xmlHttp.responseText

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

28/08/2008 21:42:00
Quote Anchor link
Goedenavond.

In een form roep ik dmv een onchange veld op postcode de gevens op uit de DB. Nu krijg ik keurig de gegevens terug in deze opmaak.

BOLSWARDGrote Dijlakker Wat de naam en de straatnaam zijn. Nu wil ik deze natuurlijk graag apart. Iemand een idee hoe ik dat moet doen??
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 16:10:00
 
Douwe

Douwe

28/08/2008 21:45:00
Quote Anchor link
BOLSWARD<>Grote Dijlakker teruggeven, en met JS splitten op <>?
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

28/08/2008 21:46:00
Quote Anchor link
Klinkt te simpel om waar te zijn, bedankt
 
GaMer B

GaMer B

29/08/2008 06:58:00
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

29/08/2008 07:00:00
Quote Anchor link
Als het nog complexer wordt, zou je best eens naar json_encode() kijken.

Daarmee kan je php arrays en objecten coderen zodat ze door javascript worden begrepen.
 
Douwe

Douwe

29/08/2008 07:01:00
Quote Anchor link
JSON is natuurlijk het handigste, maar ik weet niet hoe moeilijk het is JSON te parsen zonder JS Framework...
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

29/08/2008 07:05:00
Quote Anchor link
Heel gemakkelijk.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo json_encode( $object_of_array ); // echo naar httpRequest
?>


javascript
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
...
if(xmlHttpLoad.readyState == 4)
  {
     var data = eval('(' + xmlHttpLoad.responseText + ')');
  ...
  }
 
Douwe

Douwe

29/08/2008 07:09:00
Quote Anchor link
Okay :) Ik ben gewend te werken met Prototype die een eigen functie heeft om JSON te parsen ;)
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

29/08/2008 20:09:00
Quote Anchor link
Ok ik ben nu zo ver dat ik de gegevens te zien krijg op de juiste pagina. Ik iwl deze chter in een input hebben en dat krijg ik niet voor elkaar.
Ik krijg de gegegevens wel in een div omdat de div het juiste id heeft. Geef in de input datzelfde id dan komen daar niet de gegevens in maar dan geeft javascrpit de volgende error:

document.getElementById("plaats") is null. Dit terwijl in mijn broncode staat:

<tr>
<td valign='top' align='right'>plaats</td>
<td valign='top'>:</td>
<td valign='top'><input type="text" name="plaats" id="plaats" value="" size="20" maxlength="20" /> </td>
</tr>
Ik gebruik overigens formhandler vandaar de tabel ipv fieldset

Iemand een id??
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

29/08/2008 21:20:00
Quote Anchor link
Dat is misschien omdat de functie wordt uitgevoerd nog voor de pagina goed is geladen.

Als je functies hebt die worden uitgevoerd bij het laden van de pagina, kan je beter geen document.getElementById gebruiken. Je kan wel eerst via een functie gaan die met een settimeout de andere functie(s) oproept.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

29/08/2008 21:31:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je dat? Ik ben nieuw met javascript en heb al heel veel gezocht. Voor eerst wil ik nog geen gebruik maken van JSON en Prototype. Eerst mar eens leren hoe het moet
 
- -

- -

29/08/2008 21:34:00
Quote Anchor link
Waarom ben je er eigenlijk zo op tegen om Prototype te gebruiken? Waarom het wiel zelf nog eens uitvinden?
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

29/08/2008 21:57:00
Quote Anchor link
Ik heb er even naar gekeken maar het leek mij redelijk complex irt het simpele dingetje wat ik wil. Is het zo makkelijk dan?
 
- -

- -

29/08/2008 22:10:00
Quote Anchor link
Jep!

Wat jij nu doet met document.getElementById('mijndiv'); doe je in prototype een stuk korter: $('mijndiv');

Kijk maar eens naar de API van PrototypeJS.org

Forms e.d. kun je de values ophalen met $F (of deze, één van de twee) ;)

Ik weet niet precies wat jij nou nodig hebt, aangezien ik niet heel je topic heb bekeken, maar volgens mij zoek jij Ajax.Request.

Zo, lijkt me genoeg stof om de avond mee rond te maken ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.