Zwerfende sessie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »
Mitchel V

Mitchel V

17/03/2011 16:29:41
Quote Anchor link
Hallo.

Als ik op mijn website ga wordt er een sessie aangemaakt terwijl ik niet gezegd hebt dat hij dat moe doen..
Het probleem is, ik weet niet echt waar die sessie vandaan komt.

De sessie heeft geen data dus het doet niets, maar het is niet de bedoeling dat hij voor iedereen een sessie gaat aanmaken...
Hoe kan ik het best deze sessie vinden?

Ik heb alle sub bestanden even er uit gehaald behalven:

include('handler.inc.php');

dan doet hij het nog steeds, maar als ik de handles.inc.php er uit haal doet hij het niet (logisch want die regelt de sessies).
Maar toch denk ik dat er iets niet klopt.

handles.inc.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<?php
 /******************************************\
|      Sessionhandler & Errorhandler        |
 \******************************************/

// ----------------------------------------------------------------------------------
// ****** Start: Functie Errorhandler *****
// ----------------------------------------------------------------------------------




    function ErrorLogger($errno, $errstr, $errfile, $errline){
        $bestand = "errors.php"; // Bestand waar de errors in komen
        $debug = true; //true: laat errors zien, false errors worden gelogd
        switch($errno){
            case
E_ERROR:               $errtype="Error";                        break;
            case
E_WARNING:             $errtype="Warning";                        break;
            case
E_PARSE:               $errtype="Parse Error";                    break;
            case
E_NOTICE:              $errtype="Notice";                        break;
            case
E_CORE_ERROR:          $errtype="Core Error";                    break;
            case
E_CORE_WARNING:        $errtype="Core Warning";                break;
            case
E_COMPILE_ERROR:       $errtype="Compile Error";                break;
            case
E_COMPILE_WARNING:     $errtype="Compile Warning";                break;
            case
E_USER_ERROR:          $errtype="User Error";                    break;
            case
E_USER_WARNING:        $errtype="User Warning";                break;
            case
E_USER_NOTICE:         $errtype="User Notice";                    break;
            case
E_STRICT:              $errtype="Strict Notice";                break;
            case
E_RECOVERABLE_ERROR:   $errtype="Recoverable Error";            break;
            default:
                    $errtype="Unknown error (".$errno.")";    break;
        }

        $referrer=(isset($_SERVER['HTTP_REFERER']))? $_SERVER['HTTP_REFERER'] : __FILE__ ;
        

        
        $inhoud = "<?php \n\t".'$i++; $errors[$i]["tijd"]="' . date('d/m/Y - H:i:s') . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["type"]="' . $errtype . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["bestand"]="' . $errfile . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["regel"]="' . $errline . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["msg"]="' . $errstr . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["ip"]="' . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["request_uri"]="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["referer"]="' . $referrer . "\";\n";
        $inhoud.= "?>\n";
        //Error loggen:
        if($debug){
            echo($errtype.": ".$errstr." op regel ".$errline." in ".$errfile."<br />\n");
            return true;
        }

        if (file_put_contents($bestand, $inhoud, FILE_APPEND) === FALSE) {
                exit("<h1>ErrorLogger kon error niet loggen !!!</h1>");
        }
        @
header("Location: errors.php") or die("Er is een fout opgetreden bij het laden van de pagina.");
        return true;
    }


// ----------------------------------------------------------------------------------
// ****** Einde: Functie Errorhandler *****
// ----------------------------------------------------------------------------------

//Errorlogger instellen als errorhandler + timezone instellen naar onze tijd  

set_error_handler("ErrorLogger");    
date_default_timezone_set("Europe/Brussels");

// ----------------------------------------------------------------------------------
// ****** Start: Custom Sessionhandler *****
// ----------------------------------------------------------------------------------


    $mysqli = new mysqli("localhost", "Gebruiker", "Password", "Database");

    // sessie.class wordt aangeroepen
    require_once("sessie.class.php");

    // Maak een nieuw sessie-object
    $ses_obj = new Sessie($mysqli);

    // Hier veranderen we de manier waarop sessies door php worden behandeld naar onze (mysql) manier
    session_set_save_handler (array($ses_obj, 'open'),
                            array($ses_obj, 'sluit'),
                            array($ses_obj, 'lees'),
                            array($ses_obj, 'schrijf'),
                            array($ses_obj, 'vernietig'),
                            array($ses_obj, 'vuilnisman'));

