word-spacing , ie fix

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

13/07/2011 20:45:28
Quote Anchor link
In Internet Explorer doet de volgende regel het niet:

word-spacing: 25px;


nu blijven alle woorden normaal naast elkaar staan.
Kan ik dit oplossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:08:31
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

13/07/2011 21:12:58
Quote Anchor link
En over welke grabbelton - versie - van IE heb je het dan over?
Maar ik gok erop dat je !DOCTYPE moet definieren

Note: dit is een vraag welke je ook zelf kunt opzoeken!!
Gewijzigd op 13/07/2011 21:13:39 door Noppes Homeland
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2011 21:13:38
Quote Anchor link
Zou moeten werken. Hoe staat het in je css?
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

13/07/2011 21:40:05
Quote Anchor link
hoe werkt !DOCTYPE precies?

en in mijn css staat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<style type="text/css">
ws {
word-spacing: 40px;
}
</style>

<ws>Hoi hoe gaat het?</ws>
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

13/07/2011 21:44:42
Quote Anchor link
Wat mankeert eraan om dat nu eens op te zoeken!!

http://www.w3.org/QA/2002/04/valid-dtd-list.html
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2011 21:51:09
Quote Anchor link
wat is die <ws> tag?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

13/07/2011 21:52:32
Quote Anchor link
dat is een tag die in principe niet bestaat.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2011 21:55:53
Quote Anchor link
Dus vandaar dat het ook niet werkt.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

13/07/2011 22:00:55
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 13/07/2011 21:55:53:
Dus vandaar dat het ook niet werkt.


Nee, dat hangt van veel meer factoren af
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2011 22:04:50
Quote Anchor link
@TomTom:

verander

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<style type="text/css">
ws {
word-spacing: 40px;
}
</style>

<ws>Hoi hoe gaat het?</ws>


eens in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<style type="text/css">
.test {
word-spacing: 40px;
}
</style>

<span class="test">Hoi hoe gaat het?</test>


Doet ie het dan wel?
 
John Acid

John Acid

13/07/2011 23:03:28
Quote Anchor link
Als je je eigen tags gaat verzinnen ben je met xml bezig en niet met html en/of xhtml, dit vereist trouwens ook een andere doctype.
Ook in html5 is het niet mogelijk om zelf tags te verzinnen.
Er was ooit wel sprake van dat men in een toekomstige html versie zelf ook tags kon maken maar ik geloof dat dat alweer van de baan is.
Gewijzigd op 13/07/2011 23:03:59 door John Acid
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.