zip file

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Reza

reza

04/12/2006 13:15:00
Quote Anchor link
Ik ben op zoek naar een script die kan zip file downloaden met php en mysql.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Reza
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 00:29:25
 
Joren de Wit

Joren de Wit

04/12/2006 13:18:00
Quote Anchor link
Wat wil je precies? Wil je dat het script een zip file voor je download of wil je dat bezoekers door middel van dit script zelf bestanden kunnen downloaden?
 
Reza

reza

04/12/2006 13:21:00
Quote Anchor link
Ja dat bedoel ik bezoekers door middel van dit script zelf bestanden kunnen downloaden.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

04/12/2006 14:11:00
Quote Anchor link
Dat is niets meer dan het maken van een linkje naar het betreffende bestand. Dus bijvoorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="downloads/bestand.zip">Klik om te downloaden</a>


Als je alle bestandsnamen in een database hebt staan, kun je ze gewoon met php uitlezen en telkens een linkje als bovenstaande genereren.
 
Reza

reza

04/12/2006 21:26:00
Quote Anchor link
Ok wat is de php code dat wil ik graag hebben.
 
Eris -

Eris -

04/12/2006 21:29:00
Quote Anchor link
dat is geheel afhanklijk van de DB structuur. Ik adviseer je dan ook om gewoon PHP te gaan leren.
 
Reza

reza

05/12/2006 12:15:00
Quote Anchor link
Ja ik heb ervaring van php en mysql en kan ik wel php schrijven en uitlezen van db maar niet zip of rar file dit is eerst keer .
 
Reza

reza

05/12/2006 12:19:00
Quote Anchor link
CREATE TABLE `boeken` (
`ean` BIGINT(13) NOT NULL,
`naam` VARCHAR(255) NOT NULL,
`prijs` FLOAT NOT NULL,
`omschrijving` TEXT NOT NULL,
`details` MEDIUMTEXT,
`file`VARCHAR (15) NOT NULL,
PRIMARY KEY (`ean`),
INDEX (`naam`, `prijs`),
);
Dit is table
 
Reza

reza

05/12/2006 12:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
while (list($ean, $naam, $omschrijving, $prijs, $details, $file) = mysql_fetch_row($result)){
    echo("$ean | $naam | $omschrijving | $prijs | $details | $file<br>\n");
}
?>

<hr>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
mysql_data_seek($result,0);
while ($rij = mysql_fetch_array($result)){
    echo($rij["ean"] . " | " . $rij["naam"] . " ");
    echo($rij["omschrijving"]. " | " . $rij["prijs"] . " | " . $rij["details"] ." | " . $rij["file"] . "<br>\n");
}
?>

en dit is uit lezen van php dat ik kan.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

05/12/2006 12:42:00
Quote Anchor link
Die file verwijst neem ik aan gewoon naar een bestandsnaam?
 
Reza

reza

05/12/2006 12:49:00
Quote Anchor link
Ja en hoe moet ik schrijven link naar een zip of rar file ?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/12/2006 13:35:00
Quote Anchor link
Gewoon de locatie van het bestand in een link zetten zoals ik al eerder gaf? Afhankelijk van of $rij['file'] de bestandsnaam of de locatie geeft, doe je het net iets anders...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
// $rij['file'] geeft locatie van het bestand:
echo '<a href="'.$rij['file'].'">Link naar bestand</a>';

// $rij['file'] geeft alleen de bestandsnaam.
// map van bestanden staat in $dir:

echo '<a href="'.$dir.$rij['file'].'">Link naar bestand</a>';
?>


ps. Op de plaats van 'Link naar bestand' kun je natuurlijk ook weer een andere variabele zetten met bijvoorbeeld de naam van het bestand...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Reza

reza

05/12/2006 14:09:00
Quote Anchor link
Bedank man maar dit werkt niet met db en als ik nog een bestand in db toevoegen hij leest niet.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/12/2006 14:11:00
Quote Anchor link
Wat werkt er niet? Krijg je een foutmelding? Werkt de link niet? Met andere woorden, omschrijf je probleem eens duidelijk...
 
Reza

reza

05/12/2006 14:27:00
Quote Anchor link
Werkt prima met een bestand. Bijvoorbeeld (world.zip )
Maar als ik nog een bestand in db voegen lees het niet.
 
