www.team5ectrunners.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »
Terence Hersbach

Terence Hersbach

10/03/2007 13:51:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Naar aanleiding van het topic van Arjan Kapteijn heb ik ook mijn Roparun-team site een nieuwe look gegeven. Graag hoor ik van jullie wat jullie er van vinden, en dan graag met argumenten erbij.

klik naar de website
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 10:50:24
 
Steven Prins

Steven Prins

10/03/2007 13:55:00
Quote Anchor link
Zit er mooi uit, uitstekend!
 
Winston Smith

Winston Smith

10/03/2007 14:03:00
Quote Anchor link
Ziet er inderdaad prima uit hier, niks op aan te merken.
 

10/03/2007 14:04:00
Quote Anchor link
Ik zou "menu" even iets anders weergeven of helemaal niet.
De kopjes vallen nu weg, misschien een beetje vet weergeven.
Beetje meer margin aan de onderkant van je pagina.

Lettertype is duidelijk en op een goed formaat.
Bij de Sponsors kan je misschien alles nog wat beter verticaal uitlijnen.

Wisselende header?
 
Jan H

Jan H

10/03/2007 14:09:00
Quote Anchor link
mooie website!

Leuk om hier ook roparun-collega's tegen te komen, ik ben namelijk webmaster van een roparunteam uit België.

Onze website: http://kloddelopers.aczele.be/2007/index.php
 
Bart van der veen

bart van der veen

10/03/2007 14:12:00
Quote Anchor link
goede opzet ff wat overdenk puntjes:

- met een breedte van 838 px past het niet niet meer 800*600 bij 775px nog wel, ik denk dat je met wat handig schuiven met je margin e.d. je dat ook mooi kunt meepakken.

- de rode balken trekken alle aandacht, terwijl ze eigelijk geen functie hebben. misschien wat afzwakken, zacht oranje (dat lijkt de groepskleur te zijn, uit shirts en logo)

- houd je menu consistent (sponsort zijn nu anders dan de rest) en de koppen op je menu's (menu ropa-run 2007 sponsort 2007) mogen er best wat mee uitspring. je fasering is goed, maar voor het ook visueel door. (iets met een gekleurde achtergrond, extra bold oid, zou al mooi zijn)

- wat er echt nog ONTBREEKT is een footer, zo'n balk onderaan, is een duidelijke afsluiting, ik heb nog zelf het idee dat er iets mis is met je pagina. daar moet "Design ontworpen door Terence Hersbach, alle rechten voorbehouden" dan in staan of iets dergelijks...

het zijn van die kleine puntjes, ik bedoel het hoeft niet, het komt gewoon de leesbaarheid nog wat tengoede.
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

10/03/2007 14:12:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik zou "menu" even iets anders weergeven of helemaal niet.
De kopjes vallen nu weg, misschien een beetje vet weergeven.

gedaan, idd beter
Quote:
Beetje meer margin aan de onderkant van je pagina.

ook gedaan

Quote:
Bij de Sponsors kan je misschien alles nog wat beter verticaal uitlijnen.

hoe bedoel je?

Quote:
Wisselende header?

dat wilde ik later nog gaan doen als ik wat meer leuke foto's heb
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/03/2007 15:22:00
Quote Anchor link
Wat ik eerder al zei, gewoon een prachtige en rustige website. Misschien is het leuk om wat persoonlijke ervaringen toe te voegen, waarom doen mensen mee? Vraag er eens na en je komt erachter dat er soms hele indrukwekkende verhalen achter zitten.

Gisteren avond heb ik ook de henzenrunners geupdate. Het wachten is nu alleen nog op de foto's van de fotograaf :). Wel grappig trouwens, dat twee mods zich beide bezig houden met hetzelfde doel. Misschien moeten we daar eens wat mee gaan doen, php-scripts verkopen of een andere service aanbieden :P.

Edit, wat wel handig is om toe te voegen, een print stylesheet. Wat ik tijdens de vergaderingen merk is dat vele bijv. nieuwspagina en/of agenda uitprinten. Dan is het wel handig dat je niet de hele scherm op je a4tje krijgt maar alleen de content. Check onze site :).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 

10/03/2007 15:48:00
Quote Anchor link
Gewoon voor elke twee sponser een rij in je tabel aanmaken.
Doordat DutchRVS kleiner is als die ernaast staat begint de volgende op een andere hoogte
 
Frank Keulen

Frank Keulen

10/03/2007 15:54:00
Quote Anchor link
Ziet er overzichtelijk en rustig uit, zeer mooi!
 
Daan

Daan

10/03/2007 16:03:00
Quote Anchor link
Bij een hover van een link die je al bezocht hebt (in het menu) krijg je niet meer die grijze achtergrond. Dat is best wel verwarrend..
 
Reinhout

reinhout

10/03/2007 16:16:00
Quote Anchor link
heb je dit met een specifiek prog gemaakt? zou graag eens weten welk
 
Bart van der veen

bart van der veen

10/03/2007 17:19:00
Quote Anchor link
website komen uit CREATIVE GEESTEN en niet uit programma's
net als architectuur en gedichten....

soms..
 
Jan geen

Jan geen

10/03/2007 17:26:00
Quote Anchor link
Mooi gedaan!
 
Niek Weevers

Niek Weevers

19/03/2007 12:09:00
Quote Anchor link
Ziet er goed uit. Is goed leesbaar. Ik ben het met Bart eens dat een footer een pagina altijd mooi afsluit. Je krijgt dan niet het idee dat je nog verder kan scrollen.
Ik ben zelf ook niet zo'n voorstander van een menu op deze manier.
Sowieso al niet 'menu' erboven zetten. Een menu moet uit zich zelf al opvallen. En ook mooi en duidelijk is wanneer je op een pagina bent, je dat ook kan aflezen uit het menu.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.