zit met een probleempje ;)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bombokka

Bombokka

23/08/2006 13:22:00
Quote Anchor link
ben met een pagina voor Omerta bezig.
http://www.ebde.nl/MOB/Members/OC/bottom.php
weet iemand hoe ik het voor elkaar krijg dat de teksten blijven staan!?
En wil ook graag dat er tijden funcite bij komt.
BV: 0000-0200 / 0200-0400 / 0400-0600 etc
Kan iemand mij hiermee helpen
bekijk ff de pagina zodat je weet wat er nu gebeurt.
Gr Ms Bombokka
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:22:31
 
- SanThe -

- SanThe -

23/08/2006 13:30:00
Quote Anchor link
Snap er niks van.
 
Erik Rijk

Erik Rijk

23/08/2006 13:31:00
Quote Anchor link
hoe bedoel je dat de teksten blijven staan?
 
Bombokka

Bombokka

23/08/2006 13:32:00
Quote Anchor link
bedoeling is dat je kan aanvinken 1 van de 4 dan je naam en het moet dan daaronder komen.
Nu blijft het steeds overschrijven :(

Ben geen php freak maar een gamer, en wil dit zograag oplossen voor de games daaro.

Soort poll eigenlijk, maar dan zonder database
Ms Bombokka
 
Bombokka

Bombokka

23/08/2006 13:32:00
Quote Anchor link
Erik
als ik nu weer opnieuw invul dan overschrijft hij de vorige ingevulde gegevens
 
Erik Rijk

Erik Rijk

23/08/2006 13:33:00
Quote Anchor link
dan zal je het in sessies of .txt bestanden moet stoppen.

Sessies lijkt me makkelijker voor dit doel.
 
Bombokka

Bombokka

23/08/2006 13:35:00
Quote Anchor link
mis een tip waar ik dat kan vinden.
Had eerst een poll maar daar kon ik geen balletjes in zetten
Ja sorry hoor ben een niet gevorderde designer
Maar dacht vast een php freak die me ff kan helpen
Gr ms Bombokka
 
Bombokka

Bombokka

23/08/2006 13:36:00
Quote Anchor link
zelf had ik geprobeerd om via frontapge een form te maken maar zou niet weten hou ik het ipv een emal adres naar eentxt of htm(php) krijg.
Ik weet hoe te chmoden indien nodig.

de redder in nood is echt een engel ;)
 
Bombokka

Bombokka

23/08/2006 13:41:00
Quote Anchor link
zal ff code toevoegen, het mooist zou zijn dat het idd in een txt file komt te staan :

<html>
<head>
<title>OC aanmelden</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>

<body bgcolor="#CCCCCC">
<form method="POST" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
">
<p align="center">
<b>
<label for="een">Leider</label>
</b>
<input type="radio" id="een" value="Leider" name="Leider" style="font-weight: 700"><b>
</b>
</p>
<p align="center">
<b>
<label for="twee">Wapen Expert</label>
</b>
<input type="radio" id="twee" value="Wapen expert" name="WapenExpert" style="font-weight: 700"><b>
</b>
</p>
<p align="center">
<b>
<label for="drie">Explosieven Expert</label>
</b>
<input type="radio" id="drie" value="Explosieven Expert" name="ExplosievenExpert" style="font-weight: 700"><b>
</b>
</p>
<p align="center">
<b>
<label for="vier">Bestuurder</label>
</b>
<input type="radio" id="vier" value="Bestuurder" name="Bestuurder" style="font-weight: 700"><b>
</b>
</p>
<p align="center">
<b>
<label for="tekst">IngameNaam:</label>
</b>
<input name="IngameNaam" size="30" style="font-weight: 700"><b> </b>
<input type="submit" value="verzenden" style="font-weight: 700"><b> </b>
</p>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
        if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
            echo '<pre>';
            print_r ($_POST);
            echo '</pre>';
            if (empty ($_POST['tekst'])) {
                echo '<p>*******</p>';
            }
        }

    ?>

</body>
</html>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/08/2006 13:46:00
Quote Anchor link
Hiermij kom je al een stukje verder denk ik :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php
    error_reporting (E_ALL);
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        $melding = '';
        if (empty ($_POST['IngameNaam'])) {
            $melding .= 'Je moet wel een naam invullen! ';
        }

        else {
            $melding .= 'Gekozen naam: ' . $_POST['IngameNaam'] . ' ';
        }

        if (isset ($_POST['keuze'])) {
            $melding .= 'Gekozen optie: ' . $_POST['keuze'];
        }

        else {
            $melding .= 'Je moet wel een optie kiezen!     ';
        }
        
    }

?>


<html>
<head>
<title>OC aanmelden</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>

<body bgcolor="#CCCCCC">
    <form method="POST" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
    <p align="center">
        <b>
        <label for="een">Leider</label>

        </b>
        <input type="radio" id="een" value="Leider" name="keuze" style="font-weight: 700"><b>
        </b>
    </p>
    <p align="center">
        <b>
        <label for="twee">Wapen Expert</label>
        </b>

        <input type="radio" id="twee" value="Wapen expert" name="keuze" style="font-weight: 700"><b>
        </b>
    </p>
    <p align="center">
        <b>
        <label for="drie">Explosieven Expert</label>
        </b>
        <input type="radio" id="drie" value="Explosieven Expert" name="keuze" style="font-weight: 700"><b>

        </b>
    </p>
    <p align="center">
        <b>
        <label for="vier">Bestuurder</label>
        </b>
        <input type="radio" id="vier" value="Bestuurder" name="keuze" style="font-weight: 700"><b>
        </b>

    </p>
    <p align="center">
        <b>
        <label for="tekst">IngameNaam:</label>
        </b>
        <input name="IngameNaam" size="30" style="font-weight: 700"><b> </b>
        <input type="submit" value="verzenden" style="font-weight: 700"><b> </b>

    </p>
    </form>
    <?php
        if (isset ($melding)) {
            echo '<p style="border: 2px solid red; padding: 8px; background: white;">' . $melding . '</p>';
        }

    ?>

    </body>
</html>
 
Bombokka

Bombokka

24/08/2006 05:39:00
Quote Anchor link
dank jan
dat ziet er wel beter uit precies wat ik zocht alleen laatste probleem is dat ik steeds over oude bericht heen schrijf.
http://www.ebde.nl/MOB/Members/OC/bottom.php
Mis naar een txt bestand of een php pagina zodat ik dat inline kan zetten.
Gr MsBombokka
 
Arend a

Arend a

24/08/2006 11:05:00
Quote Anchor link
Even OT, het is:

Wapenexpert
Explosievenexpert

Zie ook:
http://www.spatiegebruik.nl/
 
Bombokka

Bombokka

25/08/2006 00:20:00
Quote Anchor link
Kan iemand mij mis helpen zodat ik het af kan maken ;)
Snap er zelf nix van maar wil het graag gebruiken.
Gr MsBombokka
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.