YouTube Feed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »
Remco B

Remco B

05/06/2011 18:01:06
Quote Anchor link
Ik ben bezig met het maken van een script dat de nieuwste video van een YouTube feed weergeeft. Het is bedoelt dat het werkt met de YouTube iframe player omdat die ook werkt met html 5. Ik heb een script dat een feed weergeeft alleen ik heb twee problemen:

1. Bij de feed word als link bijvoorbeeld http://www.youtube.com/watch?v=ZVApqiValgc&feature=youtube_gdata weergeven maar ik heb alleen ZVApqiValgc (de video id) nodig.
2. Bij mijn code worden alle artikelen van de feed weergeven terwijl ik er maar een nodig heb.

Dit is de code die ik tot nu toe heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
  
  
  


$articles
= array();


$blog_url = "http://gdata.youtube.com/feeds/base/users/remcob00/uploads?alt=rss&v=2&orderby=published&client=ytapi-youtube-profile";

$rawFeed = file_get_contents($blog_url);
$xml = new SimpleXmlElement($rawFeed);



$channel = array();
$channel["title"]       = $xml->channel->title;
$channel["link"]        = $xml->channel->link;
$channel["description"] = $xml->channel->description;
$channel["pubDate"]     = $xml->pubDate;
$channel["timestamp"]   = strtotime($xml->pubDate);
$channel["generator"]   = $xml->generator;
$channel["language"]    = $xml->language;



foreach ($xml->channel->item as $item)
{

        $article = array();
        $article["channel"] = $blog_url;
      ?>

<ul>
<li><h2>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $article["title"] = $item->title;?>
</h2>
<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $article["link"] = $item->link;?>
" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $article["description"] = (string) trim($item->description);?>

</li>
</ul>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
        
}


  
  
  
   ?>
Gewijzigd op 05/06/2011 18:03:00 door Remco B
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 14:12:21
 
Kees Schepers

kees Schepers

05/06/2011 18:08:53
Quote Anchor link
Die url kun je parsen met parse url oid en dan de parameters eruit halen :)
 
Remco B

Remco B

05/06/2011 18:29:30
Quote Anchor link
Kees Schepers op 05/06/2011 18:08:53:
Die url kun je parsen met parse url oid en dan de parameters eruit halen :)


Ik heb nog niet zo heel veel ervaring met PHP dus ik snap niet helemaal hoe dat parsen werkt.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/06/2011 18:58:40
 
Remco B

Remco B

11/06/2011 15:43:11
Quote Anchor link
Ik had dit bericht misschien beter in de categorie Beginnen met PHP kunnen zetten. Kunnen jullie niet ff een voorbeeld geven of een Nederlandse website want ik snap er niet echt veel van.
 
Arjan -

Arjan -

11/06/2011 15:45:19
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
function getVideoID($string = '') {

            $parsed_url = parse_url($string, PHP_URL_QUERY);

            if($parsed_url) {
                parse_str($parsed_url, $parsed_str);

                return $parsed_str['v'];

            }

            return false;
        }


echo getVideoID('http://...');
?>
 
Remco B

Remco B

11/06/2011 15:54:12
Quote Anchor link
Arjan - op 11/06/2011 15:45:19:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
function getVideoID($string = '') {

            $parsed_url = parse_url($string, PHP_URL_QUERY);

            if($parsed_url) {
                parse_str($parsed_url, $parsed_str);

                return $parsed_str['v'];

            }

            return false;
        }


echo getVideoID('http://...');
?>



Ik heb dat gedaan maar hij doet het nog steeds niet, dit is m'n code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
  
  
  


$articles
= array();


$blog_url = "http://gdata.youtube.com/feeds/base/users/remcob00/uploads?alt=rss&v=2&orderby=published&client=ytapi-youtube-profile";

$rawFeed = file_get_contents($blog_url);
$xml = new SimpleXmlElement($rawFeed);



$channel = array();
$channel["title"]       = $xml->channel->title;
$channel["link"]        = $xml->channel->link;
$channel["description"] = $xml->channel->description;
$channel["pubDate"]     = $xml->pubDate;
$channel["timestamp"]   = strtotime($xml->pubDate);
$channel["generator"]   = $xml->generator;
$channel["language"]    = $xml->language;



foreach ($xml->channel->item as $item)
{

        $article = array();
        $article["channel"] = $blog_url;
      ?>

        <ul>
<li><h2> <?php echo $article["title"] = $item->title;?></h2>
<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/<?php
function getVideoID($string = '') {

            $parsed_url = parse_url($string, PHP_URL_QUERY);

            if($parsed_url) {
                parse_str($parsed_url, $parsed_str);

                return $parsed_str['v'];

            }

            return false;
        }


echo getVideoID('<?php echo $article["link"] = $item->link;?>');
?>
" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
        <?php echo $article["description"] = (string) trim($item->description);?>
        </li>
</ul>
<?php
        
}


  
  
  
   ?>
Gewijzigd op 11/06/2011 15:54:41 door Remco B
 
Arjan -

Arjan -

11/06/2011 15:56:07
Quote Anchor link
Poehee, daar klopt natuurlijk geen hout van.

