[XHTML/JS] OnClick in html-tag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mark L

Mark L

08/09/2009 17:05:00
Quote Anchor link
Hey, ik wil dat als iemand ergens (maakt niet uit waar) op de pagina drukt, Click(event); wordt getriggert. Nu dacht ik als eerst: Ik zet het onclick="Click(event);" in de body. In Firefox werkte het goed. Maar IE deed raar. Dus nu heb ik het tijdelijk in de html-tag gezet, maar dit is natuurlijk niet de bedoeling. Eigenlijk mag de html-tag geen onclick bevatten (de body trouwens ook niet).

Heeft iemand een betere oplossing om Click(event); te triggeren als je ergens op de pagina klikt?
Alvast bedankt,
Miloan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark L
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 13:58:38
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

08/09/2009 17:10:00
Quote Anchor link
Zet een grote div om alles heen met height en width 100% en en daarin je onclick event.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.