Zoekfunctie werkt niet

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »
Moshe Dew

Moshe Dew

07/07/2022 04:19:50
Anchor link
Kan iemand mij vertellen waarom ik met onderstaande code geen results krijg?
Had eerst een enkele submitfield en dat werkte prima maar wilde het ombouwen naar meerdere zoekopties.
wilde met array_key_exists kijken welke submit precies was gebruikt op basis van een uniek ID, en vervolgens bijbehorende query injection doen. Er komen geen resultaten naar boven, geen errors en ook niet $output


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
<?php
    require ("test2.php");
    require ("header.php");
    require ("footer.php");
    
?>

    <form method="post"> Zoek op:                                                                                                          
    <input type ="text" name="searchName" id="s_id_Name">    
    <input type ="submit" name="submit" value="Naam" id="id_name"> &nbsp &nbsp &nbsp  
    <input type ="text" name="searchPlace" id="s_id_Place">
    <input type ="submit" name="submitP" value="Plaats" id="id_place"> &nbsp &nbsp &nbsp  
    <input type ="text" name="searchPhone" id="s_id_Phone">
    <input type ="submit" name="submitT" value="Telefoonnummer" id="id_phone">&nbsp &nbsp &nbsp
    <input type ="text" name="searchEmail" id="s_id_Email">
    <input type ="submit" name="submitT" value="Email">
    </form>
    
    
        <table>
                <thead>
                    <tr>
                        <th>
                            Voornaam
                        </th>
                        <th>
                            Achternaam
                        </th>
                        <th>
                            Straat
                        </th>
                        <th>
                            Plaats
                        </th>
                        <th>
                            Email
                        </th>
                        <th>
                            Telefoon
                        </th>
                        <th>
                            Bijlage
                        </th>
                    </tr>
                </thead>
<?php
    $output
= NULL;

// zodra zoek op een zoekknop wordt gesubmit, maak connectie en stop input in variabelen voor injection
if(isset($_POST['submit'])){
            $mysqli = $connection->db_connection;
            $searchName = $_POST['searchName'];
            $searchPlace = $_POST['searchPlace'];
            $searchPhone = $_POST['searchPhone'];
            
    // querys in variabelen stoppen
            $searchResultName = $mysqli->query("SELECT p.user_id, p.voornaam, p.achternaam, a.straat, a.plaats, c.email, c.telefoon FROM contactgegevens c, adresgegevens a, persoonsgegevens p WHERE p.voornaam LIKE '%".$searchName."%' && p.user_id = a.user_id AND p.user_id = c.user_id OR p.achternaam LIKE '%".$searchName."%' && p.user_id = a.user_id AND p.user_id = c.user_id");
            
            $searchResultPlace = $mysqli->query("SELECT p.user_id, p.voornaam, p.achternaam, a.straat, a.plaats, c.email, c.telefoon FROM contactgegevens c, adresgegevens a, persoonsgegevens p WHERE a.plaats LIKE '%".$searchPlace."%' && p.user_id = a.user_id AND p.user_id = c.user_id");
            
            $searchResultPhone = $mysqli->query("SELECT p.user_id, p.voornaam, p.achternaam, a.straat, a.plaats, c.email, c.telefoon FROM contactgegevens c, adresgegevens a, persoonsgegevens p WHERE c.telefoon LIKE '%".$searchPhone."%' && p.user_id = a.user_id AND p.user_id = c.user_id");
            
            $searchResultPhone = $mysqli->query("SELECT p.user_id, p.voornaam, p.achternaam, a.straat, a.plaats, c.email, c.telefoon FROM contactgegevens c, adresgegevens a, persoonsgegevens p WHERE c.telefoon LIKE '%".$searchPhone."%' && p.user_id = a.user_id AND p.user_id = c.user_id");
                
