www.team5ectrunners.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »
Terence Hersbach

Terence Hersbach

10/03/2007 13:51:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Naar aanleiding van het topic van Arjan Kapteijn heb ik ook mijn Roparun-team site een nieuwe look gegeven. Graag hoor ik van jullie wat jullie er van vinden, en dan graag met argumenten erbij.

klik naar de website
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:04:18
 
Steven Prins

Steven Prins

10/03/2007 13:55:00
Quote Anchor link
Zit er mooi uit, uitstekend!
 
Winston Smith

Winston Smith

10/03/2007 14:03:00
Quote Anchor link
Ziet er inderdaad prima uit hier, niks op aan te merken.
 

10/03/2007 14:04:00
Quote Anchor link
Ik zou "menu" even iets anders weergeven of helemaal niet.
De kopjes vallen nu weg, misschien een beetje vet weergeven.
Beetje meer margin aan de onderkant van je pagina.

Lettertype is duidelijk en op een goed formaat.
Bij de Sponsors kan je misschien alles nog wat beter verticaal uitlijnen.

Wisselende header?
 
Jan H

Jan H

10/03/2007 14:09:00
Quote Anchor link
mooie website!

Leuk om hier ook roparun-collega's tegen te komen, ik ben namelijk webmaster van een roparunteam uit België.

Onze website: http://kloddelopers.aczele.be/2007/index.php
 
Bart van der veen

bart van der veen

10/03/2007 14:12:00
Quote Anchor link
goede opzet ff wat overdenk puntjes:

- met een breedte van 838 px past het niet niet meer 800*600 bij 775px nog wel, ik denk dat je met wat handig schuiven met je margin e.d. je dat ook mooi kunt meepakken.

- de rode balken trekken alle aandacht, terwijl ze eigelijk geen functie hebben. misschien wat afzwakken, zacht oranje (dat lijkt de groepskleur te zijn, uit shirts en logo)

- houd je menu consistent (sponsort zijn nu anders dan de rest) en de koppen op je menu's (menu ropa-run 2007 sponsort 2007) mogen er best wat mee uitspring. je fasering is goed, maar voor het ook visueel door. (iets met een gekleurde achtergrond, extra bold oid, zou al mooi zijn)

- wat er echt nog ONTBREEKT is een footer, zo'n balk onderaan, is een duidelijke afsluiting, ik heb nog zelf het idee dat er iets mis is met je pagina. daar moet "Design ontworpen door Terence Hersbach, alle rechten voorbehouden" dan in staan of iets dergelijks...

het zijn van die kleine puntjes, ik bedoel het hoeft niet, het komt gewoon de leesbaarheid nog wat tengoede.
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

10/03/2007 14:12:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik zou "menu" even iets anders weergeven of helemaal niet.
De kopjes vallen nu weg, misschien een beetje vet weergeven.

gedaan, idd beter
Quote:
Beetje meer margin aan de onderkant van je pagina.

ook gedaan

Quote:
Bij de Sponsors kan je misschien alles nog wat beter verticaal uitlijnen.

hoe bedoel je?

Quote:
Wisselende header?

dat wilde ik later nog gaan doen als ik wat meer leuke foto's heb
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/03/2007 15:22:00
Quote Anchor link
Wat ik eerder al zei, gewoon een prachtige en rustige website. Misschien is het leuk om wat persoonlijke ervaringen toe te voegen, waarom doen mensen mee? Vraag er eens na en je komt erachter dat er soms hele indrukwekkende verhalen achter zitten.

Gisteren avond heb ik ook de henzenrunners geupdate. Het wachten is nu alleen nog op de foto's van de fotograaf :). Wel grappig trouwens, dat twee mods zich beide bezig houden met hetzelfde doel. Misschien moeten we daar eens wat mee gaan doen, php-scripts verkopen of een andere service aanbieden :P.

Edit, wat wel handig is om toe te voegen, een print stylesheet. Wat ik tijdens de vergaderingen merk is dat vele bijv. nieuwspagina en/of agenda uitprinten. Dan is het wel handig dat je niet de hele scherm op je a4tje krijgt maar alleen de content. Check onze site :).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 

10/03/2007 15:48:00
Quote Anchor link
Gewoon voor elke twee sponser een rij in je tabel aanmaken.
Doordat DutchRVS kleiner is als die ernaast staat begint de volgende op een andere hoogte
 
Frank Keulen

Frank Keulen

10/03/2007 15:54:00
Quote Anchor link
Ziet er overzichtelijk en rustig uit, zeer mooi!
 
Daan

Daan

10/03/2007 16:03:00
Quote Anchor link
Bij een hover van een link die je al bezocht hebt (in het menu) krijg je niet meer die grijze achtergrond. Dat is best wel verwarrend..
 
Reinhout

reinhout

10/03/2007 16:16:00
Quote Anchor link
heb je dit met een specifiek prog gemaakt? zou graag eens weten welk
 
Bart van der veen

bart van der veen

10/03/2007 17:19:00
Quote Anchor link
website komen uit CREATIVE GEESTEN en niet uit programma's
net als architectuur en gedichten....

soms..
 
Jan geen

Jan geen

10/03/2007 17:26:00
Quote Anchor link
Mooi gedaan!
 
Niek Weevers

Niek Weevers

19/03/2007 12:09:00
Quote Anchor link
Ziet er goed uit. Is goed leesbaar. Ik ben het met Bart eens dat een footer een pagina altijd mooi afsluit. Je krijgt dan niet het idee dat je nog verder kan scrollen.
Ik ben zelf ook niet zo'n voorstander van een menu op deze manier.
Sowieso al niet 'menu' erboven zetten. Een menu moet uit zich zelf al opvallen. En ook mooi en duidelijk is wanneer je op een pagina bent, je dat ook kan aflezen uit het menu.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.