Zoekscript zonder database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco

Marco

29/03/2008 01:43:00
Quote Anchor link
Ik heb een zoekscript dat zonder database werkt.
Echter is het de bedoeling dat ik onderstaande php script draai om de database te vullen met de juiste bestanden:

<html><head><title>NeatSeek 1.0 Meta Grabber</title></head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000" link="#008800">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?
# NeatSeek 1.0
# ©2000 YOA/LSYF/YoAi


$basewww = "http://www.mijnsite.nl/"; # base url, for hyperlinks
$baseurl = "/home66a/sub006/sc39532-QUWO/mijnsite.nl/"; # full unix path

## Done editing.


$fc = 0;
$folder = $HTTP_GET_VARS["folder"];
$handle = opendir($baseurl . $folder);
echo "Current Directory: <BR><B>";
echo $basewww . $folder . "</B><P>";
echo "<a href=\"$PHP_SELF?folder=..\">../ Previous Directory</a><P>";
while ($entry = readdir($handle)) {
if(stristr($entry, ".htm") || stristr($entry, ".php") || stristr($entry, ".phtml")) {
  echo "<a href=\"search/readmeta.php3?file=$folder$entry\">$entry</a><br>";
  $fc++;
}

if(is_dir($entry) && !stristr($entry, ".")) {
  echo "<b><a href=\"$PHP_SELF?folder=$folder$entry\">" . strtoupper($entry) . "</a></b><br>";
}
}

closedir($handle);
echo "<i>Directory listing complete: $fc files.</i>";
?>

</body></html>

Echter krijg ik dit niet werkend...

Weet iemand hoe ik dit werkend krijg?

Alvast heel erg bedankt...

Marco
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 21:45:51
 
Bart Tuma

Bart Tuma

29/03/2008 10:46:00
Quote Anchor link
$PHP_SELF ? wtf ? Go 2008: $_SERVER['PHP_SELF']

$folder$entry ? uhm: echo $folder . $entry;

en zo kan ik wel even door gaan...Script hem even opnieuw, want dit is een sooitje...
 
Crispijn -

Crispijn -

29/03/2008 10:49:00
Quote Anchor link
Een zoekscript zonder zelf een database te gebruiken?

www.google.com
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.