// ----------------------------------------------------------------------------------
// ****** Einde: Custom Sessionhandler *****                          
// ----------------------------------------------------------------------------------

// Het eigenlijk starten van de sessies. Dit moet altijd ONDER session_set_save_handler komen

session_start();  
?>

Sessie.class.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
<?php
class Sessie{
    private $mysqli;
    private $tabel;
    private $controle;
    private $max_leven = 30; // Tijd in minuten dat een sessie houdbaar is
    
    /*Constructor, geef mysqli connectie mee in OOP vorm, mogelijkheid tot tabel naam te veranderen*/

    public function __construct(mysqli &$mysqli, $tabel="sessies"){
        $this->tabel = $tabel;
        $this->mysqli = &$mysqli;
        $this->controle = sha1($_SERVER['REMOTE_ADDR'].$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']);
    }

    
    /* Sessie wordt hier normaal geopend, in ons geval moet er niets gebeuren */
    public function open($pad, $naam){
        return true;
    }

    
    /* Sessie wordt gesloten, even de vuilnisman laten langskomen om te oude sessies op te halen */
    public function sluit(){
        $this->vuilnisman(0);
        return true;
    }

    
    /* inlezen van de sessie */
    public function lees($sessie_id){
        $sessie_leven = time() - ($this->max_leven * 60);
        $sql = "SELECT ses_data FROM " . $this->tabel. " WHERE ses_id = '" . $sessie_id . "' AND ses_controle = '" . $this->controle . "'";
        $sql.= " AND ses_tijd > " . $sessie_leven;
        if($resultaat = $this->mysqli->query($sql)){
            $waarde='';
            if($resultaat->num_rows==1){
                $waardes = $resultaat->fetch_row();
                $waarde = $waardes[0];
            }

            $resultaat->close();
            return $waarde;
        }
else{
            return '';
        }  
    }

    
    /* Sessie waarde wordt veranderd */
    public function schrijf($sessie_id, $sessie_data){

        $sessie_data=$this->mysqli->real_escape_string($sessie_data);
        $sql = "UPDATE " . $this->tabel . " SET ses_tijd='" . time() . "', ses_data='" . $sessie_data . "' ";
        $sql.= "WHERE ses_id='" . $sessie_id . "' AND ses_controle = '" . $this->controle . "'";

        if($this->mysqli->query($sql)){ // Update query uitvoeren
            if ($this->mysqli->affected_rows){    // kijken of eer een rij is veranderd, zo niet de rij aanmaken (sql hieronder)
                return true;
            }

            $sql = "INSERT INTO " . $this->tabel . " (ses_id, ses_tijd, ses_start, ses_data, ses_controle) ";
            $sql.= "VALUES ('" . $sessie_id ."', '" . time() . "', '" . time() . "', '" . $sessie_data . "', '" . $this->controle . "')";

            if($this->mysqli->query($sql)){
                return true;    // Rij succesvol aangemaakt
            }else{
                return false;    //Rij niet aangemaakt
            }
        }
else{
            return false;    //Fout bij eerste query
        }
    }

    
    /* Functie die aangeroepen wordt bij session_destroy() */
    public function vernietig($sessie_id){
        $sql = "DELETE FROM " . $this->tabel . " WHERE ses_id = '" . $sessie_id . "'"; // Extra controle uitgelaten, niet echt nodig want je logt uit
        if ($resultaat = $this->mysqli->query ($sql)) {
            return true;
        }
else{
            return false;
        }
    }

    
    /* De vuilnisman zorgt er voor dat sessies die al te lang bestaan verwijdert worden */
    function vuilnisman($leeftijd){
        $sessie_leven = time() - ($this->max_leven * 60);  

        $sql = "DELETE FROM " . $this->tabel . " WHERE ses_tijd < " . $sessie_leven;
        
        if ($this->mysqli->query($sql)){
            return true;
        }
else{
            return false;
        }
    }
    
}

?>


Maar ik zie niet wat er fout gaat..
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:00:27
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/03/2011 16:31:52
Quote Anchor link
Een heel script, maar wat staat er dan in die sessie?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r($_SESSION)
?>
 
Mitchel V

Mitchel V

17/03/2011 16:38:21
Quote Anchor link
Mitchel V op 17/03/2011 16:29:41:
De sessie heeft geen data dus het doet niets, maar het is niet de bedoeling dat hij voor iedereen een sessie gaat aanmaken...


Er zit niets in de sessie..
 
Wesley PHP

Wesley PHP

17/03/2011 16:44:58
Quote Anchor link
Verwijder hem dan?

