zoekscript...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »
Robert

Robert

15/11/2004 13:36:00
Quote Anchor link
hallo...ik heb een zoekscript geschreven en het werkt ook (op 1 pagina). Hij zoekt in meerdere tabellen tegelijk en geeft dan een lijst met de resultaten uit alle tabellen.

je hebt een next en previous link, maar die links doen het niet...echt raar...

weet iemand het misschien ?

link: http://www.addrenaline.com/~ip-03/test/

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
include("includes/header.php");

class Pager  
{  
function
getPagerData($numHits, $limit, $page)  
{
  
   $numHits  = (int) $numHits;  
   $limit    = max((int) $limit, 1);  
   $page     = (int) $page;  
   $numPages = ceil($numHits / $limit);  

   $page = max($page, 1);  
   $page = min($page, $numPages);  

   $offset = ($page - 1) * $limit;  

   $ret = new stdClass;  

   $ret->offset   = $offset;  
   $ret->limit    = $limit;  
   $ret->numPages = $numPages;  
   $ret->page     = $page;  

   return $ret;  
}  
}
  
?>

<table width="60%" border="0">
<tr>
<td><img src="banner_bedrijf_pago.jpg"></td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<table width="100%" height="64" border="0">
<tr>
<td>
<script language="JavaScript" src="http://www.addrenaline.com/~ip-03/test/js/menu.js"></script>
<noscript>Your browser does not support script</noscript>
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<table width="650" class="kant">
<tr>
<td>Zoekresultaten:&nbsp;<b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $trefwoord  ?>
</b></td>
</tr>
<tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php              
include("includes/config.php");

if ( isset($_POST["trefwoord"]) && $_POST["trefwoord"] != "")
{


$trefwoord = explode(" ", $_POST["trefwoord"]);

$where_query = "";

foreach( $trefwoord as $value)
{

$where_query .= empty($where_query) ? " WHERE " : " OR ";
$where_query .= " nieuws_id LIKE '%$value%' OR titel LIKE '%$value%' OR omschrijving LIKE '%$value%' ";
}

  // get the pager input values
  $page = $_GET['page'];  
  $limit = 10;  
  $result = mysql_query("select count(*) from nieuws");  
  $total = mysql_result($result, 0, 0);  

  // work out the pager values
  $pager  = Pager::getPagerData($total, $limit, $page);  
  $offset = $pager->offset;  
  $limit  = $pager->limit;  
  $page   = $pager->page;  

// use $result here to output page content
$query = "SELECT nieuws_id, titel, omschrijving, DATE_FORMAT(datum, '%d-%m-%Y ') AS datum from nieuws".$where_query;

$query .= " ORDER BY `titel` ASC LIMIT 0, 10";

$resultaat = mysql_query($query) or die("SQL Error: " . mysql_error());

while($data = mysql_fetch_array($resultaat))
{


if (strlen($data['omschrijving']) > 220){
$data['omschrijving'] = substr($data['omschrijving'], 0, 100) . "...";}

// onderwerp in korten als het de zin te lang is.
$ltitel = $data['titel'] ;
if (strlen($data['titel']) > 35){
$data['titel'] = substr($data['titel'], 0, 40) . "...<a href='nieuws/nieuws.php?nieuws_id=" . $data['nieuws_id'] . "'></a><br>";}

echo mysql_error();
?>

<td>
<img src="blokje.jpg" width="10" height="10">
<a href="nieuws/nieuws.php?nieuws_id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $data['nieuws_id'];?>
"><b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $data['titel']; ?>
</b></a><br>
Toegevoegd op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $data['datum']; ?>

</td>
</tr>
<tr>
<td width="315" align="left" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$data['omschrijving'];?>

</td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
}
}

else    // geen trefwoord meegegeven...
{
echo 'U heeft niks ingevoerd. Ga <a href="javascript:history.go(-1)">terug</a> om alsnog een trefwoord in te voeren';
}

?>

<tr>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
// output paging system (could also do it before we output the page content)
if ($page == 1) // this is the first page - there is no previous page
  echo "Previous";  
else            // not the first page, link to the previous page
  echo "<a href=\"zoeken.php?page=" . ($page - 1) . "\">Previous</a>";  

for ($i = 1; $i <= $pager->numPages; $i++) {  
  echo " | ";  
  if ($i == $pager->page)  
      echo "Page $i";  
  else  
      echo "<a href=\"zoeken.php?page=$i\">Page $i</a>";  
}
  

if ($page == $pager->numPages) // this is the last page - there is no next page
  echo "Next";  
else            // not the last page, link to the next page
  echo "<a href=\"zoeken.php?page=" . ($page + 1) . "\">Next</a>";  
?>

</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
</center>
</td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include("includes/footer.php");
?>
Gewijzigd op 15/11/2004 13:45:00 door Robert
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 21:02:24
 
Robert

Robert

15/11/2004 14:30:00
 
Robert

Robert

16/11/2004 11:53:00
Quote Anchor link
up
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.