YouTube Feed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »
Remco B

Remco B

05/06/2011 18:01:06
Quote Anchor link
Ik ben bezig met het maken van een script dat de nieuwste video van een YouTube feed weergeeft. Het is bedoelt dat het werkt met de YouTube iframe player omdat die ook werkt met html 5. Ik heb een script dat een feed weergeeft alleen ik heb twee problemen:

1. Bij de feed word als link bijvoorbeeld http://www.youtube.com/watch?v=ZVApqiValgc&feature=youtube_gdata weergeven maar ik heb alleen ZVApqiValgc (de video id) nodig.
2. Bij mijn code worden alle artikelen van de feed weergeven terwijl ik er maar een nodig heb.

Dit is de code die ik tot nu toe heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
  
  
  


$articles
= array();


$blog_url = "http://gdata.youtube.com/feeds/base/users/remcob00/uploads?alt=rss&v=2&orderby=published&client=ytapi-youtube-profile";

$rawFeed = file_get_contents($blog_url);
$xml = new SimpleXmlElement($rawFeed);



$channel = array();
$channel["title"]       = $xml->channel->title;
$channel["link"]        = $xml->channel->link;
$channel["description"] = $xml->channel->description;
$channel["pubDate"]     = $xml->pubDate;
$channel["timestamp"]   = strtotime($xml->pubDate);
$channel["generator"]   = $xml->generator;
$channel["language"]    = $xml->language;



foreach ($xml->channel->item as $item)
{

        $article = array();
        $article["channel"] = $blog_url;
      ?>

<ul>
<li><h2>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $article["title"] = $item->title;?>
</h2>
<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $article["link"] = $item->link;?>
" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $article["description"] = (string) trim($item->description);?>

</li>
</ul>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
        
}


  
  
  
   ?>
Gewijzigd op 05/06/2011 18:03:00 door Remco B
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:51:20
 
Kees Schepers

kees Schepers

05/06/2011 18:08:53
Quote Anchor link
Die url kun je parsen met parse url oid en dan de parameters eruit halen :)
 
Remco B

Remco B

05/06/2011 18:29:30
Quote Anchor link
Kees Schepers op 05/06/2011 18:08:53:
Die url kun je parsen met parse url oid en dan de parameters eruit halen :)


Ik heb nog niet zo heel veel ervaring met PHP dus ik snap niet helemaal hoe dat parsen werkt.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/06/2011 18:58:40
 
Remco B

Remco B

11/06/2011 15:43:11
Quote Anchor link
Ik had dit bericht misschien beter in de categorie Beginnen met PHP kunnen zetten. Kunnen jullie niet ff een voorbeeld geven of een Nederlandse website want ik snap er niet echt veel van.
 
Arjan -

Arjan -

11/06/2011 15:45:19
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
function getVideoID($string = '') {

            $parsed_url = parse_url($string, PHP_URL_QUERY);

            if($parsed_url) {
                parse_str($parsed_url, $parsed_str);

                return $parsed_str['v'];

            }

            return false;
        }


echo getVideoID('http://...');
?>
 
Remco B

Remco B

11/06/2011 15:54:12
Quote Anchor link
Arjan - op 11/06/2011 15:45:19:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
function getVideoID($string = '') {

            $parsed_url = parse_url($string, PHP_URL_QUERY);

            if($parsed_url) {
                parse_str($parsed_url, $parsed_str);

                return $parsed_str['v'];

            }

            return false;
        }


echo getVideoID('http://...');
?>



Ik heb dat gedaan maar hij doet het nog steeds niet, dit is m'n code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
  
  
  


$articles
= array();


$blog_url = "http://gdata.youtube.com/feeds/base/users/remcob00/uploads?alt=rss&v=2&orderby=published&client=ytapi-youtube-profile";

$rawFeed = file_get_contents($blog_url);
$xml = new SimpleXmlElement($rawFeed);



$channel = array();
$channel["title"]       = $xml->channel->title;
$channel["link"]        = $xml->channel->link;
$channel["description"] = $xml->channel->description;
$channel["pubDate"]     = $xml->pubDate;
$channel["timestamp"]   = strtotime($xml->pubDate);
$channel["generator"]   = $xml->generator;
$channel["language"]    = $xml->language;



foreach ($xml->channel->item as $item)
{

        $article = array();
        $article["channel"] = $blog_url;
      ?>

        <ul>
<li><h2> <?php echo $article["title"] = $item->title;?></h2>
<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/<?php
function getVideoID($string = '') {

            $parsed_url = parse_url($string, PHP_URL_QUERY);

            if($parsed_url) {
                parse_str($parsed_url, $parsed_str);

                return $parsed_str['v'];

            }

            return false;
        }


echo getVideoID('<?php echo $article["link"] = $item->link;?>');
?>
" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
        <?php echo $article["description"] = (string) trim($item->description);?>
        </li>
</ul>
<?php
        
}


  
  
  
   ?>
Gewijzigd op 11/06/2011 15:54:41 door Remco B
 
Arjan -

Arjan -

11/06/2011 15:56:07
Quote Anchor link
Poehee, daar klopt natuurlijk geen hout van.

