WW veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 13:23:42
Quote Anchor link
Hallo

Ik moet voor school een inlogsysteem maken.
Als ik ingelogd ben kom ik op een literatuurlijst.
De gegevens (boeken, leerlingen, keuzen) worden gelinkt via een db op phpmyadmin.
Hier moet ik als ik op een plaatje heb geklikt mijn ww kunnen veranderen.
Maar ik kom hier niet echt aan uit.
Mijn db structuur is:
Afbeelding

Ik heb nu dit:
Quote:


Ik heb de user, host, ww, en db ingevuld.
Maar als ik deze in mijn public_html aanklik zie ik een blanco site.

Kan iemand mij helpen?
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 22/02/2012 11:56:50 door Stan Kiggen
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:38:20
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

20/02/2012 13:29:44
Quote Anchor link
Je maakt $form wel, alleen je moet het dan ook wel echo'en.
Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $form;
?>
 
Chris -

Chris -

20/02/2012 13:47:05
Quote Anchor link
Waarom een limiet van 10 karakters op het wachtwoord? Dat zou betekenen dat gebruikers geen wachtwoorden langer dan 10 karakters mogen gebruiken, en dat je deze zonder encryptie zou willen opslaan. Beide zijn niet aan te raden!
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 14:58:35
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 20/02/2012 13:47:05:
Waarom een limiet van 10 karakters op het wachtwoord? Dat zou betekenen dat gebruikers geen wachtwoorden langer dan 10 karakters mogen gebruiken, en dat je deze zonder encryptie zou willen opslaan. Beide zijn niet aan te raden!


Hoe zou jij het dan formuleren?

Toevoeging op 20/02/2012 15:00:28:

Koen V op 20/02/2012 13:29:44:
Je maakt $form wel, alleen je moet het dan ook wel echo'en.
Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $form;
?>


Dat kan het beste als laatste regel ofniet?



Toevoeging op 20/02/2012 15:05:17:

En hoe zou ik kunnen zeggen (dit moet natuurlijk in een ander script) dat er een plaatje komt rechtsboven en als daarop wordt geklikt dat dan in mijn iframe dit wordt gestart?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 15:34:44
Quote Anchor link
dat plaatje als link naar een pagina die in dat iframe wordt gestart?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 15:56:14
Quote Anchor link
Jeroen vd op 20/02/2012 15:34:44:
dat plaatje als link naar een pagina die in dat iframe wordt gestart?


Ja ik heb nu al een iframe met daarin de boeken.
En nu wil ik rechts boven een plaatje, en als ik daarop klik moet in het iframe komen dat van het ww veranderen.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:02:06
Quote Anchor link
<a href = "pagina_met_ww_verander_code.php" target = "naam_van_iframe">
<img src = "plaatje_waar_je_op_moet_klikken">
</a>

Toevoeging op 20/02/2012 16:07:06:

niet dat ik iframes aanbeveel maar goed
 
Jaron T

Jaron T

20/02/2012 16:13:31
Quote Anchor link
je wachtwoord staat op maximaal 10 karakters.. md5 is ALTIJD 32.
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:15:25
Quote Anchor link
ok bedankt! @jeroen vd
Weet je misschien ook de plaats van :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $form;
?>
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:18:28
Quote Anchor link
en een paar andere dingetjes:
- je script is lek, sql injectie is mogelijk
- geen goede foutafhandeling
- gebruik consistent enkele en dubbele quotes. ik raad enkele aan voor php en dubbele voor html
- geen variabelen kopiëren


Toevoeging op 20/02/2012 16:18:46:

onder je script, in de body

Toevoeging op 20/02/2012 16:19:50:

eigenlijk mag je script niet in de body staan, logica in de head. sla al je echo's op in een variabele, en echo in de browser
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:26:50
Quote Anchor link
Jeroen vd op 20/02/2012 16:18:28:
en een paar andere dingetjes:
- je script is lek, sql injectie is mogelijk
- geen goede foutafhandeling
- gebruik consistent enkele en dubbele quotes. ik raad enkele aan voor php en dubbele voor html
- geen variabelen kopiëren


Toevoeging op 20/02/2012 16:18:46:

onder je script, in de body

Toevoeging op 20/02/2012 16:19:50:

eigenlijk mag je script niet in de body staan, logica in de head. sla al je echo's op in een variabele, en echo in de browser


Sorry maar ik begrijp het niet helemaal.
Ben nog niet zo bekend met PHP.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:33:14
Quote Anchor link
>>>je script is lek, sql injectie is mogelijk
tutorial

>>> geen goede foutafhandeling
tutorial

>>>gebruik consistent enkele en dubbele quotes. ik raad enkele aan voor php en dubbele voor html
je doet overal wat anders wat quotes betreft. gebruik voor alles met php enkele ('') en voor alles dubbele (""). voordeel: je hoeft veel minder te escapen

>>>geen variabelen kopiëren
tutorial

logica in de head, presentatie in de body! google eens wat er mee bedoeld wordt
Gewijzigd op 20/02/2012 16:38:04 door Jeroen VD
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:37:49
Quote Anchor link
Ik zie de velden waarin ik de ww'den moet invullen, maar als ik ze invul krijg ik:

Quote:
Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 53 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 54 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 57 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 57 Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 58 Het ingevoerde wachtwoord is onjuist!


Maar mijn gegevens (ww, username, db en host) zijn gewoon goed ingevuld.
Gewijzigd op 20/02/2012 16:38:34 door Stan Kiggen
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:39:06
Quote Anchor link
draait je mysql server wel?
en heb je de juiste inloggegevens?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:40:44
Quote Anchor link
Ja, dit klopt allemaal.
Maar daar zit wel de fout ofniet?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:41:32
Quote Anchor link
o wacht. waar verijst de action = naar in de <form>?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:51:39
Quote Anchor link
Ik zou het niet weten ;)
Ik heb het geprobeerd via een code op internet.
Zou ik dan nog een ander script moeten hebben?
Gewijzigd op 20/02/2012 16:52:02 door Stan Kiggen
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 17:00:00
Quote Anchor link
dat is leuk voor enkele script, maar ga je met meerdere paginas werken, ga dan toch echt aan de gang met een webserver. want online kun je meestal niet zoveel
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 17:01:32
Quote Anchor link
.
Gewijzigd op 21/02/2012 17:53:31 door Stan Kiggen
 
Reshad F

Reshad F

20/02/2012 17:03:14
Quote Anchor link
je gebruikt ook backticks dit is ook afgeraden :) zijn je database gegevens goed ingevuld? zet het even voor de zekerheid bovenin je script ( de connectie met db ) en aan het einde sluit je deze weer af

Toevoeging op 20/02/2012 17:06:16:

kan je even je login.php posten? want ik krijg deze melding als ik alleen op login druk zonder iets in te vullen,

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND WW=''' at line 1

er is iets fout met je query of je bent iets van een komma, haakje o.i.d vergeten of iets anders :)
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 17:08:41
Quote Anchor link
Hij gaat nu wel verder dan die error.
Echt dom, ik had al een config.php gemaakt met mijn database gegevens.
Nu heb ik bovenaan gezet.
Quote:
include ("../include/config.php"); // connectie met database maken en database selecteren
session_start(); // start een sessie of zet een sessie voort

En nu gaat hij hierna verder.
Alleen zit ik nu fout met de variabelen ($..)
Want als ik alles invul krijg ik: Het ingevoerde wachtwoord is onjuist!

Dit is mijn login.php:
Quote:


Hoe krijg ik alles in de quote?
Gewijzigd op 22/02/2012 11:57:20 door Stan Kiggen
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.