z-index iframe

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »
Robin S

Robin S

13/06/2012 13:45:25
Quote Anchor link
Beste leden,

Ik probeer momenteel een div over een iframe heen te laten schuiven bij een mouseover. De div die er overheen moet schuiven werkt goed op het moment, echter moet deze bovenop de iframe komen. Op dit moment schuift deze steeds achterlangs.

Dit is de HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div class="ipad">
  <iframe src="index.html" class="ipad_iframe" frameborder="0" scrolling="no" /></iframe>
  <div id="menu"></div>
</div>


en de bijbehorende CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
.ipad_iframe {
  width: 645px;
  height: 500px;
  margin-top: 50px;
  position: relative;
  z-index: 1;
}

#menu {
  background-image: url('images/menu.png');
  width: 660px;
  height: 220px;
  z-index: 3;
  margin: -20px auto;
  z-index: 9000;
  -webkit-transition-property: margin-top;
  -webkit-transition-duration: 1s;
  -webkit-transition-timing-function: ease-in-out;
  display: block;
}
#menu:hover {
  margin-top: -225px;
}


Heeft iemand enig idee wat ik hier fout doe?
Ik heb al zoveel mogelijk met z-index proberen te werken, maar krijg dit helaas niet aan de praat...

Kan iemand hier mij misschien helpen? Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 07:46:31
 
Q S

Q S

13/06/2012 13:52:23
Quote Anchor link
Volgens mij moet je dan #menu position:absolute; geven, daarnaast zie ik dat je #menu twee keer een z-index hebt gegeven, 1 keer lijkt me voldoende.
Gewijzigd op 13/06/2012 13:53:08 door Q S
 
Patrick vd Pols

Patrick vd Pols

13/06/2012 13:52:52
Quote Anchor link
Je hebt nu 2 keer een z-index staan in #menu, 1 is zat.

Probeer je menu eens absolute te positioneren.

Q. S was me voor :P
Gewijzigd op 13/06/2012 13:53:16 door Patrick vd Pols
 
Q S

Q S

13/06/2012 13:54:15
Quote Anchor link
@Patrick nu maar hopen dat we gelijk hebben
 
Kris Peeters

Kris Peeters

13/06/2012 13:54:25
Quote Anchor link
Ik heb hier nooit echt over nagedacht, maar mijn eerste idee is dat het onhandig zou zijn indien het wel kon.

Ik weet niet of een gebruiker aan de knoppen/links/... zou kunnen indien er een div over staat (met hogere z-index)
 
Robin S

Robin S

13/06/2012 13:56:09
Quote Anchor link
Thanks allemaal het werkt!

@Kris: volgens mij werkt dit met pointer-events in CSS
 
Patrick vd Pols

Patrick vd Pols

13/06/2012 13:57:01
Quote Anchor link
Yay!
 
Robin S

Robin S

13/06/2012 14:12:34
Quote Anchor link
Op een of andere manier krijg ik #menu niet achter .ipad :S
Iemand enig idee wat ik hier fout doe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
.ipad {
  width: 800px;
  height: 626px;
  margin: 0px auto;
  background-image: url('images/ipad_trans.png');
  z-index: 3;
}

.ipad_iframe {
  width: 645px;
  height: 500px;
  margin-top: 50px;
  position: relative;
  z-index: 1;
}

#menu {
  background-image: url('images/menu.png');
  width: 660px;
  height: 220px;
  margin: -20px auto;
  z-index: 2;
  -webkit-transition-property: margin-top;
  -webkit-transition-duration: 1s;
  -webkit-transition-timing-function: ease-in-out;
  position: absolute;
}
#menu:hover {
  margin-top: -225px;
}
 
Jonathan de Vries

Jonathan de Vries

13/06/2012 14:34:44
Quote Anchor link
In dit geval heeft .ipad geen position, welke wel vereist is voor z-index.
zie ook de documentatie: (z-index only works on positioned elements (position:absolute, position:relative, or position:fixed).
 
Robin S

Robin S

13/06/2012 14:40:20
Quote Anchor link
Wanneer ik .ipad verander in het volgende werkt het nog steeds niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
.ipad {
  width: 800px;
  height: 626px;
  margin: 0px auto;
  background-image: url('images/ipad_trans.png');
  z-index: 3;
  position: relative;
}


Snap hier helemaal niks van :P
 
Kris Peeters

Kris Peeters

13/06/2012 15:03:31
Quote Anchor link
Wat betreft absolute/relative ...

