Batterijprobleem iPhone niet opgelost

Toegevoegd door Eddy B, 15 jaar geleden

Batterijprobleem iPhone niet opgelostDe iOS update moest het probleem oplossen, maar verslechterd de situatie alleen maar. Donderdagavond rolde Apple de digitale rode loper uit voor iOS 5.0.1, Apple beloofde eerder dat deze update de veel besproken batterijproblemen zal oplossen.. het tegendeel blijkt waar, voor sommige gebruikers is de accu nu nóg sneller leeg.

Versie 5.0.1 zou dit de wereld uit helpen, maar op het forum van Apple blijven de klachten binnenstromen, ook ná de update. Sommige gebruikers claimen dat de accu zelfs verslechterd is.

De update dicht wel het lek dat Charllie Miller ontdekte. Door de lek konden apps met malware in de App Store geplaatst worden terwijl die normaal door Apple geautomatiseerde software gefilterd worden.

De update brengt naast 1300 ontevreden iPhone gebruikers ook multitouchbewegingen voor de iPad 1, de functie wordt voor de iPad 2 nog niet ondersteunt.

Gerelateerde nieuwsberichten

22/09/2015 Eens kijken bij Google, Facebook en Apple?
11/06/2013 NSA en FBI hebben directe toegang tot grote bedrijven
24/05/2013 "iWatch op de markt in 2014"

 

Er zijn 3 reacties op 'Batterijprobleem iphone niet opgelost'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Joakim Broden
Joakim Broden
15 jaar geleden
 
1 +1 -0 -1
Ah shit heb vanmiddag net de update uitgevoerd.

Maar ik vind dit een onbetrouwbaar nieuwsartikel, de update is nog niet eens 24 uur uit en nu beginnen mensen al te klagen. Doordat mensen nu denken dat de iPhone langer mee gaat gaan de mensen sneller de iPhone gebruiken waardoor die meer gebruikt word dan eerst waardoor die sneller leeg raakt. Ik zie vanzelf wel of de update goed of slecht was :) tot nu toe niet echt veranderingen gezien.
Joakim Broden
Joakim Broden
15 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ik heb het gevoel dat mijn iPhone langer mee gaat.
Jordi Kroon
Jordi Kroon
15 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Update citaat van tweakers.net :

Quote:
Alhoewel Apple onlangs een update uitbracht die de accuproblemen bij de iPhone moet oplossen, blijkt deze voor veel mensen niet te hebben geholpen. Het lijkt erop dat applicaties die met gps en pushnotificaties werken de boosdoener zijn.

Verscheidene gebruikers melden verbetering van de accuduur als ze locatiebepaling en pushnotificaties uitzetten. Er zijn echter ook veel gebruikers bij wie dit niet helpt. Een recent door Apple uitgebrachte software-update moest de problemen verhelpen, maar werkt lang niet voor iedereen. Het is mogelijk dat een verschil in geïnstalleerde applicaties voor het verschil in accuduur zorgt, stellen sommige gebruikers. Omdat Apple niet heeft bekendgemaakt wat de oorzaak is van de problemen, kan echter niet met zekerheid worden gezegd dat de bug betrekking heeft op gps en pushnotificaties. Het bedrijf uit Cupertino heeft aan All Things D laten weten de problemen met iOS 5.0.1 in onderzoek te hebben.

Ook maken iPhone-gebruikers melding van problemen met de simkaart. Deze wordt bij sommige gebruikers niet herkend, of geeft geen signaal. Dit probleem lijkt echter kleinschaliger dan de accuproblemen, en het is onduidelijk of de 5.0.1-update hiervan de oorzaak is.

Software-update 5.0.1 lijkt daardoor een zeer wisselend effect te hebben. Naast verbetering of verergering van bestaande accuproblemen, kan de nieuwe versie van het mobiele OS er ook voor zorgen dat iPhone-gebruikers die geen problemen ervaarden met iOS 5.0, met versie 5.0.1 wel last van een snel leeglopende accu krijgen.

Meldingen van accuproblemen na de 5.0.1-update zijn onder andere te vinden op het supportforum van Apple, maar ook op GoT maken veel gebruikers er melding van. Daarbij adviseren veel gebruikers elkaar om locatiebepaling en pushnotificaties uit te zetten.

Het lijkt te gaan om een bug die zich specifiek voordoet in iOS 5. Na de lancering van de nieuwe versie van het mobiele OS begonnen de klachten over accuproblemen bij iPhones binnen te komen. Het gaat om gebruikers van de iPhone 4S, iPhone 4 en iPhone 3GS. Apple lijkt met een nieuwe fix te moeten komen om de problemen aan te pakken.

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.