Frank -

Frank -

05/12/2006 14:34:00
Quote Anchor link
`prijs` FLOAT NOT NULL,

Dit gaat problemen opleveren omdat een FLOAT niet nauwkeurig is. Gebruik voor de prijs een DECIMAL, dat levert geen problemen op. Zie verder http://dev.mysql.com/doc/refman/4.1/en/numeric-types.html
 
Reza

reza

05/12/2006 14:42:00
Quote Anchor link
Volgens mij moet een aparte pagina schrijven die kan alle zip bestanden van db lezen en via dit link samen met alle gegevens uitlezen .
Ik heb een voorbeeldje ik zal voor u posten.
In plaats van bestelen wil ik graag download link zijn.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
<?php
/* MySQL-query voor het maken van de tabel 'producten'
   (een voorbeelddatabase vindt u in het bestand producten.sql):

CREATE TABLE `producten` (
    `ean` BIGINT(13) NOT NULL,
    `naam` VARCHAR(255) NOT NULL,
    `prijs` FLOAT NOT NULL,
    `omschrijving` TEXT NOT NULL,
    `details` MEDIUMTEXT,
    PRIMARY KEY (`ean`),
    INDEX (`naam`, `prijs`),
);

*/

// Begin van de webpagina en de tabel:

include_once('header.inc');

// Ordernummer doorgeven als sessie-id (sid) in URL's:
if (isset($_GET['sid'])) {
    $url1 = "?sid=" . $_GET['sid'];
    $url2 = "&amp;sid=" . $_GET['sid'];
}
else {
    $url1 = "";
    $url2 = "";
}


echo '<p align="right">';
echo '<a href="winkelwagentje.php' . $url1 . '">Winkelwagentje</a>';
echo ' | ';
echo '<a href="account.php' . $url1 . '">Account</a>';
echo ' | ';
echo '<strong>Catalogus</strong> ';
echo ' | ';
echo '<a href="zoeken.php' . $url1 . '">Zoeken</a>';
echo "</p>\n";

echo "<h1>Catalogus</h1>\n";
echo '<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="10" width="100%">';
echo "\n";

// Constante voor de SQL-selectiequery:
define("SQL", "SELECT `ean`, `naam`, `prijs`, `omschrijving` FROM `producten` ORDER BY `naam` ASC");
// Databaseverbinding openen met mysql_connect():
define("MYSQL_SERVER", "localhost");
define("MYSQL_GEBRUIKERSNAAM", "root");
define("MYSQL_WACHTWOORD", "");
$verbinding = mysql_connect(MYSQL_SERVER, MYSQL_GEBRUIKERSNAAM, MYSQL_WACHTWOORD) or die(mysql_error());
// Database 'test' selecteren:
mysql_select_db("test") or die(mysql_error());
// Query uitvoeren:
$resultaat = mysql_query(SQL) or die(mysql_error());
// Alle records in de resultaatset weergeven als een tabelrij:
while ($rij = mysql_fetch_assoc($resultaat)) {
    echo '<tr><td valign="top">';
    // Bestandsnaam in de vorm "EAN.gif", bijvoorbeeld "9789045634838.gif":
    $afbeelding = $rij["ean"] . ".gif";
    // Afbeelding alleen weergeven als het bestand $afbeelding bestaat:
    if (file_exists($afbeelding)) {
        echo '<a href="product.php?ean=' . $rij["ean"] . $url2 . '">';
        echo '<img alt="' . $rij["naam"] . '" border=0 src="' . $afbeelding . '">';
        echo '</a>';
    }
else {
        echo '&nbsp;';
    }

    echo '</td>';
    echo '<td valign="top"><p>';
    echo '<a href="product.php?ean=' . $rij["ean"] . $url2 . '" title="' . $rij["naam"] .'">';
    echo '<strong style="text-transform: uppercase">' . $rij["naam"] . '</strong>';
    echo '</a><br>';
    echo $rij["omschrijving"];
    echo '</p>';
    echo '<p>Prijs: &euro;&nbsp;' . str_replace(".", ",", $rij["prijs"]);
    echo '<br>Bestelnummer: EAN&nbsp;' . $rij["ean"];
    echo '<br><a href="product.php?ean=' . $rij["ean"] . $url2 . '" title="' . $rij["naam"] .'">Meer&nbsp;informatie</a>';
    echo ' | <a href="winkelwagentje.php?toevoegen=' . $rij["ean"] . $url2 . '" title="' . $rij["naam"] .' toevoegen aan uw winkelwagentje">Bestellen</a>';
    echo "</p></td></tr>\n";
}

// Resultaatset vrijgeven en databaseverbinding sluiten:
mysql_free_result($resultaat);
mysql_close($verbinding);

// Einde van de tabel en de webpagina:
echo "</table>\n";
include_once('footer.inc');
?>
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

05/12/2006 15:15:00
Quote Anchor link
cursusje nederlands..?

ik denk dat hij bedoelt, een normaal bestand te downloaden en deze dmv een PHP-script in te pakken. zodat je hem altijd als .zip download
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wout van der Burg
 
- -

- -

05/12/2006 15:41:00
Quote Anchor link
watvoor bestand is het waar de db naar verwijst??
 
Reza

reza

05/12/2006 15:53:00
Quote Anchor link
zip bestand
 
Reza

reza

05/12/2006 21:30:00
Quote Anchor link
He bedankt man, het is mij gelukt door jouw help .
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.