WYSIWYG

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »
Peter Venhorst

Peter Venhorst

05/02/2013 09:38:20
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een website gemaakt in html maar wil er een klein systeem achter plaatsen om kleine aanpassingen te doen op de website.
Hiermee bedoel ik bijvoorbeeld een tekst aanpassen. Op het internet heb ik helaas niks gevonden.

Hoop dat iemand me kan helpen!
Gewijzigd op 05/02/2013 09:47:46 door Peter Venhorst
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 14:20:40
 
- Mark -

- Mark -

05/02/2013 09:41:57
Quote Anchor link
Google maar eens op cms of content management system dan vind je meer dan genoeg voorbeelden.
 
Peter Venhorst

Peter Venhorst

05/02/2013 09:43:43
Quote Anchor link
Ja, dat hebt ik ook al gedaan, maar dan zeggen ze dat ik het best een hele nieuwe website in wordpress e.d. moet maken.
 
- Mark -

- Mark -

05/02/2013 09:49:57
Quote Anchor link
Wordpress is een mooi systeem al is het denk ik wat te uitgebreid in jouw geval. Maar je zult altijd je gemaakte website moeten aanpassen. Daar is geen ontkomen aan.
 
Peter Venhorst

Peter Venhorst

05/02/2013 09:52:30
Quote Anchor link
Ik hoopte op een kleine aanpassing zodat ik of anderen niet steeds alles handmatig moet aanpassen.
 
- Mark -

- Mark -

05/02/2013 09:58:38
Quote Anchor link
Je zou ook een theme/template kunnen kopen voor een bestaand cms. Maar dan heb je wel niets meer aan de website die je al gemaakt hebt. Ze zijn soms gratis maar die zijn vaak niet zo mooi.
 
Peter Venhorst

Peter Venhorst

05/02/2013 10:00:05
Quote Anchor link
Ik snap wat je bedoelt, maar dat zou zonde zijn van mijn website....
 
- Mark -

- Mark -

05/02/2013 10:03:18
Quote Anchor link
Dan zul je er wat meer tijd in moeten steken. Het is niet zo dat je een CMS met een paar regeltjes aan je website toevoegt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2013 10:35:48
Quote Anchor link
Grappig dat iedereen meteen de woorden CMS en Wordpress in de mond neemt terwijl de topicstarter al nadrukkelijk aangeeft dat het een kleine site is.

Hij is het beste uit met een php-tutorial van bijv. Phptuts.nl, waarna hij formulieren en databases kan aanpassen. Dan kan hij kijken naar TinyMCE. Dat is een WYSIWYG-editor.

Succes.... :-)
 
Peter Venhorst

Peter Venhorst

05/02/2013 11:05:24
Quote Anchor link
Bedankt allemaal. Dus met TinyMCE is het mogelijk om een WYSIWYG-editor toe te voegen aan een bestaande website?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2013 11:37:25
Quote Anchor link
Jep, kijk maar:
http://www.tinymce.com/tryit/full.php

Het is alleen de editor, dus je zult de rest van de formulierafhandeling er zelf omheen moeten schrijven, om de tekst op te kunnen slaan of te wijzigen.
Gewijzigd op 05/02/2013 11:37:51 door - Ariën -
 
Peter Venhorst

Peter Venhorst

05/02/2013 12:15:25
Quote Anchor link
Wordt dat allemaal uitgelegd of moet ik zelf wat proberen?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

05/02/2013 12:28:46
Quote Anchor link
Peter Venhorst op 05/02/2013 09:38:20:
Ik heb een website gemaakt in html maar wil er een klein systeem achter plaatsen om kleine aanpassingen te doen op de website.


Bestaat de website alleen uit html pagina's? of werk je ook met een database?
Voor zover mij bekend zul je nl. met een database moeten werken om je teksten in op te slaan, om ze te kunnen opvragen/bewerken in bv TinyMCE.

Peter Venhorst op 05/02/2013 12:15:25:
Wordt dat allemaal uitgelegd of moet ik zelf wat proberen?

Het merendeel wordt uitgelegd (zie bv http://www.tinymce.com/wiki.php), maar je zult zelf ook wat moeten proberen/uitwerken.
 
Peter Venhorst

Peter Venhorst

05/02/2013 12:33:01
Quote Anchor link
Ik heb alleen html pagina's.
 
- Mark -

- Mark -

05/02/2013 12:41:33
Quote Anchor link
:p waarom willen jullie hem nu zelf een klein cms laten bouwen? Ja het zal wel kleiner zijn dan een bestaand systeem maar het is ook meer werk dan het aanpassen van zijn html pagina's naar een theme voor wat voor cms dan ook.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2013 12:44:38
Quote Anchor link
Ook dat kost tijd om het in te bouwen. Je zult je dan door documentaties heen moeten worstelen etc....
Tja.... Afwegingen maken....
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

05/02/2013 13:30:42
Quote Anchor link
Kijk even naar ons minicms. Met een half uurtje zo geregeld
http://www.minicms.nl/
 
Peter Venhorst

Peter Venhorst

05/02/2013 13:53:41
Quote Anchor link
Ik zoek het liefst een gratis systeem. Dank.
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

05/02/2013 14:50:22
Quote Anchor link
Dan zou ik zeggen stroop je mouwen op en ga er een maken :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2013 15:16:09
Quote Anchor link
Zo heb ik ook een CMS gebouwd die redelijk simpel werkt. Je kan zelf bepalen hoe groot je het wilt...
Als je nieuw met PHP bent raad ik je aan om eens op phptuts.nl te kijken. Maar een CMS bouwen gaat vanaf begin niet over een nacht ijs.

Toevoeging op 05/02/2013 15:16:25:

Zo heb ik ook een CMS gebouwd die redelijk simpel werkt. Je kan zelf bepalen hoe groot je het wilt...
Als je nieuw met PHP bent raad ik je aan om eens op phptuts.nl te kijken. Maar een CMS bouwen gaat vanaf begin niet over een nacht ijs.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.