WYSIWYG

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »
Peter Venhorst

Peter Venhorst

05/02/2013 09:38:20
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een website gemaakt in html maar wil er een klein systeem achter plaatsen om kleine aanpassingen te doen op de website.
Hiermee bedoel ik bijvoorbeeld een tekst aanpassen. Op het internet heb ik helaas niks gevonden.

Hoop dat iemand me kan helpen!
Gewijzigd op 05/02/2013 09:47:46 door Peter Venhorst
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 03:05:14
 
- Mark -

- Mark -

05/02/2013 09:41:57
Quote Anchor link
Google maar eens op cms of content management system dan vind je meer dan genoeg voorbeelden.
 
Peter Venhorst

Peter Venhorst

05/02/2013 09:43:43
Quote Anchor link
Ja, dat hebt ik ook al gedaan, maar dan zeggen ze dat ik het best een hele nieuwe website in wordpress e.d. moet maken.
 
- Mark -

- Mark -

05/02/2013 09:49:57
Quote Anchor link
Wordpress is een mooi systeem al is het denk ik wat te uitgebreid in jouw geval. Maar je zult altijd je gemaakte website moeten aanpassen. Daar is geen ontkomen aan.
 
Peter Venhorst

Peter Venhorst

05/02/2013 09:52:30
Quote Anchor link
Ik hoopte op een kleine aanpassing zodat ik of anderen niet steeds alles handmatig moet aanpassen.
 
- Mark -

- Mark -

05/02/2013 09:58:38
Quote Anchor link
Je zou ook een theme/template kunnen kopen voor een bestaand cms. Maar dan heb je wel niets meer aan de website die je al gemaakt hebt. Ze zijn soms gratis maar die zijn vaak niet zo mooi.
 
Peter Venhorst

Peter Venhorst

05/02/2013 10:00:05
Quote Anchor link
Ik snap wat je bedoelt, maar dat zou zonde zijn van mijn website....
 
- Mark -

- Mark -

05/02/2013 10:03:18
Quote Anchor link
Dan zul je er wat meer tijd in moeten steken. Het is niet zo dat je een CMS met een paar regeltjes aan je website toevoegt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2013 10:35:48
Quote Anchor link
Grappig dat iedereen meteen de woorden CMS en Wordpress in de mond neemt terwijl de topicstarter al nadrukkelijk aangeeft dat het een kleine site is.

Hij is het beste uit met een php-tutorial van bijv. Phptuts.nl, waarna hij formulieren en databases kan aanpassen. Dan kan hij kijken naar TinyMCE. Dat is een WYSIWYG-editor.

Succes.... :-)
 
Peter Venhorst

Peter Venhorst

05/02/2013 11:05:24
Quote Anchor link
Bedankt allemaal. Dus met TinyMCE is het mogelijk om een WYSIWYG-editor toe te voegen aan een bestaande website?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2013 11:37:25
Quote Anchor link
Jep, kijk maar:
http://www.tinymce.com/tryit/full.php

Het is alleen de editor, dus je zult de rest van de formulierafhandeling er zelf omheen moeten schrijven, om de tekst op te kunnen slaan of te wijzigen.
Gewijzigd op 05/02/2013 11:37:51 door - Ariën -
 
Peter Venhorst

Peter Venhorst

05/02/2013 12:15:25
Quote Anchor link
Wordt dat allemaal uitgelegd of moet ik zelf wat proberen?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

05/02/2013 12:28:46
Quote Anchor link
Peter Venhorst op 05/02/2013 09:38:20:
Ik heb een website gemaakt in html maar wil er een klein systeem achter plaatsen om kleine aanpassingen te doen op de website.


Bestaat de website alleen uit html pagina's? of werk je ook met een database?
Voor zover mij bekend zul je nl. met een database moeten werken om je teksten in op te slaan, om ze te kunnen opvragen/bewerken in bv TinyMCE.

Peter Venhorst op 05/02/2013 12:15:25:
Wordt dat allemaal uitgelegd of moet ik zelf wat proberen?

Het merendeel wordt uitgelegd (zie bv http://www.tinymce.com/wiki.php), maar je zult zelf ook wat moeten proberen/uitwerken.
 
Peter Venhorst

Peter Venhorst

05/02/2013 12:33:01
Quote Anchor link
Ik heb alleen html pagina's.
 
- Mark -

- Mark -

05/02/2013 12:41:33
Quote Anchor link
:p waarom willen jullie hem nu zelf een klein cms laten bouwen? Ja het zal wel kleiner zijn dan een bestaand systeem maar het is ook meer werk dan het aanpassen van zijn html pagina's naar een theme voor wat voor cms dan ook.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2013 12:44:38
Quote Anchor link
Ook dat kost tijd om het in te bouwen. Je zult je dan door documentaties heen moeten worstelen etc....
Tja.... Afwegingen maken....
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

05/02/2013 13:30:42
Quote Anchor link
Kijk even naar ons minicms. Met een half uurtje zo geregeld
http://www.minicms.nl/
 
Peter Venhorst

Peter Venhorst

05/02/2013 13:53:41
Quote Anchor link
Ik zoek het liefst een gratis systeem. Dank.
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

05/02/2013 14:50:22
Quote Anchor link
Dan zou ik zeggen stroop je mouwen op en ga er een maken :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2013 15:16:09
Quote Anchor link
Zo heb ik ook een CMS gebouwd die redelijk simpel werkt. Je kan zelf bepalen hoe groot je het wilt...
Als je nieuw met PHP bent raad ik je aan om eens op phptuts.nl te kijken. Maar een CMS bouwen gaat vanaf begin niet over een nacht ijs.

Toevoeging op 05/02/2013 15:16:25:

Zo heb ik ook een CMS gebouwd die redelijk simpel werkt. Je kan zelf bepalen hoe groot je het wilt...
Als je nieuw met PHP bent raad ik je aan om eens op phptuts.nl te kijken. Maar een CMS bouwen gaat vanaf begin niet over een nacht ijs.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.