Zoekfunctie werkt niet

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »
Moshe Dew

Moshe Dew

07/07/2022 04:19:50
Anchor link
Kan iemand mij vertellen waarom ik met onderstaande code geen results krijg?
Had eerst een enkele submitfield en dat werkte prima maar wilde het ombouwen naar meerdere zoekopties.
wilde met array_key_exists kijken welke submit precies was gebruikt op basis van een uniek ID, en vervolgens bijbehorende query injection doen. Er komen geen resultaten naar boven, geen errors en ook niet $output


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
<?php
    require ("test2.php");
    require ("header.php");
    require ("footer.php");
    
?>

    <form method="post"> Zoek op:                                                                                                          
    <input type ="text" name="searchName" id="s_id_Name">    
    <input type ="submit" name="submit" value="Naam" id="id_name"> &nbsp &nbsp &nbsp  
    <input type ="text" name="searchPlace" id="s_id_Place">
    <input type ="submit" name="submitP" value="Plaats" id="id_place"> &nbsp &nbsp &nbsp  
    <input type ="text" name="searchPhone" id="s_id_Phone">
    <input type ="submit" name="submitT" value="Telefoonnummer" id="id_phone">&nbsp &nbsp &nbsp
    <input type ="text" name="searchEmail" id="s_id_Email">
    <input type ="submit" name="submitT" value="Email">
    </form>
    
    
        <table>
                <thead>
                    <tr>
                        <th>
                            Voornaam
                        </th>
                        <th>
                            Achternaam
                        </th>
                        <th>
                            Straat
                        </th>
                        <th>
                            Plaats
                        </th>
                        <th>
                            Email
                        </th>
                        <th>
                            Telefoon
                        </th>
                        <th>
                            Bijlage
                        </th>
                    </tr>
                </thead>
<?php
    $output
= NULL;

// zodra zoek op een zoekknop wordt gesubmit, maak connectie en stop input in variabelen voor injection
if(isset($_POST['submit'])){
            $mysqli = $connection->db_connection;
            $searchName = $_POST['searchName'];
            $searchPlace = $_POST['searchPlace'];
            $searchPhone = $_POST['searchPhone'];
            
    // querys in variabelen stoppen
            $searchResultName = $mysqli->query("SELECT p.user_id, p.voornaam, p.achternaam, a.straat, a.plaats, c.email, c.telefoon FROM contactgegevens c, adresgegevens a, persoonsgegevens p WHERE p.voornaam LIKE '%".$searchName."%' && p.user_id = a.user_id AND p.user_id = c.user_id OR p.achternaam LIKE '%".$searchName."%' && p.user_id = a.user_id AND p.user_id = c.user_id");
            
            $searchResultPlace = $mysqli->query("SELECT p.user_id, p.voornaam, p.achternaam, a.straat, a.plaats, c.email, c.telefoon FROM contactgegevens c, adresgegevens a, persoonsgegevens p WHERE a.plaats LIKE '%".$searchPlace."%' && p.user_id = a.user_id AND p.user_id = c.user_id");
            
            $searchResultPhone = $mysqli->query("SELECT p.user_id, p.voornaam, p.achternaam, a.straat, a.plaats, c.email, c.telefoon FROM contactgegevens c, adresgegevens a, persoonsgegevens p WHERE c.telefoon LIKE '%".$searchPhone."%' && p.user_id = a.user_id AND p.user_id = c.user_id");
            
            $searchResultPhone = $mysqli->query("SELECT p.user_id, p.voornaam, p.achternaam, a.straat, a.plaats, c.email, c.telefoon FROM contactgegevens c, adresgegevens a, persoonsgegevens p WHERE c.telefoon LIKE '%".$searchPhone."%' && p.user_id = a.user_id AND p.user_id = c.user_id");
                
