Zend_Db verkloot mn data :@

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

15/02/2009 15:01:00
Quote Anchor link
Klote Zend_Db gaat mn data verneuken met addslashes :S

Waarom gebreurt dit bij insert()? En hoe kan ik dit stoppen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:54:38
 
Frank -

Frank -

15/02/2009 15:02:00
Quote Anchor link
Hoe zit het met de magische onzin magic_quotes? Heb je die wel uitgezet?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

15/02/2009 15:08:00
Quote Anchor link
Waarom zou ik die aanzetten? Tenzij dat standaard aan staat met Zend_Db..
 
Frank -

Frank -

15/02/2009 15:13:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 15.02.2009 15:08:
Waarom zou ik die aanzetten? Tenzij dat standaard aan staat met Zend_Db..
Ga eerst maar uitzoeken wat het nu is, dit heeft namelijk niks met Zend_Db te maken en dus is jouw vraag wat vreemd.

Zie de instellingen van PHP.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

15/02/2009 15:18:00
Quote Anchor link
magic_quotes_gpc On On
magic_quotes_runtime Off Off
magic_quotes_sybase Off Off

Staat dus aan? Server beheerder zei dat het uit stond.

En met ini_set() kan ZF dat toch veranderen, of niet?
 
Frank -

Frank -

15/02/2009 15:25:00
Quote Anchor link
Die rommel staat dus aan en jouw beheerder weet dus blijkbaar niet hoe hij/zij moet controleren of e.e.a. aanstaat...

In de ideale situatie past de beheerder php.ini aan en ben je van het probleem verlost. Als lapmiddel zou je het in .htaccess kunnen uitzetten. Je kunt het met ini_set() niet uitzetten, helaas.

Zie http://nl3.php.net/manual/en/security.magicquotes.disabling.php
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

15/02/2009 15:27:00
Quote Anchor link
Ik vraag het de beheerder vanavond als ie online is. Het is niet zo dat ik op zo'n shit server zit van een hosting bedrijf ;) Ik ken de beheerder.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.