Zelfde functie meerdere keren uitvoeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

18/09/2015 15:36:15
Quote Anchor link
Beste,


Wat kan ik doen om dezelfde jquery code uit te voeren maar het resultaat anders is?

HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<div class="art-container">
<div class="price">
<span>119.00</span>
</div>
<div class="ship-text">Voor 22:00 besteld = morgen in huis <span class="changed">(2,50)</span></div>    
</div>

<div class="art-container">
<div class="price">
<span>19.00</span>
</div>
<div class="ship-text">Voor 22:00 besteld = morgen in huis <span class="changed">(2,50)</span></div>    
</div>


JQUERY:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$(document).ready(function(){
    
var obj = $('.art-container').find('.price span');
if(obj.text() > 20){
$('.ship-text .changed').text('(gratis)');  
}else{
$('.ship-text .changed').text('(2,50)');
}

});


Wat nu gebeurt is dat de jquery in verwarring is omdat de HTML van beide precies het zelfde is.

Het resultaat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
119.00
Voor 22:00 besteld = morgen in huis (2,50)
19.00
Voor 22:00 besteld = morgen in huis (2,50)


Wat het zou moeten zijn is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
119.00
Voor 22:00 besteld = morgen in huis (gratis)
19.00
Voor 22:00 besteld = morgen in huis (2,50)


De code moet dus meerdere keren worden uitgevoerd en dan per container.

Wie kan mij helpen?


Gr. Yoeri
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 22:54:08
 
DavY -

DavY -

18/09/2015 15:49:15
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
console.log(obj.text());


En zie de fout.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

18/09/2015 15:58:52
Quote Anchor link
$('.art-container').find('.price span') zou al meerdere resultaten moeten vinden, dus hier zou je direct met een .each() doorheen kunnen lopen?
 
Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

25/09/2015 16:30:07
Quote Anchor link
Beste leden,

Dank voor de reacties, ik heb verschillende dingen geprobeerd maar hij heeft continu dezelfde waardes.

Nu heb ik een each functie gemaakt zodat hij de elementen afgaat, maar zelfs dat werkt niet.

JQUERY:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$(document).ready(function(){
$('.art-container').each(function(){
var obj = $('.price span');
if(obj.text() > 20){
$(this).parent().find('.ship-text .changed').text('(gratis)');  
}else{
$(this).parent().find('.ship-text .changed').text('(2,50)');
}
});
});
 
Pieter R

Pieter R

25/09/2015 22:55:35
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
$('.price').each(function () {

    if (parseInt($(this).text()) > 20) {
        $(this).parent().find('.changed').text('(gratis)');
    } else {
        $(this).parent().find('.changed').text('(2,50)');
    }

});


<div class="art-container">
    <div class="price">119.00</div>
    <div class="ship-text">Voor 22:00 besteld = morgen in huis
        <span class="changed">(2,50)</span>
    </div>
</div>

<div class="art-container">
    <div class="price">19.00</div>
    <div class="ship-text">Voor 22:00 besteld = morgen in huis
        <span class="changed">(2,50)</span>
    </div>
</div>

Aldus -> https://jsfiddle.net/ygs2tdy3/
Gewijzigd op 25/09/2015 23:23:20 door Pieter R
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

26/09/2015 09:09:32
Quote Anchor link
Je kan dit ook met PHP bouwen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.