xubuntu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/07/2008 19:46:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

ik heb een pc over met Win XP erop. Ik wil wel eens wat met Linux aan de gang. Wat is het handigst om te doen? Kan ik gewoon de hd formatteren en een installatie cd er in klappen? Of is het slimmer om zo'n Desktop CD te maken en Win XP er nog even op te laten?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:42:14
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/07/2008 19:46:00
Quote Anchor link
Wat jij wilt.

De vraag is: Wil je Windows blijven behouden? Ja/nee
 
Han eev

Han eev

01/07/2008 19:49:00
Quote Anchor link
Ik zou windows er op laten.
maar wat je ook kan doen (had je zelf waarschijnlijk ook al bedacht) is virtueel.
gewoon met virtual desktop. Wil prima :)

Ik zou het virtueel doen, als je computer snel genoeg is, wil dat prima.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

01/07/2008 19:49:00
Quote Anchor link
@Jan

Ik zou Windows er in eerste instantie gewoon op laten staan, dat lijkt me altijd handig en kan je altijd kiezen watje wilt gebruiken. Niet alle programma's draaien op Linux, dan kan soms in Windeows opstarten wel handig zijn. Wil je die computer eigenlijk alleen gebruiken om dingen met Linux te doen -> Dan windows eraf halen;)
 
Bo az

Bo az

01/07/2008 19:52:00
Quote Anchor link
Heeft je hd partities? Wil je windows behouden? Zo nee is het makkelijk om gewoon te formatteren, je zal namelijk een ext2/ext3 partitie moeten maken.

Als je al partities hebt kan je ook gewoon zo'n partitie er voor gebruiken, en dan blijft windows behouden, je hebt met windows alleen geen toegang tot ext2 ext3 partities (kan wel maar standaard niet).

Je kan prima zo'n desktop cd gebruiken, als ik me niet vergis heb ik daarvan zelf ook Ubuntu geïnstalleerd, je kan het dan eerst eens proberen en later gewoon installeren vanaf de zelfde cd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bo az
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/07/2008 19:54:00
Quote Anchor link
Die pc is gewoon over, de data erop is gebackupped en van iemand anders, dus die Win XP erop is wat mij betreft niet echt nodig. Ik vraag me alleen af of ik, als xubuntu er eenmaal op staat, hem gemakkelijk in mijn netwerk kan integreren.
 
Bo az

Bo az

01/07/2008 19:59:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of je windows xp home pc's in je netwerk hebt? Dan weet ik het niet helemaal zeker, ik heb namelijk professional en heb "eenvoudig delen van bestanden" uitgeschakeld, omdat ik alleen via wachtwoorden toegang wil. Dit werkt prima, netwerk bestaat uit 2x XP Pro, 1x Ubuntu 8.04 en 1x Een NAS die ook op linux draait. Ik kan alles onderling uitwisselen. Ik heb zelfs een HP netwerk printer die ook prima onder Ubuntu werkt, werd zelfs automatisch gedetecteerd en dat doet windows niet eens...

Ik denk niet dat het problemen op zal leveren met xp home, maar helemaal zeker weten doe ik het niet.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/07/2008 20:04:00
Quote Anchor link
Ik heb een Windows Vista Home pc, een Win XP Professional PC en een Win XP home laptop in mijn netwerk.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

01/07/2008 20:04:00
Quote Anchor link
Je kunt gewoon delen via Windows, als je nog wat hulp nodig hebt met dingen waar je niet uit komt kun je mij PMen.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

01/07/2008 20:10:00
Quote Anchor link
Of jullie doen het in het topic, daar kunnen anderen ook nog wat van leren:)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/07/2008 20:12:00
Quote Anchor link
@ Robert: hmmm, goed idee, had ik nog niet aan gedacht ;)
 
Bo az

Bo az

01/07/2008 20:20:00
Quote Anchor link
Ik zat even mijn favorieten door te spitten of er nog iets bruikbaars tussen zit voor je en ik kwam dit tegen, misschien heb je er iets aan: http://www.multidesk.be/artikels/artikel/233/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bo az
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/07/2008 20:37:00
Quote Anchor link
Bedankt Boaz. Die gaat in de delicious favo's.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.