www.dlaygames.com

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Daniyal hussain

daniyal hussain

01/01/2013 14:18:06
Quote Anchor link
De laaste jaren heb ik hard aan deze site gewerkt www.dlaygames.com. Ik ontvang graag nieuwe ideeën.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 06:37:05
 
Koen Hollander

Koen Hollander

01/01/2013 14:40:08
Quote Anchor link
Ik vind het best een leuke website, maar ik vind het een beetje donker. Het is niet echt uitnodigend om daar een spelletje op te gaan spelen, verder denk ik dat je een CMS hebt ge-edit want het is volledig engels. Als ik ben moest becijferen: 7
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

01/01/2013 14:42:10
Quote Anchor link
aah dankje wel het is me eerste website en ja ik krijg wel tips om het wat lichter te maken daar denk ik nog over na , maar dankjewel
 
Eddy E

Eddy E

01/01/2013 20:05:55
Quote Anchor link
Veel te veel plaatjes voor iets.
Heb je uberhaubt een element zonder achtergrondplaatje?

En om eerlijk te zijn... ben je niet de 13.000.000 in het dozijn?
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

01/01/2013 20:18:43
Quote Anchor link
Ja ik ben wel met je eens. Ik ben ook binnenkort van plan om het te veranderen, maar is de inhoud goed?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/01/2013 20:50:47
Quote Anchor link
Mijn mening:
- Haal die lichtkrant weg, marquee is overigens al een tijdje afgeschaft in HTML 4.01 en hoger.
- Times New Roman-lettertype is vrij standaard. Neem eens wat anders...
- Wat heeft die FB like-button te maken met inloggen? Die staat op een verleerde plek
- Wat doen die <font> tags? Die zijn net als marquee afgeschaft. Zorg dat je alle stijlinformatie in CSS opslaat, en niet in HTML.
- <center> hoort ook thuis in het museum...
- Het stikt van de validation fouten in je HTML.

Dus, zet de steeksleutels maar in je site, want er kan een hoop aan bijgeschroefd worden.
 
Php knipper

php knipper

01/01/2013 21:10:59
Quote Anchor link
misschien ook een andere layout voor het sub-menu ( nu is dat hetzelfde als het hoofdmenu)
ik vindt dat een beetje raar.
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

01/01/2013 21:13:26
Quote Anchor link
Dankjewel voor de de tips ik ga ze zo snel mogelijk bijwerken.
 
Wouter J

Wouter J

01/01/2013 22:08:39
Quote Anchor link
Ook veel te veel afleiding. Als ik een spelletje wil spelen moet ik niet naar zo'n veel te drukke pattern in de achtergrond, afleidende zijkanten van elk element en gigantische header kijken, maar je ogen worden daarnaar getrokken. Zorg dat je hele design naar het midden toe verloopt, de plek waar het spel zich afspeelt en waar ik ook naar moet/wil kijken.
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

01/01/2013 22:12:45
Quote Anchor link
Ik ga ervoor nadenken om het beter te maken bedankt voor de tip.
 
Php knipper

php knipper

01/01/2013 22:16:05
Quote Anchor link
meschien u swf bestand width op 100% zetten en die swf include in een div steken, door op een knop te klikken wordt die div groter (jquery) zodat het scherm groter is.
Gewijzigd op 01/01/2013 22:18:10 door php knipper
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

01/01/2013 22:17:45
Quote Anchor link
Daar heb ik juist een probleem mee. Ik ben niet zo handig met jquery, maar ik ga het proberen
Gewijzigd op 01/01/2013 22:18:12 door daniyal hussain
 
Php knipper

php knipper

01/01/2013 22:20:57
Quote Anchor link
VB : http://socialiser.mych-studio.com/gamezone/?play=2 (aub gelieve geen commentaar te geven over de site, is maar een hobby projecht )

zoals je ziet rechts is er een menu, zodra je op de knop "menu weg" het eerste item in het menu klikt verdwijnt het menu en rekt de swf uit

de knop:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="#"><div id="game_menu_knop" class="full_game">Menu weg</div></a>

jquery:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script>
$(document).ready(function(){
  $(".full_game").click(function(){
    $(".game").width(997);
    $("#swf").width(997);
    $("#swf").height(700);
    $(".game").height(750);
    $(".menu").hide();
  });
});
</script>

game:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<div id="swf"><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="100%" height="100%" id="Strategy Defense" align="center">
<param name="movie" value="game/strategydefense.swf"> <param name="quality" value="high"> <param name="bgcolor" value="#FFFFFF"> <embed src="game/strategydefense.swf" quality="high" bgcolor="#FFFFFF" width="100%" height="100%" name="Strategy Defense" align="center" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"> </object></div>
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

