Zend_Auth en IFrames

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Andreas Warnaar

Andreas Warnaar

29/10/2008 21:27:00
Quote Anchor link
Ik ben nu bezig met Zend_auth en een pagina met KFM die ik in een IFRAME laad. Deze pagina in de IFrame wil ik ook controleren of de gebruiker is in gelogd..


Zelf had ik al bedacht om de Zend_Auth klassen te gebruiken in de code van de pagina die ik in de IFRAME laad Maar heb nog geen idee waar te beginnen..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
require_once '../../library/Zend/Auth.php';
$auth = Zend_Auth::getInstance();
if ($auth->hasIdentity()) {
    // Identity exists; get it
    $identity = $auth->getIdentity();
}
else{
echo "U bent niet aangemeld";
    exit;
}
[
/code]

Iemand die meer weet..

Grt,
Andreas
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Andreas Warnaar
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:36:00
 
- -

- -

29/10/2008 21:37:00
Quote Anchor link
Waarom, in hemelsnaam, een iFuckingFrame?
 
Andreas Warnaar

Andreas Warnaar

29/10/2008 21:43:00
Quote Anchor link
Weet je een betere manier? Om niet opnieuw het wiel uit te vinden.

De gebruiken is een windows gebruiken met IE. Het is alleen voor het beheerdeel en niet anders..

De website is gemaakt in het MCV van Zend .. Ik zou niet weten hoe ik KFM naadloos kan intergreren met Zend ...

JIJ wel.. please tell me....

By the way...
http://kfm.verens.com/?browserHasJs=1
Ik ben er deels uit..
Heb het eerste deel van mijn bestaande bootstrap gebruikt..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
error_reporting(E_ALL|E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);
date_default_timezone_set('Europe/London');

// directory setup and class loading
set_include_path('.' . PATH_SEPARATOR . '../../library/'
     . PATH_SEPARATOR . '../../application/models'
     . PATH_SEPARATOR . '../../application'
     . PATH_SEPARATOR . get_include_path());
include "Zend/Loader.php";
Zend_Loader::registerAutoload();

// Start Sessions
Zend_Session::start();

$auth = Zend_Auth::getInstance();
if ($auth->hasIdentity()) {
    // Identity exists; get it
    $identity = $auth->getIdentity();
}
else{
echo "U bent niet aangemeld";
    exit;
}[
/code]

[
b]Edit[/b]

Boven gegeven code werkt.
Maar als ik ingelogd ben dmv Zend_Auth.
Daarna ga ik naar de pagina waar mijn KFM geladen worden in een IFrame, kom ik terecht op mijn Inlog pagina. Login op nieuw in .
Ga ik weer naar mijn pagina met de IFrame werkt hij wel..

Waarschijnlijk moet ik een sessie ID hebben of iod...

?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Andreas Warnaar
 
Andreas Warnaar

Andreas Warnaar

30/10/2008 16:47:00
Quote Anchor link
Iemand die meer weet?
plz
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.