚŽ- [220] => 5döt‹ÂÐ8?ɘĘ_µÊ?<ñÑ]Hô\ðO˜’¦˜àW%aë90}Ío5š©ÿÿPK! [221] => ѐŸ¶'theme/theme/_rels/themeManager.xml.rels„M [222] => Â0„÷‚wooÓº‘&݈ЭÔ„ä5 [223] => 6?$Qìí [224] => ® [225] => .‡a¾™i»—Éc2Þ1hª:é•qšÁm¸ìŽ@RN‰Ù;d°`‚Žo7íg‘K(M&$R(.1˜r'J“œÐŠTù€®8£Vä"£¦AÈ»ÐH÷u} ñ›|Å$½b{Õ–Pšÿ³ý8‰g/]þQAsÙ…(¢ÆÌà#›ªLÊ[ººÄßÿÿPK-!‚Š¼ú[Content_Types].xmlPK-!¥Ö§çÀ6 +_rels/.relsPK-!ky–ƒŠtheme/theme/themeManager.xmlPK-!'IâæžSÑtheme/theme/theme1.xmlPK-! [226] => ѐŸ¶'£ [227] => theme/theme/_rels/themeManager.xml.relsPK]ž [228] => version="1.0" [230] => encoding="UTF-8" [231] => standalone="yes"?>
[232] =>
?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
xmlns:a="http://schemas.openxmlformats.org/drawingml/2006/main" [234] => bg1="lt1" [235] => tx1="dk1" [236] => bg2="lt2" [237] => tx2="dk2" [238] => accent1="accent1" [239] => accent2="accent2" [240] => accent3="accent3" [241] => accent4="accent4" [242] => accent5="accent5" [243] => accent6="accent6" [244] => hlink="hlink" [245] => folHlink="folHlink"/>a [246] => ^ [247] => a r [248] => a  [249] => 8@0( [250] =>  [251] => B [252] => S  [253] => ?-9:Gakw [254] => 46>JV^gr"5FJ`q…¢¶ÞúcÃõú²À:…¤¶-`cCåˆGÍ<Ñ'÷V¢%lm&( [255] => )J^+|s.Ô47š?|Bk [256] => FÔEFQkG´9JyOKELMGNtnQfzQrUåpV¢[Íf^µA`IjaðPh™iäwitrm=%rØ4rµquCv¾3ƒI!ŠÄHÉ‘q”ÿ^•tœ›zži¢¸¤Ë§|ªAC²´ôdµ]¾EbÀO1ÃyCÅéKÉôKÍQÎvÐ{^ÐO)Ò`ØAòûyô._úhýacÿ@€ìì)ììa`@ÿÿUnknownÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿG‡* [257] => €ÿTimes [258] => New [259] => Roman5€Symbol3. ‡* [260] => €ÿArial7.ï { [261] => @ŸCalibriAï ë [262] => BŸCambria [263] => Math"qRRQr0`` [264] => JqHP [265] =>  [266] => $P._2!xx  [267] => snodertib [268] => NEBRA [269] => CRSISTOh+'³Ù0dˆœ¨¼ÈÜ [270] => ô [271] => [272] =>  [273] => [274] =>  [275] => 8DLT\ä [276] => snodertib [277] => Normal.dotmNEBRA [278] => CRSIST2Microsoft [279] => Office [280] => Word@Œ†G@wïÍ@wïÍ…ÜþÿÕÍÕœ.“—+ [281] => ù®0 [282] => hp|„Œ” œ¤¬´ [283] => ¼ [284] => Îä` [285] =>  [286] => TitelTitle [287] => [288] => þÿÿÿ [289] => [290] => þÿÿÿ [291] => þÿÿÿ"#$%&'(+Root [292] => Entry [293] => FwZx-1Table EWordDocument.SummaryInformation(DocumentSummaryInformation8!CompObjy [294] =>  [295] => F'Microsoft [296] => Office [297] => Word [298] => 97-2003-document [299] => MSWordDocWord.Document.89q )

?>


Zoals je ziet is het een warboel van rare tekens en array 3 tot en met 60 is wat ik wil laten zien.

Moet ik hier preg_replace gebruiken, en hoe?
Gewijzigd op 10/01/2013 11:29:31 door Francoi gckx
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:29:16
 
No One

No One

10/01/2013 11:45:17
Quote Anchor link
doc is dan ook geen plaintekst..als je het als download wil aanbieden moet je de juiste headers er boven zetten om aan te geven dat het om een word document gaat en dat het als een download behandeld worden...
 
Francoi gckx

Francoi gckx

10/01/2013 11:50:35
Quote Anchor link
Uiteindelijk is het de bedoeling om te automatiseren en dan is het bedoeling dat het in de database gezet word
als ik nou de gebruikbare gedeelte eruit kan pakken, ik weet dat dit moeilijk is.
 
No One

No One

10/01/2013 11:59:31
 
Francoi gckx

Francoi gckx

10/01/2013 13:09:52
Quote Anchor link
Bedankt,

als ik naar de documentation kijk http://phpword.codeplex.com/documentation
maakt hij word bestanden aan in php (ik kan het mis hebben hoor)
als dat niet zo is
zou u kunnen uitleggen hoe dit werkt, welke stappen ik moet nemen zodat ik er meer vertrouwd mee kan zijn

Ik heb dus die basic example gedaan maar wat die doet is het aanmaken van een word


Toevoeging op 10/01/2013 14:04:14:

Ik ben er bijna ik gebruik nu deze functie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
function parseWord($userDoc)
{

    $fileHandle = fopen($userDoc, "r");
    $line = @fread($fileHandle, filesize($userDoc));  
    $lines = explode(chr(0x0D),$line);
    $outtext = "";
    foreach($lines as $thisline)
      {

        $pos = strpos($thisline, chr(0x00));
        if (($pos !== FALSE)||(strlen($thisline)==0))
          {
          }
else {
            $outtext .= $thisline." ";
          }
      }

     $outtext = preg_replace("/[^a-zA-Z0-9\s\,\.\-\n\r\t@\/\_\(\)]/","",$outtext);
    return $outtext;
}

?>


Wat er overblijft:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php


Naam TestVoorNaam TestAchtrNaamAdres TestStraat 5, 2727 LA TestPlaatsTelefoon 027-613551Geboortedatum 10 maart 1999E-mail TestEmail@test.nl Werkervaring2010-2010 Plusmarkt vakkenvuller2009-2010 Lidl vakkenvulller2006-2007 Rubberfabriek schoonmaker2005-2006 TomatenplukkerOpleidingen2003-2009 Atheneum VWO6 Profiel economie/maatschappij Diploma niet behaaldCursussen2010 LOI Visual Basic Certificaat nog niet behaaldTaalvaardigheidNederlands MoedertaalEngels Mondeling goed, schriftelijk goed Hobbys Y,ieHb O rfm,zg23so 4 k9Fgl ZToL1noAVhb9pQ IwQ.N)0g8f3U(CBC.Xu0 jM1eZ3m-r00HxprcV.VQT0zjMV8hC(QqC3f4tL34f1UTJUu)M.syG(ShW1elJKPg4P3 D8vBBJKWGK 1f 3WUL(3k 9 M @WU37OEHF8 Y9b.vryZIKmgIRYcogYYRnNj.7P_.e/-6Y6cnaGE2X5YrVkXYqtSKcrKv1RQD DH.U I6repv4M6ybZ)UJ3MHkBEX(s0KTk(O69mYhHESV.eLE5Djk(u6Q
?>


Hoe haal ik die laatste tekens weg?
Gewijzigd op 10/01/2013 13:22:35 door Francoi gckx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.