Wordt het niet eens tijd....

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 3 volgende »

Toby hinloopen

toby hinloopen

08/04/2009 01:33:00
Quote Anchor link
... om de website te verbreden? De website neemt nog niet eens mijn halve monitor in beslag met mn 1920 pixels brede monitor.

Een website die in het midden staat met een breedte van 960px lijkt mij toch wel beter dan dit smalle balkje wat een website genoemd wordt.

Die dikke balk reclame rechts en die brede rand links zorgt ervoor dat er geen content meer overblijft. Dan heb je nog die code vlakken die nog eens een stuk dunner zijn en de plaatjes die verkleint worden naar weet-ik-veel hoe klein.

Kortom, ff de content verbreden met 200px aub. Vergeet niet de img/code blokken ook te vergroten. :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Toby hinloopen
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 15:54:41
 
Ivar

ivar

08/04/2009 07:14:00
Quote Anchor link
Ik ben het hier wel mee eens!

Wat ik nu doe als ik een langere (/bredere :P ) code wil lezen dat ik dan via firebug even de breedte van het codeveld aanpas. Ik denk ook dat dit eventueel nog wel te realiseren is met een script voor een bepaalde firefox add-on (ben de naam even kwijt :P ).
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

08/04/2009 07:32:00
Quote Anchor link
En als jullie hier al wat langer waren wisten jullie dat er allang een nieuwe layout op komst is. Ook al duurt dat al best lang :)

@ivar: Denk dat je Greasemonkey (Greasekit voor Safari) bedoelt. En Jelmer heeft daar al een keer iets voor gemaakt. Maakt de dingen net iets makkelijk, alleen sinds Firefox 3 zijn er wat dingen niet helemaal lekker meer.
UBBBar voor PHPHulp
 
Mr.Moe

Mr.Moe

08/04/2009 08:41:00
Quote Anchor link
Wat lang? Nu niet overdreven he :D

Maar inderdaad, de content zou wel wat breder mogen. Dus bas als je dit even kunt fixen, zou wel mooi zijn.
 
B a s
Beheerder

B a s

08/04/2009 09:36:00
Quote Anchor link
De website is nu 770px breed. Ik kan het verbreden naar 1000px. Ik zal hier volgende week mijn aandacht aan geven!
 
- -

- -

08/04/2009 10:55:00
Quote Anchor link
Ik vind smalle teksten juist veel makkelijker lezen dan teksten die over het hele scherm uitgerekt worden. Alleen voor de codeblokken zou het handiger zijn als ze wat breder waren.

Misschien een keuzemogelijkheid inbouwen Bas? Of vraag ik nu teveel? ;)
 
B a s
Beheerder

B a s

08/04/2009 11:09:00
Quote Anchor link
Nou ja, staat al een tijdje op de planning om een en ander aan te passen. Ga eerst de layout aanpassen volgende week. Keuze optie is niet mogelijk, maar tekst grootte is natuurlijk wel erg simpel om te laten kiezen dmv css, komt goed.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

08/04/2009 11:17:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 08.04.2009 11:09:
Nou ja, staat al een tijdje op de planning om een en ander aan te passen. Ga eerst de layout aanpassen volgende week. Keuze optie is niet mogelijk, maar tekst grootte is natuurlijk wel erg simpel om te laten kiezen dmv css, komt goed.


Als iemand de tekst groter wil doet ie toch gewoon ctrl++? Daarvoor hoeft de CSS toch niet aangepast te worden?

En wat voor vernieuwingen ga je doorvoeren aan de layout Bas?

PS: wat was dat laatst dat er geen connectie was met de database en dan de index wit was?
 
- Roland -

- Roland -

08/04/2009 11:44:00
Quote Anchor link
Bas,

ga aub gelijk voor de 12.. iedere php'er heeft dat tegenwoordig volgens mij * !

en besteed die extra breedte aan de (code) content !