01/01/2013 22:27:41
Quote Anchor link
Het is wel een handig ik ga het proberen om het aantepassen dat gaat wel veel tijd kosten heb namelijk meer dan 150 games
 
Php knipper

php knipper

01/01/2013 22:28:21
Quote Anchor link
dat van mij is php en database gestuurt (veel gemakkelijker dan al die paginas te moeten veranderen ;) )
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

01/01/2013 22:30:02
Quote Anchor link
Ik heb ook via database, maar kost veel tijd. Ik ben namelijk niet snel
Gewijzigd op 01/01/2013 22:31:32 door daniyal hussain
 
Php knipper

php knipper

01/01/2013 22:34:40
Quote Anchor link
dan doe je iets fout,
bij mij worden alleen de namen en het swf pad uit de database geladen en dan moet je maar 1 bestand aanpassen
 
Wouter J

Wouter J

01/01/2013 22:35:07
Quote Anchor link
Aiaiai, gebruik die JS code aub niet. Je laat JavaScript 2x door de hele dom zoeken voor alle .game elementen en 2x voor het #swf element. Gebruik of chaining of cache het element in een var.

Tevens ga je nooit elke keer dat je klikt JS de hele dom laten doorzoeken, cache ze bij domready meteen in een variabele en gebruik die telkens als je klikt.
 
Php knipper

php knipper

01/01/2013 22:37:46
Quote Anchor link
Wouter J op 01/01/2013 22:35:07:
Aiaiai, gebruik die JS code aub niet. Je laat JavaScript 2x door de hele dom zoeken voor alle .game elementen en 2x voor het #swf element. Gebruik of chaining of cache het element in een var.

Tevens ga je nooit elke keer dat je klikt JS de hele dom laten doorzoeken, cache ze bij domready meteen in een variabele en gebruik die telkens als je klikt.


Hoe moet het dan? het werkt wel maar ik denk dat je een beter manier hebt.
Gewijzigd op 01/01/2013 22:38:18 door php knipper
 
Wouter J

Wouter J

01/01/2013 22:45:37
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
// dit is gelijk aan $(document).ready()
// het zorgt er tevens voor dat we er zeker van zijn dat
// $ in onze functie ook echt de alias voor jQuery is.
jQuery(function ($) {

    // sla de elementen op in globale variabele, zo zoeken
    // we 1 keer en niet per klik.
    var games = $('.game'),
        swf   = $('#swf'),
        menus = $('.menu');

    // dit komt bekent voor, de e als argument voeg ik altijd
    // toe bij event, kan altijd nog van pas komen.
    $('.full_game').click(function (e) {
        // ik gebruik de css functie, maar .width en .height
        // voldoen natuurlijk ook. Gebruik dan wel chaining,
        // dus games.width(...).height(...);
        games.css({
            width:  997,
            height: 750,
        });
        swf.css({
            width: 997,
            height: 700,
        });
        menus.hide();
    });

});
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

02/01/2013 01:29:22
Quote Anchor link
Mooie site maar als je meer bezoekers wil denk ik dat je je game sortiment moet uitbreiden Met html5 games die kunnen vaak ook gespeeld worden op ipad of ipod of andere smart-apparaten en zijn makkelijker speelbaar dan flash player games.
1min puntje je kan die spelen dan helaas niet spelen in oude versies van ie.
Maar het levert jou wel van een ruim game gebied bezoekers op. Bijv. http://html5games.com
Het is een tip dus je mag zelf kiezen of je dr wat mee doet ;)
Mooie site ga zo door.
Gewijzigd op 02/01/2013 01:31:37 door Keizer Webdesign
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.