Gronings taxibedrijf wint 'Lelijkste website van het jaar'

Toegevoegd door - Ariën -, 2 weken geleden

Gronings taxibedrijf wint 'Lelijkste website van het jaar'Hostingbedrijf Hostnet heeft de website van Taxi Poll, een bedrijf uit Groningen, uitgeroepen tot de 'Lelijkste website van het jaar'. Dit leverde het taxibedrijf de juryprijs op. Met meer dan 250 genomineerden, variërend van lokale ondernemers tot bekende namen zoals Marktplaats, kregen de winnaars een complete restyling van hun website aangeboden. Door deze verkiezing wil hostingprovider Hostnet aantonen dat een aantrekkelijke en goed functionerende website voor iedereen haalbaar is.

Klaas Groeneveld van Taxi Poll reageert met humor op de ludieke verkiezing. Hij geeft aan geen behoefte te hebben aan een nieuwe website, maar is blij met de overwinning. "Het betekent dat mijn site er heerlijk tussenuit springt. Ik heb de site in 2005 zelf gebouwd met Notepad." Sindsdien heeft hij er niets meer aan veranderd, mede omdat hij zijn wachtwoorden kwijt is, zo vertelt hij aan Hostnet. Groeneveld schenkt de waarde van zijn prijs aan een goed doel naar keuze.

De laatste update van de indexpagina die uit frames bestaat was mogelijk op 3 augustus 2015 om 11:37:45 en is aan de hand van de document.Lastmodified functie in Javascript gecontroleerd.

Gerelateerde nieuwsberichten

22/09/2015 Eens kijken bij Google, Facebook en Apple?

 

Er zijn geen reacties op 'Gronings taxibedrijf wint lelijkste website van het jaar'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.