yourhosting redirect via htaccess

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

06/10/2015 16:32:02
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik kom er maar niet uit..
Als ik naar http://developer.thuistekenen.nl/app ga word ik geredirect naar http://www.thuistekenen.nl/thuistekenen/developer/app/

Dit komt door de .htaccess die in de /public_html/ map staat samen met de directory's waar de websites in staan.
Ik heb zelf ook al zitten kloten in de .htaccess, maar niets werkt.

Kan iemand mij vertellen hoe ik dit moet oplossen?

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:59:32
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2015 16:46:39
Quote Anchor link
En hoe ziet je .htaccess eruit?
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

06/10/2015 16:47:05
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
####SUBDOMAINS_HEADER####

RewriteEngine On

#RULE:,thuistekenen.nl,/thuistekenen/
#RULE:www,thuistekenen.nl,/thuistekenen/

#RULE:,hartvdzaak.nl,/hartvdzaak/
#RULE:www,hartvdzaak.nl,/hartvdzaak/

#RULE:,praktijkheelbeeld.nl,/heelbeeld/
#RULE:www,praktijkheelbeeld.nl,/heelbeeld/

RewriteCond %{HTTP_HOST}    developer.thuistekenen.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI}  !^/thuistekenen/developer/
RewriteRule (.*)            /thuistekenen/developer/$1 [last]
RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^developer.thuistekenen.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI}  !^/thuistekenen/developer/
RewriteRule (.*)            /thuistekenen/developer/$1 [last]

RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^thuistekenen.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI}  !^/thuistekenen//
RewriteRule (.*)            /thuistekenen//$1 [last]
RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^www.thuistekenen.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI}  !^/thuistekenen//
RewriteRule (.*)            /thuistekenen//$1 [last]

RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^hartvdzaak.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI}  !^/hartvdzaak//
RewriteRule (.*)            /hartvdzaak//$1 [last]
RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^www.hartvdzaak.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI}  !^/hartvdzaak//
RewriteRule (.*)            /hartvdzaak//$1 [last]

RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^praktijkheelbeeld.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI}  !^/heelbeeld//
RewriteRule (.*)            /heelbeeld//$1 [last]
RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^www.praktijkheelbeeld.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI}  !^/heelbeeld//
RewriteRule (.*)            /heelbeeld//$1 [last]
####SUBDOMAINS_TAILER####

####CUSTOM_HEADER####
#NL: Place your custom rules here
#EN: Plaats je eigen regels hier
####CUSTOM_TAILER####

####CHARSET_HEADER####
AddDefaultCharset utf-8
####CHARSET_TAILER####

####ERROR_HEADER####
####ERROR_TAILER####
 
Joni Fleischer
Moderator

Joni Fleischer

06/10/2015 18:51:49
Quote Anchor link
https://www.yourhosting.nl/support/technisch/htaccess-bestand-maken.html
Je moet synchroniseren

Toevoeging op 06/10/2015 18:53:15:

Laat maar, dat is hostnet....
Gewijzigd op 06/10/2015 18:53:02 door Joni Fleischer
 
Ivo P

Ivo P

07/10/2015 09:15:56
Quote Anchor link
RewriteCond %{HTTP_HOST} developer.thuistekenen.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/thuistekenen/developer/
RewriteRule (.*) /thuistekenen/developer/$1 [last]

http://developer.thuistekenen.nl/app

ja, de http-host bevat developer.thuistekenen.nl
ja, het path begint niet met /thuistekenen/developer/

dus rewrite de url naar http://developer.thuistekenen.nl/thuistekenen/developer/app

Maar dat zou
a) niet moeten redirecten, maar slechts een ander script moeten opzoeken/
b) de domeinnaam niet moeten aantasten.

Kan het zijn dat het script zelf ook nog eens redirect?

wat, als je [last] vervangt (tijdelijk) door [R]

Sowieso is het niet heel doorzichtig om meerdere domeinen in 1 document-root te parkeren, en dan ook nog een wel- en een niet-www versie te hebben.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.