Zoekfunctie werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »
Dennis Achternaam

Dennis Achternaam

23/09/2017 15:04:59
Quote Anchor link
Kan iemand mij vertellen waarom ik met onderstaande code geen results krijg?
Had eerst een enkele submitfield en dat werkte prima maar wilde het ombouwen naar meerdere zoekopties.
wilde met array_key_exists kijken welke submit precies was gebruikt op basis van een uniek ID, en vervolgens bijbehorende query injection doen. Er komen geen resultaten naar boven, geen errors en ook niet $output

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
<?php
    require ("test2.php");
    require ("header.php");
    require ("footer.php");
    
?>

    <form method="post"> Zoek op:                                                                                                          
    <input type ="text" name="searchName" id="s_id_Name">    
    <input type ="submit" name="submit" value="Naam" id="id_name"> &nbsp &nbsp &nbsp  
    <input type ="text" name="searchPlace" id="s_id_Place">
    <input type ="submit" name="submitP" value="Plaats" id="id_place"> &nbsp &nbsp &nbsp  
    <input type ="text" name="searchPhone" id="s_id_Phone">
    <input type ="submit" name="submitT" value="Telefoonnummer" id="id_phone">&nbsp &nbsp &nbsp
    <input type ="text" name="searchEmail" id="s_id_Email">
    <input type ="submit" name="submitT" value="Email">
    </form>
    
    
        <table>
                <thead>
                    <tr>
                        <th>
                            Voornaam
                        </th>
                        <th>
                            Achternaam
                        </th>
                        <th>
                            Straat
                        </th>
                        <th>
                            Plaats
                        </th>
                        <th>
                            Email
                        </th>
                        <th>
                            Telefoon
                        </th>
                        <th>
                            Bijlage
                        </th>
                    </tr>
                </thead>
<?php
    $output
= NULL;

// zodra zoek op een zoekknop wordt gesubmit, maak connectie en stop input in variabelen voor injection
if(isset($_POST['submit'])){
            $mysqli = $connection->db_connection;
            $searchName = $_POST['searchName'];
            $searchPlace = $_POST['searchPlace'];
            $searchPhone = $_POST['searchPhone'];
            
    // querys in variabelen stoppen
            $searchResultName = $mysqli->query("SELECT p.user_id, p.voornaam, p.achternaam, a.straat, a.plaats, c.email, c.telefoon FROM contactgegevens c, adresgegevens a, persoonsgegevens p WHERE p.voornaam LIKE '%".$searchName."%' && p.user_id = a.user_id AND p.user_id = c.user_id OR p.achternaam LIKE '%".$searchName."%' && p.user_id = a.user_id AND p.user_id = c.user_id");
            
            $searchResultPlace = $mysqli->query("SELECT p.user_id, p.voornaam, p.achternaam, a.straat, a.plaats, c.email, c.telefoon FROM contactgegevens c, adresgegevens a, persoonsgegevens p WHERE a.plaats LIKE '%".$searchPlace."%' && p.user_id = a.user_id AND p.user_id = c.user_id");
            
            $searchResultPhone = $mysqli->query("SELECT p.user_id, p.voornaam, p.achternaam, a.straat, a.plaats, c.email, c.telefoon FROM contactgegevens c, adresgegevens a, persoonsgegevens p WHERE c.telefoon LIKE '%".$searchPhone."%' && p.user_id = a.user_id AND p.user_id = c.user_id");
            
            $searchResultPhone = $mysqli->query("SELECT p.user_id, p.voornaam, p.achternaam, a.straat, a.plaats, c.email, c.telefoon FROM contactgegevens c, adresgegevens a, persoonsgegevens p WHERE c.telefoon LIKE '%".$searchPhone."%' && p.user_id = a.user_id AND p.user_id = c.user_id");
                
    // controleer welke submit wordt gebruikt, inject de bijbehorende query, geef resultaat weer of error
    if(array_key_exists('s_id_name',$_POST)){
        if($searchResultName->num_rows > 0){
            while($row = $searchResultName->fetch_assoc()) {
                    echo '<tr>
                    <td>'
.$row['voornaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['achternaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['straat'].'</td>
                    <td>'
.$row['plaats'].'</td>
                    <td>'
.$row['email'].'</td>
                    <td>'
.$row['telefoon'].'</td>
                    <td></td>
                    <td><a href="bewerken.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Bewerken</td>
                    <td><a href="verwijderen.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Verwijderen</td>
                    </tr>'
;
            }
        }
else{
                    $output = "Geen resultaten gevonden";
        }
    }

    if(array_key_exists('s_id_place',$_POST)){
        if ($searchResultPlace->num_rows > 0){    
            while($row = $searchResultPlace->fetch_assoc()) {
                    echo '<tr>
                    <td>'
.$row['voornaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['achternaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['straat'].'</td>
                    <td>'
.$row['plaats'].'</td>
                    <td>'
.$row['email'].'</td>
                    <td>'
.$row['telefoon'].'</td>
                    <td></td>
                    <td><a href="bewerken.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Bewerken</td>
                    <td><a href="verwijderen.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Verwijderen</td>
                    </tr>'
;
            }
        }
else{
                    $output = "Geen resultaten gevonden";
        }
    }

    if(array_key_exists('s_id_phone',$_POST)){
        if ($searchResultPhone->num_rows > 0){    
        while($row = $searchResultPhone->fetch_assoc()) {
                    echo '<tr>
                    <td>'
.$row['voornaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['achternaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['straat'].'</td>
                    <td>'
.$row['plaats'].'</td>
                    <td>'
.$row['email'].'</td>
                    <td>'
.$row['telefoon'].'</td>
                    <td></td>
                    <td><a href="bewerken.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Bewerken</td>
                    <td><a href="verwijderen.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Verwijderen</td>
                    </tr>'
;
            }
        }
else{
                    $output = "Geen resultaten gevonden";
        }
    }
}
else {
    exit;
    }

?>

    </table>
<?php echo $output ?>
Gewijzigd op 23/09/2017 15:06:19 door Dennis Achternaam
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:01:24
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

23/09/2017 17:14:42
Quote Anchor link
Hoofdletterverwarring in je s_id_-knutsels.
 
Dennis Achternaam

Dennis Achternaam

23/09/2017 18:54:19
Quote Anchor link
Ward van der Put op 23/09/2017 17:14:42:
Hoofdletterverwarring in je s_id_-knutsels.


niet het gewenste effect.. moet ik trouwens de ID gebruiken van de submit of de id van de bijbehorende input?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.