Wordpress laatste berichten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jan R

Jan R

26/03/2020 19:47:21
Quote Anchor link
Hi,

Ik heb als provider one.com. Nu hebben deze de blogs omgezet naar wordpress. Is er een manier om de laatste berichten op te halen, tekst en adres, via php. Google was niet echt een hulp hiervoor.

Jan
 
PHP hulp

PHP hulp

19/03/2024 06:47:57
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/03/2020 19:54:05
Quote Anchor link
Kan je hier niks vinden?
https://www.google.com/?q=latest+posts+wordpress
Gewijzigd op 28/03/2020 12:16:22 door - Ariën -
 
Jan R

Jan R

27/03/2020 10:09:41
Quote Anchor link
Nee Zoals ik ook al schreef in mijn bericht.

PS de link werkt zelfs niet
 
Jeroen van Rensen

Jeroen van Rensen

27/03/2020 10:13:38
Quote Anchor link
Je bedoelt dus dat je de berichten van die website wilt hebben in PHP?

Heb je al eens gekeken naar RSS?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/03/2020 10:14:45
Quote Anchor link
Welke link werkt niet?
Waarom wil je met PHP dit ophalen? Waarom maak je geen post-pagina aan in WordPress?
 
Jan R

Jan R

28/03/2020 11:58:57
Quote Anchor link
- Ariën - op 27/03/2020 10:14:45:
Welke link werkt niet?
Waarom wil je met PHP dit ophalen? Waarom maak je geen post-pagina aan in WordPress?


Je eigen link van 26/3 19:54 naar google :) deze heeft een leeg googleblad zonder resultaten

Ik heb dan maar zelf iets geschreven met de tabellen te analyseren.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
    $sql
= '
        select
            p.id,
            post_date,
            DATE_FORMAT(post_date, "%d/%m/%Y") d,
            post_content,
            post_title,
            guid,
            display_name
        from
            postblog_posts p
        join postblog_users u
            on p.post_author = u.ID
        where
            post_date>CURDATE()- INTERVAL 30 DAY and
            post_status = "publish"
        order by
            post_date desc
        limit 10
    '
;
    
    $result = mysqli_query($con, $sql);
    
    if ($result) {
        $posts = mysqli_fetch_all($result, MYSQLI_ASSOC);
        if(count($posts)>0) {
            echo '<div class="hide blogs">' . PHP_EOL;
            h1('Lees ook onze laatste blog' . (count($posts)>1?'s':''));
                foreach($posts as $blog) {
                    echo '
                    <div class="blogitem">
                        <a class="bloglink" href="'
. $blog['guid'] . '" target="BLANK_">
                        <h2>'
. $blog['post_title'] . '<small>(' . $blog['d'] . ')</small></h2>
                        <div class="blogcontent">'
. nl2br(substr($blog['post_content'],0,150)) . '</div>
                        </a>
                    </div>'
. PHP_EOL;
                }

            echo '</div>' . PHP_EOL;
        }
    }

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/03/2020 12:16:55
Quote Anchor link
Mosterd na de maaltijd, maar nu werkt die link wel.
In de URL kon je overigens wel de zoekwoorden zien ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.