zoekscipt zoals phphulp?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »
Jeffery

Jeffery

07/11/2004 16:14:00
Quote Anchor link
hey,

ik ben op zoek naar:
een zoekscript die in tabellen zoekt. het moet zoiets zijn als phphulp.
dus dat mensen kunnen kiezen of ze in het forum,scripts ect. zoeken.

weet iemand ergen zo'n script te staan?
of heeft iemand er een? post hem dan

greetz jeffrey
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 09:28:46
 
Han eev

Han eev

07/11/2004 16:19:00
Quote Anchor link
$zoek = $_POST['zoek'];
$naam = preg_replace('/\</','&#60;',$_POST['text']);
if(isset($_POST['submit'])) {
if(!empty($_POST['zoek'])) {
/* opties */
if($zoek == "optie1") {
$dbres1 = mysql_query("SELECT * FROM `tabel1` WHERE `name` LIKE '%$naam%'");
echo "<table align=center width=300><tr><td class=subTitle>Resultaat:</td></tr>";
if (mysql_num_rows($dbres1) >= 1) {
while($info = mysql_fetch_object($dbres1)) {
echo "<tr><td class=\"maintxt\"><a href=\"profile.php?x={$info->name}\">$info->name</a></td></tr>";
}
} else {
echo "<tr><td class=maintxt>Er zijn geen resultaten gevonden</td></tr>";
}
echo "<table>";
}
if($zoek == "optie2") {
$dbres = mysql_query("SELECT * FROM `tabel2` WHERE `name` LIKE '%$naam%'");
echo "<table align=center width=300><tr><td class=subTitle>Resultaat:</td></tr>";
if (mysql_num_rows($dbres) >= 1) {
while($naam = mysql_fetch_object($dbres)) {
echo "<tr><td class=\"maintxt\"><a href=\"profile.php?x=$naam->name\">$naam->name</a></td></tr>";
}
} else {
echo "<tr><td class=maintxt>Er zijn geen resultaten gevonden</td></tr>";
}
echo "<table>";
}
/* einde opties */
}
else
print " <tr><td class=\"mainTxt\">je hebt niks ingevult</td></tr>\n";
}
/* form */
print <<<ENDHTML
<table align="center" width="300">
<tr><td class="subtitle">Zoek:</td><td class="subtitle"></td></tr>
<tr><td class="maintxt"><form method="post">
<input type="text" name="text">
<select name="zoek">
<option value="optie1">1</option>
<option value="optie2">2</option>
</select></td><td class="maintxt"><input name="submit" type="submit" VALUE="Zoek">
</form></td></tr>
<table>
ENDHTML;

dit script werkt
 
Jeffery

Jeffery

07/11/2004 16:25:00
Quote Anchor link
ik snap niet echt kan iemand wijzigen?

optie 1 is leden en zoeken in de tabel leden en regel gebruikersnaam

optie 2 kan ik voor de rest dan wel :p(denk ik:p)

greetz jeffrey
 
Jeffery

Jeffery

07/11/2004 17:02:00
Quote Anchor link
ik zie het al la maar:p

greetz jeffrey
 
Jeffery

Jeffery

07/11/2004 17:13:00
Quote Anchor link
Parse error: parse error, unexpected T_SL in /home/thevissi/public_html/webmasters-site/zoeken.php on line 37

fout in de code?

greetz jeffrey
 
Han eev

Han eev

07/11/2004 17:22:00
Quote Anchor link
ik ben de connect vergeten
dit moet helemaal boven aan
if(!(@mysql_pconnect("localhost","naam","ww") && @mysql_select_db("db"))) {
 
Jeffery

Jeffery

07/11/2004 17:31:00
Quote Anchor link
de link: http://www.webmasters-site.thevissite.nl/zoeken.php
nog steeds de error
kijk maar

greetz jeffrey

//edit\\
ik heb bovenaan include "config.php";
dat is namelijk mijn config bestand:p
Gewijzigd op 07/11/2004 17:32:00 door Jeffery
 
Han eev

Han eev

07/11/2004 18:29:00
Quote Anchor link
maar wat staat er in regel 37 dan?
post dat stukje ff
 
Jeffery

Jeffery

07/11/2004 20:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?
include "config.php";

$zoek = $_POST['zoek'];
$naam = preg_replace('/\</','&#60;',$_POST['text']);
        if(isset($_POST['submit'])) {
                if(!empty($_POST['zoek'])) {
                /* opties */
    if($zoek == "optie1") {
$dbres1                = mysql_query("SELECT * FROM `tabel1` WHERE `name` LIKE '%$naam%'");
echo "<table align=center width=300><tr><td class=subTitle>Resultaat:</td></tr>";
if (mysql_num_rows($dbres1) >= 1) {
while($info = mysql_fetch_object($dbres1)) {
echo "<tr><td class=\"maintxt\"><a href=\"profile.php?x={$info->name}\">$info->name</a></td></tr>";
}
}
else {
echo "<tr><td class=maintxt>Er zijn geen resultaten gevonden</td></tr>";
}

echo "<table>";
}

if($zoek == "optie2") {
$dbres = mysql_query("SELECT * FROM `tabel2` WHERE `name` LIKE '%$naam%'");
echo "<table align=center width=300><tr><td class=subTitle>Resultaat:</td></tr>";
if (mysql_num_rows($dbres) >= 1) {
while($naam = mysql_fetch_object($dbres)) {
echo "<tr><td class=\"maintxt\"><a href=\"profile.php?x=$naam->name\">$naam->name</a></td></tr>";
}
}
else {
echo "<tr><td class=maintxt>Er zijn geen resultaten gevonden</td></tr>";
}

echo "<table>";
    }

/* einde opties */    
}
      else
        print "  <tr><td class=\"mainTxt\">je hebt niks ingevult</td></tr>\n";
         }

          /* form */
     print <<<ENDHTML
<table align="center" width="300">
<
tr><td class="subtitle">Zoek:</td><td class="subtitle"></td></tr>
<
tr><td class="maintxt"><form method="post">
<
input type="text" name="text">
<
select name="zoek">
<
option value="optie1">1</option>
<
option value="optie2">2</option>
<
/select></td><td class="maintxt"><input name="submit" type="submit" VALUE="Zoek">
<
/form></td></tr>
<
table>
ENDHTML;
?>


mijn code
 
Jorik

Jorik

07/11/2004 21:13:00
Quote Anchor link
ik zou eens controleren of je al je {'s weer gesloten hebt :P.. heb zo'n gevoel dat dit niet helemaal het geval is..

En dat print <<<ENDHTML gebeuren :S?..
vervang het gewoon door zoiets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
// form
?>

formuliertje
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?
?>

dan heb je de php ff uit :) ziet er wat netter uit :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.