    // controleer welke submit wordt gebruikt, inject de bijbehorende query, geef resultaat weer of error
    if(array_key_exists('s_id_name',$_POST)){
        if($searchResultName->num_rows > 0){
            while($row = $searchResultName->fetch_assoc()) {
                    echo '<tr>
                    <td>'
.$row['voornaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['achternaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['straat'].'</td>
                    <td>'
.$row['plaats'].'</td>
                    <td>'
.$row['email'].'</td>
                    <td>'
.$row['telefoon'].'</td>
                    <td></td>
                    <td><a href="bewerken.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Bewerken</td>
                    <td><a href="verwijderen.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Verwijderen</td>
                    </tr>'
;
            }
        }
else{
                    $output = "Geen resultaten gevonden";
        }
    }

    if(array_key_exists('s_id_place',$_POST)){
        if ($searchResultPlace->num_rows > 0){    
            while($row = $searchResultPlace->fetch_assoc()) {
                    echo '<tr>
                    <td>'
.$row['voornaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['achternaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['straat'].'</td>
                    <td>'
.$row['plaats'].'</td>
                    <td>'
.$row['email'].'</td>
                    <td>'
.$row['telefoon'].'</td>
                    <td></td>
                    <td><a href="bewerken.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Bewerken</td>
                    <td><a href="verwijderen.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Verwijderen</td>
                    </tr>'
;
            }
        }
else{
                    $output = "Geen resultaten gevonden";
        }
    }

    if(array_key_exists('s_id_phone',$_POST)){
        if ($searchResultPhone->num_rows > 0){    
        while($row = $searchResultPhone->fetch_assoc()) {
                    echo '<tr>
                    <td>'
.$row['voornaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['achternaam'].'</td>
                    <td>'
.$row['straat'].'</td>
                    <td>'
.$row['plaats'].'</td>
                    <td>'
.$row['email'].'</td>
                    <td>'
.$row['telefoon'].'</td>
                    <td></td>
                    <td><a href="bewerken.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Bewerken</td>
                    <td><a href="verwijderen.php?user_id='
.$row['user_id'].'">Verwijderen</td>
                    </tr>'
;
            }
        }
else{
                    $output = "Geen resultaten gevonden";
        }
    }
}
else {
    exit;
    }

?>

    </table>
<?php echo $output ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:01:52
 
- SanThe -

- SanThe -

07/07/2022 08:34:25
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<pre>'.print_r($_POST,true).'</pre>';
?>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/07/2022 10:07:28
Anchor link
Ik heb je code niet grondig bekeken, maar

id="s_id_Name"

en vervolgens controleer je op

array_key_exists('s_id_name',$_POST)

Zie het verschil in hoofdletter.
 
Ivo P

Ivo P

07/07/2022 11:59:43
Anchor link
regel 49:

if(isset($_POST['submit'])){

dus als een andere knop gebruikt is, dan kom je al niet verder....

Daarnaast: je voert wel 4x een query uit. Terwijl je de resultaten alleen maar van 1 wilt laten zien?

Ik zou ofwel gewoon 1 zoekterm pakken en die loslaten in 1 query op verschillende velden:

.. WHERE email like '%ivo%' or voornaam like '%ivo%' or telefoon like '%ivo%'

ofwel alles wat hetzelfde is in de query eenmalig noteren en dan dynamisch een WHERE erachter plakken.

Zelfde geldt voor je weergave van de resultaten: daar bouw je nu ook 3 of 3x dezelfde html-output: kies daar voor een resultset en geef dat weer.
dus $result = $resultNaam en dan de daarvoor eenmalig een blok html.

Als je nu de query aanpast omdat je ook de geslachten wilt ophalen, dan moet dat in 4voud. en daarna nog in 4voud voor het weergeven.


alternatief zou ook nog kunnen zijn dat je kijkt of iemand het zoekveld Email heeft ingevuld en dan daarop handelt

Dus iemand vult Email deels in en telefoon deels.
Dus wordt de query ... WHERE email like '%ivo%' OR/AND telefoon like '%0611%'

Denk dat je gewoon 1 submitknop moet maken en dat dat een hoop oplost
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/07/2022 12:49:20
Anchor link
Het eerste punt van Ivo:

gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {


Je wilt weten of er ge-POST is, en niet of er op een knop gedrukt is.
 
Ivo P

Ivo P

07/07/2022 16:05:31
Anchor link
En als je dat aangepast hebt:

zoek eens op de naam "Jeannne d'Arc"

Keywords: Esacaping en SQL-injection
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/10/2022 09:26:56
Anchor link
.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.