Bedrijf maakt slimme 'social media'-armband

Toegevoegd door - Ariën -, 10 jaar geleden

Bedrijf maakt slimme 'social media'-armbandEen Amerikaans bedrijf heeft een armband ontwikkeld die bij social-media notificaties trilt en van kleur verandert. De armband, die Embrace+ heet, kan in diverse kleuren knipperen en trilt zodra je een bericht op je telefoon krijgt. Ook kan het een signaal afgeven als je een bericht binnen krijgt op Facebook, Twitter of LinkedIn.

De armband is via BlueTooth zeer makkelijk te koppelen aan een smartphone of tablet. "Daarna toont de armband wat je wilt, wanneer je maar wilt", stellen de ontwikkelaars die inmiddels bijna 265.000 dollar voor hun project hebben opgehaald op de fundrasing-site Kickstarter.

Voor elke soort notificatie kan de gebruiker zelf een kleur of signaal instellen via een app. Doordat de armband ook waterdicht is kan deze tijdens het zwemmen of onder de douche worden gedragen.

Met de techniek die het hi-tech sieraad met zich meebrengt sluit het zich aan bij bij de Google Glass die nu ontwikkeld wordt, en tevens ook aan de nieuwe iWatch die door Apple ontwikkeld wordt.

Via Kickstart kan de armband voor 49 dollar besteld worden.

Meer nieuws

26/11/2021 PHP 8.1.0 is uitgekomen
17/11/2021 Grote storing bij Mollie.nl
08/10/2021 Veel certificaten van Let's Encrypt onbruikbaar door verlopen root-certificaat
02/09/2021 Lek gevonden in Gutenberg add-on voor Wordpress
30/08/2021 Argeweb gaat verder als Yourhosting
30/05/2021 4 WordPress Security Plugins die je moet installeren
16/04/2021 Hackers maken gegevens 3,6 mln klanten buit bij Allekabels.nl
02/04/2021 XS4ALL stopt met webhosting
01/04/2021 Aanvallers plaatsten exploit in PHP-source
26/03/2021 Firefox stript vanaf nu Referrers

 

Er zijn 4 reacties op 'Bedrijf maakt slimme social mediaarmband'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
- Ariën -
- Ariën -
10 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Niks voor mij, ik zou er bijna constant jeuk van krijgen als dat ding voor elk Twitter, Facebook of e-mailbericht staat te trillen. ;-)

Ach, mijn telefoon kan ook al trillen of geluid maken, dus mijn Social Media kan ik ook wel zonder die armband in de gaten houden. Wel een leuk speeltje verder, en een mooie prijs ook...
Php knipper
php knipper
10 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
het lijkt iets leuks maar is eigenlijk nutteloos omdat (zoals -Aar- het meld) je gsm zelf geluid kan maken en trillen). De Google Glass gaan er in mijn ogen volledig over. Ik moet trouwens geen reclame krijgen als ik aan het fietsen ben ;)

http://www.youtube.com/watch?v=4_X6EyqXa2s
Machiel K
Machiel K
10 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Wat php knipper al zegt 'het lijkt iets leuks maar is eigenlijk nutteloos'. Als je de armband wilt gebruiken zou je dus ook altijd je mobiel in de buurt moeten hebben, het gaat tenslotte via BlueTooth. Het kan 'handig' zijn als je in een situatie zit waar je mobiel op stil staat. Maar dan lijkt mij dat de verleiding om toch even te kijken wat voor berichtje je gekregen hebt groot is. En dat getril aan je arm, dat lijkt me al helemaal niks.

Het enige leuke wat ik kan bedenken is dat je via de app kunt instellen welke kleur je wilt voor welke notificatie.
PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Tobias Tobias
Tobias Tobias
10 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Lijkt me inderdaad vrij nutteloos. Je moet nog steeds je telefoon uit je zak halen om het bericht te lezen. Dan zie ik meer in de iWatch, maar die zal ook wel flink duurder zijn

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.