Google lanceert nieuwe versie webbrowser Chrome

Toegevoegd door Tobias Tobias, 16 jaar geleden

Google lanceert nieuwe versie webbrowser ChromeGoogle heeft een nieuwe versie van webbrowser Chrome gelanceerd. Tevens werd de Chrome Web Store gepresenteerd, een applicatiewinkel voor het web. Dit maakte Google afgelopen donderdag (lokale tijd) bekend.

Met Chrome Web Store kunnen gebruikers applicaties en extensies downloaden voor de webbrowser Chrome zoals dat nu al gebeurt op bijvoorbeeld iPhones en Androidtoestellen.

Mozilla, het bedrijf achter webbrowser Firefox, kondigde een dergelijke applicatiewinkel voor het web eerder al aan. Chrome Web Store is vanaf donderdag beschikbaar voor in ieder geval alle gebruikers in de Verenigde Staten.

3D en Instant

Verder liet Google in de aankondiging weten 3D te ondersteunen zonder dat gebruikers extra software hoeven te installeren. Het bedrijf zette een paar voorbeelden online.

Bovendien wordt Google Instant, waarbij de zoekmachine al zoekresultaten geeft als woorden nog maar deels zijn ingetikt, geïntegreerd in de adresbalk waar de functionaliteit voorheen alleen te raadplegen was via de zoekmachine zelf.

Bron: Nu.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

04/03/2020 Browsers gaan ondersteuning voor oudere TLS-protocollen stoppen
07/02/2017 Opera laadt pagina's sneller in
15/06/2016 Opera brengt test-versie uit met VPN en adblocker

 

Er zijn 2 reacties op 'Google lanceert nieuwe versie webbrowser chrome'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Vincent Huisman
Vincent Huisman
16 jaar geleden
 
1 +1 -0 -1
lol bij mijn chrome about staat nog copyright 2006-2010 (ik heb versie 9.0.597.84)
Jasper DS
Jasper DS
16 jaar geleden
 
1 +1 -0 -1
ik heb de 8.0.552.237 -> tijd voor een upgrade?

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.