Haal de functie buiten je foreach loop! Een functie is juist bedoeld om meerdere keren aangesproken te kunnen worden, dus in een loop zetten is not done!

En in je foreach loop zal je dan dit moeten gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo getVideoID($article['link']);
?>


En waar komt $article['link'] trouwens vandaan? Want je reset de variabele $article in je foreachloop ($article = array()); En vervolgens zie ik nergens waar je $article['link'] definieert.
Volgens mij klopt er maar weinig van je script? Of doet de rest het wel naar behoren? (moet $article['link'] geen $channel['link'] zijn?)
Gewijzigd op 11/06/2011 16:04:26 door Arjan -
 
Remco B

Remco B

11/06/2011 16:16:57
Quote Anchor link
Arjan - op 11/06/2011 15:56:07:
Poehee, daar klopt natuurlijk geen hout van.

Haal de functie buiten je foreach loop! Een functie is juist bedoeld om meerdere keren aangesproken te kunnen worden, dus in een loop zetten is not done!

En in je foreach loop zal je dan dit moeten gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo getVideoID($article['link']);
?>


En waar komt $article['link'] trouwens vandaan? Want je reset de variabele $article in je foreachloop ($article = array()); En vervolgens zie ik nergens waar je $article['link'] definieert.
Volgens mij klopt er maar weinig van je script? Of doet de rest het wel naar behoren? (moet $article['link'] geen $channel['link'] zijn?)


Ik heb hem nu buiten de loop gezet. Nu ziet m'n code er zo uit maar hij geeft steeds nog geen gehoor.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
<?php
  
  
  


$articles
= array();


$blog_url = "http://gdata.youtube.com/feeds/base/users/remcob00/uploads?alt=rss&v=2&orderby=published&client=ytapi-youtube-profile";

$rawFeed = file_get_contents($blog_url);
$xml = new SimpleXmlElement($rawFeed);



$channel = array();
$channel["title"]       = $xml->channel->title;
$channel["link"]        = $xml->channel->link;
$channel["description"] = $xml->channel->description;
$channel["pubDate"]     = $xml->pubDate;
$channel["timestamp"]   = strtotime($xml->pubDate);
$channel["generator"]   = $xml->generator;
$channel["language"]    = $xml->language;


function
getVideoID($string = '') {

            $parsed_url = parse_url($string, PHP_URL_QUERY);

            if($parsed_url) {
                parse_str($parsed_url, $parsed_str);

                return $parsed_str['v'];

            }

            return false;
        }


echo getVideoID('http://...');

foreach ($xml->channel->item as $item)
{

        $article = array();
        $article["channel"] = $blog_url;
      ?>

        <ul>
<li><h2> <?php echo $article["title"] = $item->title;?></h2>
<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/<?php
echo getVideoID($article['link']);
?>
" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
        <?php echo $article["description"] = (string) trim($item->description);?>
        </li>
</ul>
<?php
        
}


  
  
  
   ?>


Volgens mij licht de fout bij deze regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo getVideoID('http://...');


Toevoeging op 11/06/2011 16:20:14:

Arjan - op 11/06/2011 15:56:07:
Poehee, daar klopt natuurlijk geen hout van.

Haal de functie buiten je foreach loop! Een functie is juist bedoeld om meerdere keren aangesproken te kunnen worden, dus in een loop zetten is not done!

En in je foreach loop zal je dan dit moeten gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo getVideoID($article['link']);
?>


En waar komt $article['link'] trouwens vandaan? Want je reset de variabele $article in je foreachloop ($article = array()); En vervolgens zie ik nergens waar je $article['link'] definieert.
Volgens mij klopt er maar weinig van je script? Of doet de rest het wel naar behoren? (moet $article['link'] geen $channel['link'] zijn?)


Het script doet het voor de rest wel. Ik heb het trouwens niet helemaal zelf ontwikkeld.
 
Arjan -

Arjan -

11/06/2011 16:48:15
Quote Anchor link
echo getVideoID('http://...'); was natuurlijk maar een voorbeeld en kan in jouw script weggehaald worden.

En print de waarde van $article['link'] eens en kijk of je een waarde te zien krijgt, want volgens mij is deze variabele leeg. Dus dan zal het sowieso niet werken.

Ik merk al wel dat je erg weinig verstand hebt van php en het één en ander lukraak probeert. Je zal eens variabelen kunnen echoën om te kijken of de verwachte waarde in de variabele aanwezig is!!
 
Remco B

Remco B

11/06/2011 16:53:29
Quote Anchor link
Arjan - op 11/06/2011 16:48:15:
echo getVideoID('http://...'); was natuurlijk maar een voorbeeld en kan in jouw script weggehaald worden.

En print de waarde van $article['link'] eens en kijk of je een waarde te zien krijgt, want volgens mij is deze variabele leeg. Dus dan zal het sowieso niet werken.

Ik merk al wel dat je erg weinig verstand hebt van php en het één en ander lukraak probeert. Je zal eens variabelen kunnen echoën om te kijken of de verwachte waarde in de variabele aanwezig is!!


Ja, de waarde is goed hij geeft bijvoorbeeld bij een video weer: http://www.youtube.com/watch?v=XyENZ0MhXSA&feature=youtube_gdata alleen hij doet niet (vreemd).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.