xml naar mysl conversie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Malick heuvel

malick heuvel

03/08/2009 12:32:00
Quote Anchor link
Hoi allen in phphul

Ik heb dynamisch aangemaakt xml files. De inhoud van deze files zit in een href tag zie

<td class="tdtoxml"><a href="schem.php?type=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $message->type?>
" title="Compare xml to mysql"><img src="/docs_g.png"/></a></td>


Ik wil deze xml files inlezen , vervolgens inserten in een mysql db en met tabellen uit een andere mysql database vergelijken. Wat kan ik hiervoor het beste gebruiken iemand enig idee?
Ik wil due href links bijvoorbeeld inlezen in een var en de var doorgeven aan mysql maar hoe moet ik hiermee beginnen


enig advies is welkom
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 05:28:11
 
Malick heuvel

malick heuvel

05/08/2009 22:33:00
Quote Anchor link
heeft php wget client_pull client_push ? Ik pak de url nu simpel met simplexml echter wil ik de data nu van clients ontvangen via verschillende mechanismen.

FTP http of andere methoden


groet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door malick heuvel
 
Ed

Ed

05/08/2009 22:39:00
Quote Anchor link
Zoek eens naar DOMDocument en XPATH die heb je nodig voor je xml te kunnen parsen. SimpleXML is oud. Voor het ophalen van je data wil je dan Curl gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.