www.schapenzeggen.be

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niek s

niek s

09/03/2007 15:30:00
Quote Anchor link
Hey,

Zouden jullie een review willen geven over mijn site? www.schapenzeggen.be
Beveiliging, design, etc etc.
Het is een site gemaakt, bedoelt, om dingen op te posten. Schapen! :D :P

Gr,
Niek
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 20:33:29
 
Simon Blok

Simon Blok

09/03/2007 15:32:00
Quote Anchor link
Grappig. Je kan alleen wel meerdere keren stemmen!
 
Niek s

niek s

09/03/2007 15:42:00
Quote Anchor link
Ja dat klopt, misschien voor een volgende versie dat controleren ofzo.
 
- wes  -

- wes -

09/03/2007 15:43:00
Quote Anchor link
geweldige url :D
 
Niek s

niek s

09/03/2007 15:44:00
Quote Anchor link
haha, thnx wes! :P
 
Jacco Engel

Jacco Engel

09/03/2007 15:47:00
Quote Anchor link
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-20,0' at line 1

Dat is wel slordig. Je kunt op de eerste pagina van overzicht gewoon vorige indrukken en deze errror produceren


Edit:

Gedeeltelijk pwned
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Niek s

niek s

09/03/2007 15:49:00
Quote Anchor link
hoeft ook niet Jacco, de bovenste header met 'schapen zeggen be' is aanklikbaar.

En dat tweede probleem ben ik nu aan het fixen.

Edit:

gefixt!


Dit soort reacties ben ik dus best wel blij mee, is dat ook meteen verholpen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
Thijs X

Thijs X

09/03/2007 15:56:00
Quote Anchor link
htmlspecialchars bij het Outputten van de reacties ect!
 
W W

W W

09/03/2007 15:59:00
Quote Anchor link
Ik vind de website grappig, vooral de url. Maar wat wil je dr mee bereiken? Geld inzamelen zodat je een schaap kunt kopen? :P
 
Scrptr

Scrptr

09/03/2007 16:08:00
Quote Anchor link
nee zijn doel is natuurlijk een hele kudde schapen te kopen :P
 
Niek s

niek s

09/03/2007 16:26:00
Quote Anchor link
Nee mijn doel is dat het een van de meest melige sites ever wordt :P Niks serieus ofzo. Ik doe trouwens html special chars bij outputten.
 
Ponzi

Ponzi

09/03/2007 16:57:00
Quote Anchor link
Persoonlijk vind ik er niet veel aan buiten de grappige URL :-$ .
 
Niek s

niek s

09/03/2007 21:33:00
Quote Anchor link
Ponzi schreef op 09.03.2007 16:57:
Persoonlijk vind ik er niet veel aan buiten de grappige URL :-$ .


Maakt niet uit hoor. Iedereen zijn eigen smaak. Maar om de url had ik hem ook genomen. Maar wat ik er nu verder voor dingen op moet gaan zetten behalve dit. Is voor mij nog ' een raadsel '. Dus als jullie nog melige iedeeen hebben, ik hoor ze graag!

Edit:
Zo te zien waren er toch nog wat problemen met de HTML Injection. Maar die zijn nu als het goed is opgelost.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
Niek s

niek s

10/03/2007 21:47:00
Quote Anchor link
iemand anders nog?
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

10/03/2007 22:00:00
Quote Anchor link
Doe nou eens echte transparantie...
 
Niek s

niek s

10/03/2007 22:01:00
Quote Anchor link
wat bedoel je Arjan?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

11/03/2007 00:10:00
Quote Anchor link
Dat je geen plaatje van donkerder gras moet nemen, op de plek waar de tekst staat, maar gewoon een div met een grijze achtergrond en wat transparantie..
 
Leo

Leo

11/03/2007 10:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
#content {
    background: #000;
    filter: alpha(opacity=80); -moz-opacity: 0.80; opacity: 0.80; -khtml-opacity: 0.80;
}


Zoiets dus.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

11/03/2007 12:13:00
Quote Anchor link
die URL! waarom kwam ik er niet eerder op :(
 
Ponzi

Ponzi

11/03/2007 12:19:00
Quote Anchor link
Status www.schapenzeggen.nl: Domeinnaam is vrij!

Als je nu een nederlander bent :-) , maarja dan blijft het nog steeds niet origineel. Een vriend van mij had ook een leuke domeinnaam (www.smaaktnaarmeer.be) en die hebben ze ook gewoon overgenomen in .nl. Zwak, maar wat doe je er tegen?

Edit:
Typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ponzi
 
Niek s

niek s

11/03/2007 12:29:00
Quote Anchor link
Maar dan heb je de grap nog steeds niet ponzi.

www.schapenzeggen.be
www.schapenzeggen beeee!!

schapen zeggen dus bee ;)

En ik ben zelf ook nederlander, maar dit is gewoon leuker. Want ik heb nog nooit een schaap 'nl' horen zeggen.

Ik zal eens kijken naar die opacity dinges.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.