Je maakt een container met position relative.
Alles wat daarin genest is en position absolute heeft, zal die container als nieuw nulpunt zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<html>
 <head>
   <style>
    .ipad {
      width: 800px;
      height: 626px;
      margin: 0px auto;
      background-image: url('images/ipad_trans.png');
      position: relative;
      overflow: hidden;
    }

    .ipad_iframe {
      width: 645px;
      height: 500px;
      margin-top: 50px;
      position: absolute;
      z-index: 5;
      background-color: #aaffaa;
    }

    #menu {
      background-image: url('images/menu.png');
      background-color: #aaaaff;
      width: 660px;
      height: 220px;
      margin: -20px auto;
      z-index: 10;
      -webkit-transition-property: margin-top;
      -webkit-transition-duration: 1s;
      -webkit-transition-timing-function: ease-in-out;
      position: absolute;
    }
    #menu:hover {
      margin-top: -225px;
    }
    </style>

 </head>
 <body>
    <h1>Test z-index</h1>
    <div class="ipad">
      <iframe src="index.html" class="ipad_iframe" frameborder="0" scrolling="no" /></iframe>
      <div id="menu">
        <br/>
        <br/>
        Hello<br/>
        World<br/>
      </div>
    </div>
 </body>
</html>
 
Robin S

Robin S

14/06/2012 11:33:09
Quote Anchor link
@Kris: Bedankt voor je antwoord, ik heb wat met je code lopen stoeien maar kom er helaas niet meer verder.

Dit is wat ik heb op dit moment:
http://rcsdesign.nl/fout/ipad.html

Kan je er misschien even naar kijken? De mouseover menubalk moet onder de rand van de iPad doorgaan.
 
Q S

Q S

14/06/2012 11:52:24
Quote Anchor link
Probeer 'm is op deze manier

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <script src="mint/?js" type="text/javascript"></script>
        <meta charset="utf-8" />
        <title>3D</title>
        <script language="Javascript">

        </script>
<style>
body { background-color: #000; margin: 0px auto; text-align: center;}

.ipad {
  width: 800px;
  height: 626px;
  margin: 0px auto;
}
.ipad_over{
    position:absolute;
    top:0px;
    width: 800px;
    height: 626px;
    background-image: url('images/ipad_trans.png');
}
.ipad_iframe {
  width: 645px;
  height: 505px;
  margin-top: 50px;
  position: relative;
  background-image: url('images/background.jpg');
  -webkit-background-size: cover;
  -moz-background-size: cover;
  -o-background-size: cover;
  background-size: cover;
}

#menu {
  background-image: url('images/menu.png');
  width: 660px;
  height: 220px;
  margin: -20px auto;
  -webkit-transition-property: margin-top;
  -webkit-transition-duration: 1s;
  -webkit-transition-timing-function: ease-in-out;
  position: absolute;

}
#menu:hover {
  margin-top: -225px;
}


</style>
    </head>
<body>

<div class="ipad">
  <iframe src="test.html" class="ipad_iframe" frameborder="0" scrolling="no" /></iframe>
  <div id="menu"></div>
  <div class="ipad_over"></div>
</div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 14/06/2012 11:57:10 door Q S
 
Reshad F

Reshad F

14/06/2012 12:01:35
Quote Anchor link
even offtopic :) die afbeelding van de ipad waar heb je die vandaan? ik zoek er een voor een psd review :)

edit: ik heb er al een! :)
Gewijzigd op 14/06/2012 12:03:19 door Reshad F
 
Robin S

Robin S

14/06/2012 12:56:58
Quote Anchor link
@Q s: helemaal top! dit werkt echt geweldig!
 
Q S

Q S

14/06/2012 12:58:47
Quote Anchor link
Is het je opgevallen dat heel de z-index niet eens nodig is?
 
Robin S

Robin S

14/06/2012 13:03:20
Quote Anchor link
En dan nog één vraagje:
http://rcsdesign.nl/fout/ipad.html

Je ziet dat het menu nu aan de onderkant van de iPad uitsteekt. Is het mogelijk om dit onzichtbaar te maken? Dat het menu dus alleen zichbaar wordt binnen de iPad?
 
Q S

Q S

14/06/2012 13:13:59
Quote Anchor link
background-image: url('images/menu.png'); In #menu:hover plaatsen ipv #menu
 
Robin S

Robin S

14/06/2012 13:19:08
Quote Anchor link
@Q s: Ik denk niet dat dit werkt. Als ik nu een mouseover aan de onderkant van de iPad maak zie ik alsnog het menu aan de onderkant uitsteken:

http://rcsdesign.nl/fout/ipad.html
 
Q S

Q S

14/06/2012 13:24:16
Quote Anchor link
Hmmm dat is vreemd ik zie nergens wat uitsteken
 
Robin S

Robin S

14/06/2012 13:26:15
Quote Anchor link
Ok dan zal dat wel browser afhankelijk zijn :)
Ik heb het maar even vies opgelost: een div met een zwarte achtergrond eroverheen geplakt haha
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.