wp_head haak branden twee keer (wp_head hook fires two time)?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johannes davidian

johannes davidian

18/04/2017 16:41:15
Quote Anchor link
Hallo,
I kunde deze probleem niet oplossen zelf hun klanten service blijft iedere keer iets anders vertellen.

superfly responsieve menu laat zichzelf niet tonen in iedere pagina van mij website nu ze vertellen het volgende:

Hello, we identified issue with your theme. wp_head hook fires two times, this is wrong behavior and it breaks plugin.
https://www.dropbox.com/s/229nsc2ifoheuws/Screenshot%202017-04-18%2015.01.20.png?dl=0 is added as action to wp_head and executed two times which is not expected and this overwrites content. Check with your theme author templates and why this can happen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
add_actio( 'wp_head' , 'sf_dynamic_styles' , 10);
add_actio( 'wp_head' , 'sf_main_html_template' , 10);

function sf_main_html_template()
{  
    globla $sf_show;


ik weet niet hoe ik kan deze problemen oplossen?
goede advies is welkom.
mij url is :http://webdesignleren.net/

johannes
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:23:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/04/2017 20:52:16
Quote Anchor link
globla -> global
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

18/04/2017 22:18:47
Quote Anchor link
Misschien voor de hand liggend, maar je hebt een spelfout in je code. Er staat nu add_actio maar het moet zijn add_action, met een n op het eind dus. Dat zou verklaren waarom het niet werkt...
 
Johannes davidian

johannes davidian

18/04/2017 22:27:04
Quote Anchor link
het is global als u kijkt in het screenshot( dropbox) link boven, het was typen fout van mij.
U kunt ook daar hele code zien en het fout aanmerking welke ik begrijpt niet precies wat ik moet doen en in welke bestand.
ik zie alleen superfly-menu/main.php bestand naam staat boven het code in screenshot

johannes

Toevoeging op 18/04/2017 22:46:37:

dank u wel ,
dat is ook typen fout van mij .ik moet vortaan goed kijken omdat mij toetsenbord doet beetje raar.
als u kijkt op deze screenshot link onder dan u kunt zien het juiste code en foutmelding:

https://www.dropbox.com/s/229nsc2ifoheuws/Screenshot%202017-04-18%2015.01.20.png?dl=0

johannes
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

18/04/2017 22:50:27
Quote Anchor link
O, sorry, ik zie het. Volgens mij gebruik je de wp_head(); functie twee keer. Zoek in je bestanden naar deze code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php wp_head(); ?>


Die mag je in een site één keer gebruiken, het lijkt erop dat die nu twee keer gebruikt wordt. Zoek vooral in header.php maar als je er daar niet meer dan één vind ook in je andere theme files.
 
Johannes davidian

johannes davidian

18/04/2017 23:11:15
Quote Anchor link
Dank U Wel,

ik heb deze code in header.php, header-reparatie.php, header-banden.php, header-apk.php, header-aanbieding.php, header-contact.php.
het code is als volgende in iedere header.php pagina van mij thema :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
/**
 * The header for our theme.
 *
 * This is the template that displays all of the <head> section and everything up until <div id="content">
 *
 * @link https://developer.wordpress.org/themes/basics/template-files/#template-partials
 *
 * @package Garage
 */


?>


<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>
<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
<link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11">

<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Merriweather" rel="stylesheet">
<!-- Compressed CSS -->
<link rel="stylesheet" href="https://cdn.jsdelivr.net/foundation/6.2.4/foundation.min.css">

<?php wp_head(); ?>
</head>


en dan ik link deze header.php pagina's naar mij Home.php , baden.php etc. als volgende (voorbeeld) :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
 /*
 Template Name: banden
 */

 
if(is_page(1741)) {
 get_header('banden');
}

else {
 get_header();
}

 wp_head(); ?>


ik heb deze tactiek gebruikt om iedere pagina van unique header image te voorzien.

dus deze code staat meerdere malen in mij header.php pagina's wat ik moet doen nu precies in hun screenshot links staat andere aanmerking als volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
add_action( 'wp_head' , 'sf_dynamic_styles' , 10);
add_action( 'wp_head' , 'sf_main_html_template' , 10);

function sf_main_html_template()
wat is het beste manier om deze probleem op te lossen?
johannes
Gewijzigd op 19/04/2017 13:08:52 door - Ariën -
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

19/04/2017 11:16:40
Quote Anchor link
Heb je nu echt zelf niet in de gaten dat je in header.php en in andere pagina's ook wp_head() aanroept? Kijk nog eens goed naar de code die je gepost hebt.
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

19/04/2017 13:07:12
Quote Anchor link
Zoals Ben van Velzen al zegt, je roept hem in je header.php pagina's aan en in je home en banden templates nogmaals.

verander dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
 /*
 Template Name: banden
 */

 
if(is_page(1741)) {
 get_header('banden');
}

else {
 get_header();
}

 wp_head(); ?>


in dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
 /*
 Template Name: banden
 */

 
if(is_page(1741)) {
 get_header('banden');
}

else {
 get_header();
}
?>


dan moet het goed zijn!
 
Johannes davidian

johannes davidian

19/04/2017 15:28:52
Quote Anchor link
Dank U Wel allebei,

het moest zo zijn :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
 /*
 Template Name: banden
 */

 
if(is_page(1741)) {
 get_header('banden');
}

else {
 get_header();
}
?>


nu ik zie deze responsive menu in iedere pagina van mij website.

ik heb het getest op Chrome :het is goed.
firefox:hets is goed alleen in contact pagina wordt deze responsive menu (icon) beetje traag geladen.
Opera:hetzelfed probleem net als in firefox,in contact pagina het menu(icon) wordt traag geladen.

in microsoft edge op bepaalde pagina's wordt het menu(icon) eerst geladen (op witte pagina) en daarna het pagina.
deze klopt niet hier moet iets fout zijn .

U kunt zelf zien in Microsoft Edge op:http://webdesignleren.net/

wat kan hier het fout zijn of wat kan het oorzak zijn ?

johannes

Toevoeging op 19/04/2017 17:08:38:

ik sluit deze topic ,
het probleem is opgelost met wp_head() aanroept.
johannes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.