Of snap ik je vraag niet?
 
Mitchel V

Mitchel V

17/03/2011 16:53:47
Quote Anchor link
als ik hem verwijder, en ik ga weer naar de website zet hij hem weer in de database

Toevoeging op 18/03/2011 14:48:28:

Ik zie nu meer lege sessies, Maar de vraag blijft waar komen ze vandaan :S

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `sessies` (
  `ses_id` varchar(32) NOT NULL,
  `ses_tijd` int(11) NOT NULL,
  `ses_start` int(11) NOT NULL,
  `ses_data` text NOT NULL,
  `ses_controle` varchar(40) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`ses_id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `sessies`
--

INSERT INTO `sessies` (`ses_id`, `ses_tijd`, `ses_start`, `ses_data`, `ses_controle`) VALUES
('b67a76508a75a5b12876b35d31aef85b', 1300456405, 1300456405, '', '9aff1b93ad78d5854f339d2741093718a092d9bd'),
('a7600b60a5330dae61c090f425f889dc', 1300455406, 1300455208, 'login_id|s:1:"3";', 'dad4d7269e36ef9190828c966ccc7abf216d4fca'),
('cfe3e86defa24f0a259f39941420ced9', 1300454757, 1300454757, '', 'efa3de99d47458e2787ee605ebf0c2ffbbe8cec5'),
('4e66520bb3e796e8d8e986c3cfd6081e', 1300454756, 1300454756, '', 'efa3de99d47458e2787ee605ebf0c2ffbbe8cec5');
Gewijzigd op 18/03/2011 14:50:08 door Mitchel V
 
Mitchel V

Mitchel V

18/03/2011 20:07:20
Quote Anchor link
iemand..?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

18/03/2011 20:15:00
Quote Anchor link
Je hebt geen keuze, je start een sessie of je start geen sessie

Je gaat niet eerst kijken of je voor een bepaald iemand wel dan niet een session_start moet doen.

En er bestaat op deze manier een grote kans op headers already sent
 
Aad B

Aad B

18/03/2011 20:19:38
Quote Anchor link
Dit heeft niets te maken met session_start(); Komt nergens voor. Er wordt een insert gedaan in een tabel en er is ook een delete functie. Lees al je programmatuur goed en verwijder wat je niet nodig hebt. Er is geen kans op headers already sent.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

18/03/2011 20:33:26
Quote Anchor link
@Aad B, volgens mij heb jij het een en ander gemist

session_start komt wel degelijk voor, anders zal ie geen "zwerfende" sessie hebben
en zal die session save handler ook niets doen en dus ook geen info in een tabel kunnen persen
 
- SanThe -

- SanThe -

18/03/2011 21:52:51
Quote Anchor link
Regel 89 staat session_start();.
 
Mitchel V

Mitchel V

20/03/2011 12:49:25
Quote Anchor link
hoe kan ik het beste opsporen waar hij die sessie aanmaakt?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

20/03/2011 12:59:00
Quote Anchor link
Mitchel V op 20/03/2011 12:49:25:
hoe kan ik het beste opsporen waar hij die sessie aanmaakt?


- SanThe - op 18/03/2011 21:52:51:
Regel 89 staat session_start();.


Maar ik begrijp totaal niet waar jij je druk om maakt.....
Gewijzigd op 20/03/2011 13:07:01 door Noppes Homeland
 
Mitchel V

Mitchel V

20/03/2011 13:57:28
Quote Anchor link
omdat hij steeds een lege sessie in de DB zet.. dat is toch niet de bedoeling?
 
Wesley PHP

Wesley PHP

20/03/2011 14:11:17
Quote Anchor link
Laat maar
Gewijzigd op 20/03/2011 15:06:25 door Wesley PHP
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

20/03/2011 14:20:02
Quote Anchor link
Mitchel V op 20/03/2011 13:57:28:
omdat hij steeds een lege sessie in de DB zet.. dat is toch niet de bedoeling?


Ja, so what

Je maakt je druk om zaken waar je niet durk om hoeft te maken. De garbage cleaner flikkert ze er vanzelf wel weer uit, zodra de sessie verlopen is.
 
Mitchel V

Mitchel V

25/03/2011 08:36:08
Quote Anchor link
ja, en dan zet hij weer een lege terug.
en waar ik mij druk om maakt? het hoort toch niet..

en wat als er dadelijk 100 mensen op de website zitten, hoeveel zinloze sessies gaat hij dan aanmaken
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.