zou bootstrap.min.js link voldoende zijn of ik moet nog jquery.min.js link bijvoegen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johannes davidian

johannes davidian

22/11/2018 11:39:02
Quote Anchor link
Hallo,

op: https://www.bootstrapcdn.com/

ik zie dat ik kan gebruik maken van Bootstrap CDN
ik heb in header.php deze link ingevoegd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<head>
    <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, shrink-to-fit=no">
    <link rel="profile" href="https://gmpg.org/xfn/11">

    <?php wp_head(); ?>
    <link href="https://stackpath.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.1.3/css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet" integrity="sha384-MCw98/SFnGE8fJT3GXwEOngsV7Zt27NXFoaoApmYm81iuXoPkFOJwJ8ERdknLPMO" crossorigin="anonymous">
</head>


en in footer.php deze links:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php wp_footer(); ?>

<script src="https://stackpath.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.1.3/js/bootstrap.min.js" integrity="sha384-ChfqqxuZUCnJSK3+MXmPNIyE6ZbWh2IMqE241rYiqJxyMiZ6OW/JmZQ5stwEULTy" crossorigin="anonymous"></script>

<script src="https://stackpath.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.1.3/js/bootstrap.bundle.min.js" integrity="sha384-pjaaA8dDz/5BgdFUPX6M/9SUZv4d12SUPF0axWc+VRZkx5xU3daN+lYb49+Ax+Tl" crossorigin="anonymous"></script>
</body>


nu mij vraag is :
1-moet ik hier voor </body> nog jquery.min.js CDN link invoegen voor de link bootstrap.min.js of bootstrap.min.js heeft complete javascript??

2-moet ik deze code :

shrink-to-fit=no">

in :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, shrink-to-fit=no">




invoegen of het is niet noodzakelijk?

als ja wat betekent precies shrink-to-fit=no ?

bedankt
johannes

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 22/11/2018 12:24:59 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 20:36:25
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/11/2018 12:26:50
Quote Anchor link
Bij Bootstrap moet je jQuery zelf nog van te voren inladen.

Over shrink-to-fit:
https://stackoverflow.com/questions/33767533/what-does-the-shrink-to-fit-viewport-meta-attribute-do
Google is je beste vriend ;-)
 
Johannes davidian

johannes davidian

22/11/2018 15:13:54
Quote Anchor link
Dank U Wel,
johannes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.