Youtube code lukt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

---- ----

---- ----

08/12/2009 22:44:00
Quote Anchor link
Heey.
ik heb net suc6 vol mijn nieuwsysteem geinstaleerd
alles werk behalfe als ik een youtube link plaats norrmaal
als je deze code plaats:

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DSKAUd93Zk0&hl=nl_NL&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DSKAUd93Zk0&hl=nl_NL&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

(youtube code)
dan komt er direct een filmpje op je site van het nummer/video
maar als ik dat doe komt er gewoon

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DSKAUd93Zk0&hl=nl_NL&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DSKAUd93Zk0&hl=nl_NL&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

in tekst hoe los ik dit op
ik heb al iemand horen zeggen van SpecialChars ofso
ik snap het niet helemaal
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 06:38:10
 
Mr.Ark

Mr.Ark

08/12/2009 22:46:00
Quote Anchor link
Gebruik maken van ubb?

Edit:


-> http://phphulp.nl/php/scripts/6/1718/

Wordt een voorbeeld gegeven voor youtube links.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
---- ----

---- ----

08/12/2009 23:07:00
Quote Anchor link
Mr.Ark schreef op 08.12.2009 22:46:
Gebruik maken van ubb?

Edit:


-> http://phphulp.nl/php/scripts/6/1718/

Wordt een voorbeeld gegeven voor youtube links.[/quote]
ik snap t niet egt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
<style type="text/css">
.num {
float: left;
color: gray;
font-size: 13px;

text-align: right;
margin-right: 6pt;
padding-right: 6pt;
border-right: 1px solid gray;}
</style>

<?php

## Alle UBB-tags converteren
function makeUBB($string){

// HTML verbieden
$string = htmlspecialchars($string);
// Enters maken
$string = nl2br($string);
// Links maken
$string = preg_replace("_\[url]http://(.*)\[/url\]_si", '<a href="$1" target="_blank">$1</a>', $string);
$string = preg_replace("_\[url](.*)\[/url\]_si", '<a href="http://$1" target="_blank">$1</a>', $string);
$string = preg_replace("_\[url=http://(.*)\](.*?)\[/url\]_si", '<a href="$1" target="_blank">$2</a>', $string);
$string = preg_replace("_\[url=(.*)\](.*?)\[/url\]_si", '<a href="http://$1" target="_blank">$2</a>', $string);
$string = preg_replace("_\[email](.*)\[/email\]_si", '<a href="mailto://$1">$1</a>', $string);
$string = preg_replace("_\[email=(.*)\](.*?)\[/email\]_si", '<a href="mailto:$1">$2</a>', $string);
// Afbeeldingen
$string = preg_replace("_\[img](.*)\[/img\]_si", '<img src="$1" alt="Afbeelding" />', $string);
// Automatisch links maken
$string = preg_replace('#(^|[ \n\r\t])([a-z0-9]{1,6}://([a-z0-9\-]{1,}(\.?)){1,}[a-z]{2,5}(:[0-9]{2,5}){0,1}((\/|~|\#|\?|=|&amp;|&|\+){1}[a-z0-9\-._%]{0,}){0,})#si', '\\1<a href="\\2">\\2</a>', $string);
$string = preg_replace('#(^|[ \n\r\t])((www\.){1}([a-z0-9\-]{1,}(\.?)){1,}[a-z]{2,5}(:[0-9]{2,5}){0,1}((\/|~|\#|\?|=|&amp;|&|\+){1}[a-z0-9\-._%]{0,}){0,})#si', '\\1<a href="http://\\2">\\2</a>', $string);
$string = preg_replace('#(^|[ \n\r\t])(([a-z0-9\-_]{1,}(\.?)){1,}@([a-z0-9\-]{1,}(\.?)){1,}[a-z]{2,5})#si', '\\1<a href="mailto:\\2">\\2</a>', $string);
// Youtube video
$string = preg_replace('_\[youtube\].*?(v=|v/)(.+?)(&.*?|/.*?)?\[/youtube\]_is', '[youtube]$2[/youtube]', $string);
$string = preg_replace('_\[youtube\]([a-z0-9-]+?)\[/youtube\]_is', '<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/$1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/$1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>', $string);
// Uitlijnen
$string = preg_replace("_\[left](.*)\[/left\]_si", '<div align="left">$1</div>', $string);
$string = preg_replace("_\[right](.*)\[/right\]_si", '<div align="right" style="margin-right: 5px;">$1</div>', $string);
$string = preg_replace("_\[center](.*)\[/center\]_si", '<div align="center">$1</div>', $string);
// Kleuren
$string = preg_replace("_\[color=(.*)\](.*?)\[/color\]_si", '<span style="color: $1">$2</span>', $string);
// Tekstgrootte
$string = preg_replace("_\[size=(.*)\](.*?)\[/size\]_si", '<span style="font-size: $1">$2</span>', $string);
$string = preg_replace("_\[tt](.*)\[/tt\]_si", '<tt>$1</tt>', $string);
$string = preg_replace("_\[big](.*)\[/big\]_si", '<big>$1</big>', $string);
$string = preg_replace("_\[small](.*)\[/small\]_si", '<small>$1</small>', $string);
// Vetgedrukt
$string = preg_replace("_\[b\](.*?)\[/b\]_si", '<b>$1</b>', $string);
// Cursief
$string = preg_replace("_\[i\](.*?)\[/i\]_si", '<i>$1</i>', $string);
// Onderstrepen
$string = preg_replace("_\[u\](.*?)\[/u\]_si", '<u>$1</u>', $string);
// Doorstrepen
$string = preg_replace("_\[s\](.*?)\[/s\]_si", '<s>$1</s>', $string);
// Knipperen
$string = preg_replace("_\[blink\](.*?)\[/blink\]_si", '<blink>$1</blink>', $string);
// Superscript
$string = preg_replace("_\[sup\](.*?)\[/sup\]_si", '<sup>$1</sup>', $string);
// Subscript
$string = preg_replace("_\[sub\](.*?)\[/sub\]_si", '<sub>$1</sub>', $string);
// All caps
$string = preg_replace("_\[ac\](.*?)\[/ac\]_si", '<span style="text-transform:uppercase">$1</span>', $string);
// Small caps
$string = preg_replace("_\[sc\](.*?)\[/sc\]_si", '<span style="text-transform:lowercase">$1</span>', $string);
// Marquee, standaard "scroll", andere opties: "slide" & "alternate"
$string = preg_replace("_\[slide\](.*?)\[/slide\]_si", '<marquee>$1</marquee>', $string);
$string = preg_replace("_\[slide=(.*?)\](.*?)\[/slide\]_si", '<marquee behavior="$1">$2</marquee>', $string);
// Smilies
$string = str_replace(":)"," <img src=\"images/smilies/lach.gif\" alt=\"lach\" />", $string);
// Quotes
while(preg_match("((\[quote=(.+?)\](.+?)\[\/quote\])|(\[quote\](.+?)\[\/quote]))is", $string)) {
  $string = preg_replace("(\[quote=(.+?)\](.+?)\[\/quote\])is",'<fieldset><legend> <b>$1 schreef:</b> </legend><br />$2<br /></fieldset><br />' ,$string);
  $string = preg_replace("(\[quote\](.+?)\[\/quote])is",'<fieldset><legend> <b>Quote</b> </legend><br />$1<br /></fieldset><br />' ,$string);
}

