XML en utf8 probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior DevOps-ontwikkelaar eIDAS

Functie­omschrijving Burgers en bedrijven veilig en betrouwbaar digitaal toegang geven tot diensten en producten van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Als senior DevOps-ontwikkelaar bouw je daar letterlijk aan mee. En dat doe je bij DICTU: een van de grootste en meest vooruitstrevende ICT-dienstverleners van de Rijksoverheid. Jij werkt mee aan de doorontwikkeling van eIDAS, dat staat voor Electronic IDentification Authentication and trust Services. Deze koppeling maakt de grensoverschrijdende authenticatie op overheidswebsites binnen de Europese Unie mogelijk. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft één moderne toegangspoort voor zijn diensten en inspecties. Enkele daarvan zijn dankzij eIDAS inmiddels

Bekijk vacature »

Mr D

Mr D

02/07/2007 14:03:00
Quote Anchor link
Het probleem is dat ik hier twee verschillende xml productfeeds heb. Deze moeten in de database wel worden opgeslagen in hetzelfde formaat.
In de ene feed staat bijvoorbeeld België en in de andere België

deze België kan omgezet worden naar België door html_entity_decode(html_entity_decode('België')) als als charset iso 8859 wordt gebruikt. Maar om België goed te laten zien moet de charset weer utf8 zijn, anders krijg ik België te zien.

Iemand die hier een oplossing voor weet?
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.