    // controleer welke submit wordt gebruikt, inject de bijbehorende query, geef resultaat weer of error
    if(array_key_exists('s_id_name',$_POST)){
        if($searchResultName->num_rows > 0){
            while($row = $searchResultName->fetch_assoc()) {
                    echo '<tr>
                    <td>'
.$row['voornaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['achternaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['straat'].'</td>
                    <td>'
.$row['plaats'].'</td>
                    <td>'
.$row['email'].'</td>
                    <td>'
.$row['telefoon'].'</td>
                    <td></td>
                    <td><a href="bewerken.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Bewerken</td>
                    <td><a href="verwijderen.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Verwijderen</td>
                    </tr>'
;
            }
        }
else{
                    $output = "Geen resultaten gevonden";
        }
    }

    if(array_key_exists('s_id_place',$_POST)){
        if ($searchResultPlace->num_rows > 0){    
            while($row = $searchResultPlace->fetch_assoc()) {
                    echo '<tr>
                    <td>'
.$row['voornaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['achternaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['straat'].'</td>
                    <td>'
.$row['plaats'].'</td>
                    <td>'
.$row['email'].'</td>
                    <td>'
.$row['telefoon'].'</td>
                    <td></td>
                    <td><a href="bewerken.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Bewerken</td>
                    <td><a href="verwijderen.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Verwijderen</td>
                    </tr>'
;
            }
        }
else{
                    $output = "Geen resultaten gevonden";
        }
    }

    if(array_key_exists('s_id_phone',$_POST)){
        if ($searchResultPhone->num_rows > 0){    
        while($row = $searchResultPhone->fetch_assoc()) {
                    echo '<tr>
                    <td>'
.$row['voornaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['achternaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['straat'].'</td>
                    <td>'
.$row['plaats'].'</td>
                    <td>'
.$row['email'].'</td>
                    <td>'
.$row['telefoon'].'</td>
                    <td></td>
                    <td><a href="bewerken.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Bewerken</td>
                    <td><a href="verwijderen.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Verwijderen</td>
                    </tr>'
;
            }
        }
else{
                    $output = "Geen resultaten gevonden";
        }
    }
}
else {
    exit;
    }

?>

    </table>
<?php echo $output ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:57:55
 
- SanThe -

- SanThe -

07/07/2022 08:34:25
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<pre>'.print_r($_POST,true).'</pre>';
?>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/07/2022 10:07:28
Anchor link
Ik heb je code niet grondig bekeken, maar

id="s_id_Name"

en vervolgens controleer je op

array_key_exists('s_id_name',$_POST)

Zie het verschil in hoofdletter.
 
Ivo P

Ivo P

07/07/2022 11:59:43
Anchor link
regel 49:

if(isset($_POST['submit'])){

dus als een andere knop gebruikt is, dan kom je al niet verder....

Daarnaast: je voert wel 4x een query uit. Terwijl je de resultaten alleen maar van 1 wilt laten zien?

Ik zou ofwel gewoon 1 zoekterm pakken en die loslaten in 1 query op verschillende velden:

.. WHERE email like '%ivo%' or voornaam like '%ivo%' or telefoon like '%ivo%'

ofwel alles wat hetzelfde is in de query eenmalig noteren en dan dynamisch een WHERE erachter plakken.

Zelfde geldt voor je weergave van de resultaten: daar bouw je nu ook 3 of 3x dezelfde html-output: kies daar voor een resultset en geef dat weer.
dus $result = $resultNaam en dan de daarvoor eenmalig een blok html.

Als je nu de query aanpast omdat je ook de geslachten wilt ophalen, dan moet dat in 4voud. en daarna nog in 4voud voor het weergeven.


alternatief zou ook nog kunnen zijn dat je kijkt of iemand het zoekveld Email heeft ingevuld en dan daarop handelt

Dus iemand vult Email deels in en telefoon deels.
Dus wordt de query ... WHERE email like '%ivo%' OR/AND telefoon like '%0611%'

Denk dat je gewoon 1 submitknop moet maken en dat dat een hoop oplost
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/07/2022 12:49:20
Anchor link
Het eerste punt van Ivo:

gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {


Je wilt weten of er ge-POST is, en niet of er op een knop gedrukt is.
 
Ivo P

Ivo P

07/07/2022 16:05:31
Anchor link
En als je dat aangepast hebt:

zoek eens op de naam "Jeannne d'Arc"

Keywords: Esacaping en SQL-injection
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/10/2022 09:26:56
Anchor link
.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.