// Highlighten
$string = preg_replace_callback("_\[code\](.*?)\[/code\]_is", "customHighlight", $string);

return $string;
}

function
customHighlight($code){
    $code = highlight_string(htmlspecialchars_decode(strip_tags($code[1])), true);
    $code = str_replace('\"', '"', $code);
    $code = str_replace("?&gt;", "<span style=\"color: #0000BB\">?&gt;</span>", $code);
    
    $aLines = explode("<br />", $code);
    $iLines = count($aLines);
    
    $output = "<br /><div style=\"width: 116%;\"><b>PHP code</b><br /><div class=\"num\">";
    for($i = 1; $i <= $iLines; $i++){
    $output .= $i ."<br />";
    }

    $output .= "</div><div style=\"float: left;overflow-x: scroll;overflow: auto;display: block;width:80%;\">\n$code\n</div><div style=\"clear:left;\"></div></div>";
 
    return $output;
}



?>


waar moet ik dat plaatsen?
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

09/12/2009 07:15:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
// Youtube video
$string = preg_replace('_\[youtube\].*?(v=|v/)(.+?)(&.*?|/.*?)?\[/youtube\]_is', '[youtube]$2[/youtube]', $string);
$string = preg_replace('_\[youtube\]([a-z0-9-]+?)\[/youtube\]_is', '<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/$1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/$1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>', $string);
?>


hij staat er al
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door www JdeRuijterNL
 
---- ----

---- ----

09/12/2009 13:58:00
Quote Anchor link
ik snap het niet egt.
kunnen jullie mij het even uitlegge
waar moet ik die codes plaatsen??
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/12/2009 14:05:00
Quote Anchor link
Jurrien schreef op 09.12.2009 13:58:
ik snap het niet echt.
kunnen jullie mij het even uitleggen.
waar moet ik die codes plaatsen??


