Gezocht: (front-end) webdevelopers

Toegevoegd door PHP hulp, 10 jaar geleden

Gezocht: (front-end) webdevelopersBen je op zoek naar een (part-time) baan als front-end webdeveloper of PHP programmeur, dan hebben we goed nieuws. Door onze samenwerking met Monsterboard, hebben we onze vacatures uitgebreid van alleen PHP vacatures naar een breed scala aan webgerelateerde vacatures. We hebben hiervoor ook de indeling van de vacaturepagina aangepast met daarnaast nieuwe functionaliteiten.

Naast het uitgebreide aanbod, hebben we de zoekfunctie sterk verbeterd. Zo kun je zoeken op een trefwoord, op je woonplaats of op de provincie waar je woont. Doordat we nu webgerelateerde vacatures hebben in plaats van enkel PHP vacatures, zitten er veel nieuwe vacatures bij die jou wellicht aanspreken.

Mocht er ondanks het verruimde aanbod niet iets bijstaan dat jou aanspreekt, laat je dan vinden door werkgevers door je CV te uploaden, of plaats een zoekopdracht, zodat je regelmatig passende vacatures per e-mail ontvangt.

Gerelateerde nieuwsberichten

20/02/2013 ICT'ers geven hun baan gemiddeld een 7
26/11/2012 Traineeship PHP developer bij Maxserv
28/02/2012 Ontvang gratis vacatures van top bedrijven

 

Er zijn 3 reacties op 'Gezocht frontend webdevelopers'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Chris -
Chris -
10 jaar geleden
 
1 +1 -0 -1
Persoonlijk vind ik het jammer dat juist niet-PHP gerelateerde vacatures de voorhand krijgen. Op de eerste pagina zijn er slechts 10 van de +/- 50 vacatures gerelateerd aan PHP; filtering daarin krijgen zou een hoop schelen :)
 - Diov  -
- Diov -
10 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Is er ook een mogelijkheid voor Belgische vacatures? :)
Anro Tielens
Anro Tielens
10 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ja, ik kom ook uit Belgie. Heb misschien interesse.

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.