WW veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 15:37:42
Quote Anchor link
Iemand die ik ken heeft nu mijn wachtwoorden md5 gemaakt.
Dus dat is geregeld.
Maar nog steeds: Het ingevoerde wachtwoord is onjuist!
Gewijzigd op 21/02/2012 15:38:14 door Stan Kiggen
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 06:14:40
 
- SanThe -

- SanThe -

21/02/2012 15:41:21
Quote Anchor link
Echo die twee wachtwoorden die je met elkaar vergelijkt eens.
Misschien zijn ze wel niet gelijk.
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 15:47:03
Quote Anchor link
Er zit een fout in $correctpass want oldpass echoo'd hij gewoon maar bij de correctpass krijg ik niets te zien.
 
- SanThe -

- SanThe -

21/02/2012 15:50:14
Quote Anchor link
En waar komt $correctpass vandaan?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 15:53:01
Quote Anchor link
Hee ik was nog eens wat aan het zoeken en in mijn code staat zo:
Quote:
$query = "SELECT WW FROM Leerlingen WHERE Llnr = '".$username."'";

Dit wordt gebruikt bij het vormen van $correctpass en sluit hij nu niet de aanhalingstekens te vroeg? (voor .$username staat weer " en deze staat ook bij begin van de $query) Hoe zou ik dit anders kunnen formuleren?
 
- SanThe -

- SanThe -

21/02/2012 15:59:19
Quote Anchor link
Nee, die is goed zo. Maar ik zie nog geen $correctpass.
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 16:01:04
Quote Anchor link
In regel 47 tot 52 wordt hij gevormd (In script 1)
 
- SanThe -

- SanThe -

21/02/2012 16:07:38
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$query
= "SELECT WW FROM Leerlingen WHERE Llnr = '".$username."'"; //Dit moet je ff aanpassen naargelang de structuur van je database ($username) moet je zelf nog declareren, geen idee hoe je overige scripts zijn opgebouw
$result = mysql_query($query);
$row = mysql_fetch_assoc($result);
$correctpass = $row['WW']; // passwoord uitgelezen uit database
?>


Is die query wel gelukt? Is er wel een record gevonden?
Ik zie nergens een controle staan.
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 16:08:42
Quote Anchor link
Nee dat zeg ik net.
Bij correctpass krijg ik geen uitkomst als ik deze echo.
Als ik $query echo krijg ik:
SELECT WW FROM Leerlingen WHERE Llnr = ''Het ingevoerde wachtwoord is onjuist!
Gewijzigd op 21/02/2012 16:10:50 door Stan Kiggen
 
- SanThe -

- SanThe -

21/02/2012 16:14:01
Quote Anchor link
Dan is $username toch leeg.

Toevoeging op 21/02/2012 16:17:52:

Zet je errors eens aan.

Bovenin je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

// rest
?>
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 16:18:11
Quote Anchor link
- SanThe - op 21/02/2012 16:14:01:
Dan is $username toch leeg.


Ik heb het ook geprobeerd met $Llnr maar hier geeft hij hetzelfde.

Het moet toch iets zijn wat ook in de login.php staat ofniet?
Gewijzigd op 21/02/2012 16:20:28 door Stan Kiggen
 
- SanThe -

- SanThe -

21/02/2012 16:21:28
Quote Anchor link
Ik zie ook nergens dat ie aangemaakt wordt.
Zet die errors aan en opeens zal het licht gaan branden.
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 16:26:22
Quote Anchor link
- SanThe - op 21/02/2012 16:21:28:
Ik zie ook nergens dat ie aangemaakt wordt.
Zet die errors aan en opeens zal het licht gaan branden.


Zou ik dan van $Llnr in mijn login.php een SESSION_... moeten maken?
En dan in changeww.php declareren SESSION_... = $username?
Of zit ik nu fout?
 
- SanThe -

- SanThe -

21/02/2012 16:33:39
Quote Anchor link
Ik weet niet wat jij allemaal aan ideeën hebt. Maar als je een $var op verschillende pagina's wilt gebruiken is een session de uitkomst. Het is trouwens $_SESSION['naampje'] met de underscore aan het begin.
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 16:35:15
Quote Anchor link
- SanThe - op 21/02/2012 16:33:39:
Ik weet niet wat jij allemaal aan ideeën hebt. Maar als je een $var op verschillende pagina's wilt gebruiken is een session de uitkomst. Het is trouwens $_SESSION['naampje'] met de underscore aan het begin.


Dat bedoelde ik
 
Erwin H

Erwin H

21/02/2012 16:37:38
Quote Anchor link
Even een hele domme vraag. Ik heb de vorige pagina's even zitten doorkijken en ik begrijp niet helemaal waarom je Llnr in je database vergelijkt met $username. In eerdere posts zie ik de hele tijd dat Llnr met $Llnr wordt vergeleken en dat lijkt me logischer.
Tuurlijk, $username is maar een variabele, maar normaal gesproken zou ik bij username een string verwachten, terwijl Llnr een nummer is (Bigint zag ik). Daar gaat dan dus iets fout. Daarbij, je gebruikt in je SELECT query single quotes om dat username. Als Llnr echter een integer is dan hoeft dat helemaal niet.

Dus, heb ik het nu helemaal fout, of jij :-)
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 16:39:31
Quote Anchor link
Erwin H op 21/02/2012 16:37:38:
Even een hele domme vraag. Ik heb de vorige pagina's even zitten doorkijken en ik begrijp niet helemaal waarom je Llnr in je database vergelijkt met $username. In eerdere posts zie ik de hele tijd dat Llnr met $Llnr wordt vergeleken en dat lijkt me logischer.
Tuurlijk, $username is maar een variabele, maar normaal gesproken zou ik bij username een string verwachten, terwijl Llnr een nummer is (Bigint zag ik). Daar gaat dan dus iets fout. Daarbij, je gebruikt in je SELECT query single quotes om dat username. Als Llnr echter een integer is dan hoeft dat helemaal niet.

Dus, heb ik het nu helemaal fout, of jij :-)


Ja ik heb er ook al $Llnr van gemaakt, maar ik doe nu in mijn login.php declareren van $Llnr = $_SESSION[Llnr] en dan gebruik ik in changeww.php deze $_SESSION[Llnr].
Dat gaat toch? ofniet?

Niet dus. Ohhh ik snap der niks van!
Gewijzigd op 21/02/2012 16:44:11 door Stan Kiggen
 
Erwin H

Erwin H

21/02/2012 16:52:16
Quote Anchor link
Heb je wel op alle pagina's session_start() bovenaan staan? Anders krijg je die sessie variabele niet.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

21/02/2012 16:52:23
Quote Anchor link
analyseer je eigen script eens. welke variabelen worden waar gebruikt, waar worden welke aangemaakt, klopt mijn script logica?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 16:55:07
Quote Anchor link
Erwin H op 21/02/2012 16:52:16:
Heb je wel op alle pagina's session_start() bovenaan staan? Anders krijg je die sessie variabele niet.


Ja deze heb ik overal staan.

Quote:
analyseer je eigen script eens. welke variabelen worden waar gebruikt, waar worden welke aangemaakt, klopt mijn script logica?


Er wordt eigenlijk alleen gebruik gemaakt van de variabelen $Llnr en $WW.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.