Zoeken op andere site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

07/04/2009 18:02:00
Quote Anchor link
Hoe kun je een zoekmachine op je site zetten die automatisch op andere sites gaat zoeken, bijv. ik heb 3 sites en ik heb filmpjes staan op de 1e maar wil ze ook kunnen op vragen op de 2e en 3e
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 22:38:04
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

07/04/2009 18:05:00
Quote Anchor link
Ik zou persoonlijk gewoon script op site 1 zetten, opvragen (dmv cURL) vanaf site 2 met als $_GET de zoekopdracht en vervolgens een XML met resultaten teruggeven.
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

07/04/2009 18:06:00
Quote Anchor link
mijn host ondersteund geen cURL..helaas...
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

07/04/2009 18:14:00
Quote Anchor link
fsockopen
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

07/04/2009 18:25:00
Quote Anchor link
weet je ergens een goede tut voor fsockopen in een zoekmachine?
(heb al even op de site gekeken maar daar staat alleen een uitleg wat het is)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

07/04/2009 18:26:00
Quote Anchor link
fsockopen heeft weinig met een zoekmachine te maken ey... het word in dit geval alleen gebruikt om (xml) data op te halen...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.