WW veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 13:23:42
Quote Anchor link
Hallo

Ik moet voor school een inlogsysteem maken.
Als ik ingelogd ben kom ik op een literatuurlijst.
De gegevens (boeken, leerlingen, keuzen) worden gelinkt via een db op phpmyadmin.
Hier moet ik als ik op een plaatje heb geklikt mijn ww kunnen veranderen.
Maar ik kom hier niet echt aan uit.
Mijn db structuur is:
Afbeelding

Ik heb nu dit:
Quote:


Ik heb de user, host, ww, en db ingevuld.
Maar als ik deze in mijn public_html aanklik zie ik een blanco site.

Kan iemand mij helpen?
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 22/02/2012 11:56:50 door Stan Kiggen
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:26:54
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

20/02/2012 13:29:44
Quote Anchor link
Je maakt $form wel, alleen je moet het dan ook wel echo'en.
Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $form;
?>
 
Chris -

Chris -

20/02/2012 13:47:05
Quote Anchor link
Waarom een limiet van 10 karakters op het wachtwoord? Dat zou betekenen dat gebruikers geen wachtwoorden langer dan 10 karakters mogen gebruiken, en dat je deze zonder encryptie zou willen opslaan. Beide zijn niet aan te raden!
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 14:58:35
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 20/02/2012 13:47:05:
Waarom een limiet van 10 karakters op het wachtwoord? Dat zou betekenen dat gebruikers geen wachtwoorden langer dan 10 karakters mogen gebruiken, en dat je deze zonder encryptie zou willen opslaan. Beide zijn niet aan te raden!


Hoe zou jij het dan formuleren?

Toevoeging op 20/02/2012 15:00:28:

Koen V op 20/02/2012 13:29:44:
Je maakt $form wel, alleen je moet het dan ook wel echo'en.
Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $form;
?>


Dat kan het beste als laatste regel ofniet?



Toevoeging op 20/02/2012 15:05:17:

En hoe zou ik kunnen zeggen (dit moet natuurlijk in een ander script) dat er een plaatje komt rechtsboven en als daarop wordt geklikt dat dan in mijn iframe dit wordt gestart?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 15:34:44
Quote Anchor link
dat plaatje als link naar een pagina die in dat iframe wordt gestart?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 15:56:14
Quote Anchor link
Jeroen vd op 20/02/2012 15:34:44:
dat plaatje als link naar een pagina die in dat iframe wordt gestart?


Ja ik heb nu al een iframe met daarin de boeken.
En nu wil ik rechts boven een plaatje, en als ik daarop klik moet in het iframe komen dat van het ww veranderen.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:02:06
Quote Anchor link
<a href = "pagina_met_ww_verander_code.php" target = "naam_van_iframe">
<img src = "plaatje_waar_je_op_moet_klikken">
</a>

Toevoeging op 20/02/2012 16:07:06:

niet dat ik iframes aanbeveel maar goed
 
Jaron T

Jaron T

20/02/2012 16:13:31
Quote Anchor link
je wachtwoord staat op maximaal 10 karakters.. md5 is ALTIJD 32.
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:15:25
Quote Anchor link
ok bedankt! @jeroen vd
Weet je misschien ook de plaats van :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $form;
?>
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:18:28
Quote Anchor link
en een paar andere dingetjes:
- je script is lek, sql injectie is mogelijk
- geen goede foutafhandeling
- gebruik consistent enkele en dubbele quotes. ik raad enkele aan voor php en dubbele voor html
- geen variabelen kopiëren


Toevoeging op 20/02/2012 16:18:46:

onder je script, in de body

Toevoeging op 20/02/2012 16:19:50:

eigenlijk mag je script niet in de body staan, logica in de head. sla al je echo's op in een variabele, en echo in de browser
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:26:50
Quote Anchor link
Jeroen vd op 20/02/2012 16:18:28:
en een paar andere dingetjes:
- je script is lek, sql injectie is mogelijk
- geen goede foutafhandeling
- gebruik consistent enkele en dubbele quotes. ik raad enkele aan voor php en dubbele voor html
- geen variabelen kopiëren


Toevoeging op 20/02/2012 16:18:46:

onder je script, in de body

Toevoeging op 20/02/2012 16:19:50:

eigenlijk mag je script niet in de body staan, logica in de head. sla al je echo's op in een variabele, en echo in de browser


Sorry maar ik begrijp het niet helemaal.
Ben nog niet zo bekend met PHP.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:33:14
Quote Anchor link
>>>je script is lek, sql injectie is mogelijk
tutorial

>>> geen goede foutafhandeling
tutorial

>>>gebruik consistent enkele en dubbele quotes. ik raad enkele aan voor php en dubbele voor html
je doet overal wat anders wat quotes betreft. gebruik voor alles met php enkele ('') en voor alles dubbele (""). voordeel: je hoeft veel minder te escapen

>>>geen variabelen kopiëren
tutorial

logica in de head, presentatie in de body! google eens wat er mee bedoeld wordt
Gewijzigd op 20/02/2012 16:38:04 door Jeroen VD
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:37:49
Quote Anchor link
Ik zie de velden waarin ik de ww'den moet invullen, maar als ik ze invul krijg ik:

Quote:
Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 53 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 54 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 57 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 57 Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 58 Het ingevoerde wachtwoord is onjuist!


Maar mijn gegevens (ww, username, db en host) zijn gewoon goed ingevuld.
Gewijzigd op 20/02/2012 16:38:34 door Stan Kiggen
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:39:06
Quote Anchor link
draait je mysql server wel?
en heb je de juiste inloggegevens?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:40:44
Quote Anchor link
Ja, dit klopt allemaal.
Maar daar zit wel de fout ofniet?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:41:32
Quote Anchor link
o wacht. waar verijst de action = naar in de <form>?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:51:39
Quote Anchor link
Ik zou het niet weten ;)
Ik heb het geprobeerd via een code op internet.
Zou ik dan nog een ander script moeten hebben?
Gewijzigd op 20/02/2012 16:52:02 door Stan Kiggen
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 17:00:00
Quote Anchor link
dat is leuk voor enkele script, maar ga je met meerdere paginas werken, ga dan toch echt aan de gang met een webserver. want online kun je meestal niet zoveel
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 17:01:32
Quote Anchor link
.
Gewijzigd op 21/02/2012 17:53:31 door Stan Kiggen
 
Reshad F

Reshad F

20/02/2012 17:03:14
Quote Anchor link
je gebruikt ook backticks dit is ook afgeraden :) zijn je database gegevens goed ingevuld? zet het even voor de zekerheid bovenin je script ( de connectie met db ) en aan het einde sluit je deze weer af

Toevoeging op 20/02/2012 17:06:16:

kan je even je login.php posten? want ik krijg deze melding als ik alleen op login druk zonder iets in te vullen,

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND WW=''' at line 1

er is iets fout met je query of je bent iets van een komma, haakje o.i.d vergeten of iets anders :)
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 17:08:41
Quote Anchor link
Hij gaat nu wel verder dan die error.
Echt dom, ik had al een config.php gemaakt met mijn database gegevens.
Nu heb ik bovenaan gezet.
Quote:
include ("../include/config.php"); // connectie met database maken en database selecteren
session_start(); // start een sessie of zet een sessie voort

En nu gaat hij hierna verder.
Alleen zit ik nu fout met de variabelen ($..)
Want als ik alles invul krijg ik: Het ingevoerde wachtwoord is onjuist!

Dit is mijn login.php:
Quote:


Hoe krijg ik alles in de quote?
Gewijzigd op 22/02/2012 11:57:20 door Stan Kiggen
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.