Haal de functie buiten je foreach loop! Een functie is juist bedoeld om meerdere keren aangesproken te kunnen worden, dus in een loop zetten is not done!

En in je foreach loop zal je dan dit moeten gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo getVideoID($article['link']);
?>


En waar komt $article['link'] trouwens vandaan? Want je reset de variabele $article in je foreachloop ($article = array()); En vervolgens zie ik nergens waar je $article['link'] definieert.
Volgens mij klopt er maar weinig van je script? Of doet de rest het wel naar behoren? (moet $article['link'] geen $channel['link'] zijn?)
Gewijzigd op 11/06/2011 16:04:26 door Arjan -
 
Remco B

Remco B

11/06/2011 16:16:57
Quote Anchor link
Arjan - op 11/06/2011 15:56:07:
Poehee, daar klopt natuurlijk geen hout van.

Haal de functie buiten je foreach loop! Een functie is juist bedoeld om meerdere keren aangesproken te kunnen worden, dus in een loop zetten is not done!

En in je foreach loop zal je dan dit moeten gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo getVideoID($article['link']);
?>


En waar komt $article['link'] trouwens vandaan? Want je reset de variabele $article in je foreachloop ($article = array()); En vervolgens zie ik nergens waar je $article['link'] definieert.
Volgens mij klopt er maar weinig van je script? Of doet de rest het wel naar behoren? (moet $article['link'] geen $channel['link'] zijn?)


Ik heb hem nu buiten de loop gezet. Nu ziet m'n code er zo uit maar hij geeft steeds nog geen gehoor.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
<?php
  
  
  


$articles
= array();


$blog_url = "http://gdata.youtube.com/feeds/base/users/remcob00/uploads?alt=rss&v=2&orderby=published&client=ytapi-youtube-profile";

$rawFeed = file_get_contents($blog_url);
$xml = new SimpleXmlElement($rawFeed);



$channel = array();
$channel["title"]       = $xml->channel->title;
$channel["link"]        = $xml->channel->link;
$channel["description"] = $xml->channel->description;
$channel["pubDate"]     = $xml->pubDate;
$channel["timestamp"]   = strtotime($xml->pubDate);
$channel["generator"]   = $xml->generator;
$channel["language"]    = $xml->language;


function
getVideoID($string = '') {

            $parsed_url = parse_url($string, PHP_URL_QUERY);

            if($parsed_url) {
                parse_str($parsed_url, $parsed_str);

                return $parsed_str['v'];

            }

            return false;
        }


echo getVideoID('http://...');

foreach ($xml->channel->item as $item)
{

        $article = array();
        $article["channel"] = $blog_url;
      ?>

        <ul>
<li><h2> <?php echo $article["title"] = $item->title;?></h2>
<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/<?php
echo getVideoID($article['link']);
?>
" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
        <?php echo $article["description"] = (string) trim($item->description);?>
        </li>
</ul>
<?php
        
}


  
  
  
   ?>


Volgens mij licht de fout bij deze regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo getVideoID('http://...');


Toevoeging op 11/06/2011 16:20:14:

Arjan - op 11/06/2011 15:56:07:
Poehee, daar klopt natuurlijk geen hout van.

Haal de functie buiten je foreach loop! Een functie is juist bedoeld om meerdere keren aangesproken te kunnen worden, dus in een loop zetten is not done!

En in je foreach loop zal je dan dit moeten gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo getVideoID($article['link']);
?>


En waar komt $article['link'] trouwens vandaan? Want je reset de variabele $article in je foreachloop ($article = array()); En vervolgens zie ik nergens waar je $article['link'] definieert.
Volgens mij klopt er maar weinig van je script? Of doet de rest het wel naar behoren? (moet $article['link'] geen $channel['link'] zijn?)


Het script doet het voor de rest wel. Ik heb het trouwens niet helemaal zelf ontwikkeld.
 
Arjan -

Arjan -

11/06/2011 16:48:15
Quote Anchor link
echo getVideoID('http://...'); was natuurlijk maar een voorbeeld en kan in jouw script weggehaald worden.

En print de waarde van $article['link'] eens en kijk of je een waarde te zien krijgt, want volgens mij is deze variabele leeg. Dus dan zal het sowieso niet werken.

Ik merk al wel dat je erg weinig verstand hebt van php en het één en ander lukraak probeert. Je zal eens variabelen kunnen echoën om te kijken of de verwachte waarde in de variabele aanwezig is!!
 
Remco B

Remco B

11/06/2011 16:53:29
Quote Anchor link
Arjan - op 11/06/2011 16:48:15:
echo getVideoID('http://...'); was natuurlijk maar een voorbeeld en kan in jouw script weggehaald worden.

En print de waarde van $article['link'] eens en kijk of je een waarde te zien krijgt, want volgens mij is deze variabele leeg. Dus dan zal het sowieso niet werken.

Ik merk al wel dat je erg weinig verstand hebt van php en het één en ander lukraak probeert. Je zal eens variabelen kunnen echoën om te kijken of de verwachte waarde in de variabele aanwezig is!!


Ja, de waarde is goed hij geeft bijvoorbeeld bij een video weer: http://www.youtube.com/watch?v=XyENZ0MhXSA&feature=youtube_gdata alleen hij doet niet (vreemd).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.