( het is toch te gek dat je regeltje voor regeltje horiz. moet scrollen om de code te kunnen lezen ! De code datgene, wat mij betrefd, waar het allemaal om gaat !)

* zelfs notebooks komen nog voornamelijk met 1200+ of zelfs 1400+ pixs
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

08/04/2009 11:52:00
Quote Anchor link
ruud schreef op 08.04.2009 11:44:
Bas,

ga aub gelijk voor de 12.. iedere php'er heeft dat tegenwoordig volgens mij * !

en besteed die extra breedte aan de (code) content !

( het is toch te gek dat je regeltje voor regeltje horiz. moet scrollen om de code te kunnen lezen ! De code datgene, wat mij betrefd, waar het allemaal om gaat !)

* zelfs notebooks komen nog voornamelijk met 1200+ of zelfs 1400+ pixs


Denk je ook aan de mensen die hun browser niet op volledige grote gebruiken? Ik heb vaak mijn Console eronder open staan, en de PHP Navigator ernaast. Zodat ik op het 2e scherm volledige ruimte voor de code kan gebruiken :)
Maar er zijn meer mensen die niet complete scherm gebruiken.
 
Jelmer -

Jelmer -

08/04/2009 11:52:00
Quote Anchor link
1200?! Dan worden de regels zo lang dat ik m'n vinger weer bij het lezen moet gebruiken. Ik denk dat ik aan 1000 wel kan wennen, maar die 200 daar nog bij?

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik blader al sinds ik voorbij de 1024 ben niet meer in fullscreen.
 
Yoram

Yoram

08/04/2009 11:54:00
Quote Anchor link
@ruud; ik denk niet dat alle gebruikers hier z'n groot beeldscherm als andere hebben ik ken nog steeds mensen die met 17" of 19" werken en met 19" zou 1200 er misschien echt NET oppassen. (heb zelf ook nog een 19" :( tijd voor vernieuwing)
wat Tommy zegt als mensen toch grotere letters willen zoomen ze maar in! :p
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/04/2009 11:59:00
Quote Anchor link
precies, houd het maar bij 1200. Op mijn werk zit ik nog met 1024 pixels breed.
 
Zero XT

Zero XT

08/04/2009 12:00:00
Quote Anchor link
Gek genoeg surfen de meeste mensen nog steeds op een max. resolutie van 1024x768 dus de pagina mag niet breder worden dan 1000px (24 over voor de scrollbars).

Ik heb mijn eigen website ook zo gemaakt. En er zijn geen horizontale scollbars op een resolutie van 1024x768.

(ik zelf heb een resolutie van 1920x1200 op mn laptop)
 
- Ricardo -

- Ricardo -

08/04/2009 12:49:00
Quote Anchor link
1000 lijkt me netjes ja

Maar we zullen zien wat het wordt :)
ben benieuwd
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

08/04/2009 12:50:00
Quote Anchor link
Wordt het niet eens tijd dat de compleet nieuwe PHPhulp komt:D ???
 
- Ricardo -

- Ricardo -

08/04/2009 12:54:00
Quote Anchor link
Mmm als je hier een nieuwe lay omzet en een paar bugs fixt dan is er toch geen compleet nieuwe nodig ?????

Of vergis ik me ergens :P
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

08/04/2009 12:57:00
Quote Anchor link
Nouu als je sommige delen wat optimaliseerd kan deze site een stuk sneller werken;)
 
- Ricardo -

- Ricardo -

08/04/2009 12:58:00
Quote Anchor link
Ja idd, moeten jullie ook altijd 2 sec wachten voordat een pagina is geladen of ligt dat aan mij?
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

08/04/2009 13:01:00
Quote Anchor link
Nou wel wat langer 2 sec. maar dat heeft meer te maken door de advertenties van google...
 
Aaa Trump

aaa Trump

08/04/2009 13:09:00
Quote Anchor link
De nieuwe phphulp komt eraan, maar dat duurt even....

Zeker als Bas dit allemaal alleen moet doen?
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.