Je hebt al die code staan, dus waarom nog toevoegen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
John Cena

John Cena

09/12/2009 14:12:00
Quote Anchor link
Jurrien, welk nieuwssysteem gebruik je?
 
---- ----

---- ----

09/12/2009 14:24:00
Quote Anchor link
ik gebruik arjans nieuwsysteem
ik zal even de link opzoeken

EDIT:
http://phphulp.nl/php/scripts/1/393/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Mr.Ark

Mr.Ark

09/12/2009 14:57:00
Quote Anchor link
Zet dit boven in je pagina waar je het nieuws laat zien

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?PHP

## Alle UBB-tags converteren
function makeUBB($string)
{

    // HTML verbieden
    $string = htmlspecialchars($string);
    // Enters maken
    $string = nl2br($string);
    
    // Youtube video
    $string = preg_replace('_\[youtube\].*?(v=|v/)(.+?)(&.*?|/.*?)?\[/youtube\]_is', '[youtube]$2[/youtube]', $string);
    $string = preg_replace('_\[youtube\]([a-z0-9-]+?)\[/youtube\]_is', '<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/$1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/$1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>', $string);
    
    return $string;
}


?>


Waar je het nieuws echo'ed, bijvoorbeeld $Row['news'], vervang dat dan met makeUBB($Row['news'])
 
---- ----

---- ----

09/12/2009 15:15:00
Quote Anchor link
Mr.Ark schreef op 09.12.2009 14:57:
Zet dit boven in je pagina waar je het nieuws laat zien

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?PHP

## Alle UBB-tags converteren
function makeUBB($string)
{

    // HTML verbieden
    $string = htmlspecialchars($string);
    // Enters maken
    $string = nl2br($string);
    
    // Youtube video
    $string = preg_replace('_\[youtube\].*?(v=|v/)(.+?)(&.*?|/.*?)?\[/youtube\]_is', '[youtube]$2[/youtube]', $string);
    $string = preg_replace('_\[youtube\]([a-z0-9-]+?)\[/youtube\]_is', '<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/$1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/$1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>', $string);
    
    return $string;
}


?>


Waar je het nieuws echo'ed, bijvoorbeeld $Row['news'], vervang dat dan met makeUBB($Row['news'])


ik heb die code van jou boven aan mijn nieuws.php gezet
alleen ik heb het gevoel dat ik met dat $row niet goed gedaan hebt
hier een stukje code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
        while ($row = mysql_fetch_array($result))
        {
            $NieuwsID = $row['NieuwsID'];
            $NieuwsDatum = $row['NieuwsDatum'];
            $NieuwsTitel = stripslashes($row['NieuwsTitel']);
            $NieuwsBericht = makeUBB($Row['NieuwsBericht']);
            $NieuwsBronNaam = stripslashes($Row['NieuwsBronNaam']);


hulp??
 
Mr.Ark

Mr.Ark

09/12/2009 15:26:00
Quote Anchor link
Tja, je moet ook niet gaan Copy/Pasten

$Row is wat anders dan $row ^-^

Edit:


mysql_fetch_assoc is net even iets sneller.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
---- ----

---- ----

09/12/2009 15:36:00
Quote Anchor link
Mr.Ark schreef op 09.12.2009 15:26:
Tja, je moet ook niet gaan Copy/Pasten

$Row is wat anders dan $row ^-^

Edit:


mysql_fetch_assoc is net even iets sneller.[/quote]

row is verbeterd
ik krijg nog deze error

Fatal error: Call to undefined function makeubb() in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/test/nieuws.php on line 147

kend die makeubb niet ofso?
 
- SanThe -

- SanThe -

09/12/2009 15:42:00
Quote Anchor link
makeubb <> makeUBB
 
---- ----

---- ----

09/12/2009 16:06:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 09.12.2009 15:42:
makeubb <> makeUBB


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
            $NieuwsID = $row['NieuwsID'];
            $NieuwsDatum = $row['NieuwsDatum'];
            $NieuwsTitel = stripslashes($row['NieuwsTitel']);
            $NieuwsBericht = $row['NieuwsBericht'];
            $NieuwsBronNaam = makeUBB($row['NieuwsBronNaam']);


makeUBB is tog goed of moet het zijn makeubb?
 
Mr.Ark

Mr.Ark

09/12/2009 16:08:00
Quote Anchor link
Quote:
ik heb die code van jou boven aan mijn nieuws.php gezet


Verschil tussen upper & lower case?

Quote:
Fatal error: Call to undefined function makeubb()
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
---- ----

---- ----

09/12/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Fixed youtube filmpjes werken nu ook op mijn site yes bedankt allemaal:D:D
 
Niek s

niek s

09/12/2009 17:40:00
Quote Anchor link
Kijk ook even hier :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.