Grote PHP hackathon op 16 mei in Amsterdam (samenwerking)

Toegevoegd door - Ariën -, 12 jaar geleden

Grote PHP hackathon op 16 mei in AmsterdamWebontwikkelaarsgroepen SEOshop, eyeOpen en AmsterdamPHP organiseren op 16 mei de eerste editie van de terugkerende Amsterdam Hackathon. De marathon die 24 uur zal duren is speciaal bedoeld voor PHP-programmeurs en programmeurs van andere serverside programmeertalen. Het evenement zal plaats vinden in 'Pand Noord' gelegen aan de Meeuwenlaan.

Tijdens de marathon worden de deelnemers door de organisatie uitgenodigd om samen met collega's, mede-programmeurs of designers software te ontwikkelen 'that will make Time Berners-Lee look like a rookie', aldus de website. Voor de winnaars zijn er prijzen beschikbaar gesteld. "Maar het belangrijkste is dat we programmeurs met vergelijkbare skills met elkaar in contact brengen, om zo innoverende producten te ontwikkelen en samen een leuke tijd te beleven. Dat laatste is minstens zo belangrijk", stelt Jasper Lammertink, CIO bij e-commerce bedrijf SEOshop en mede-organisator van het event.

Programma
De Amsterdam Hackathon gaat op 16 mei om 18.00 uur van start. Na een introductie met uitleg zal om 20.00 uur worden begonnen met de 'hack'. De deelnemende programmeurs zijn hierbij gebonden aan het gebruik van PHP of andere front-end talen.

De volgende dag om 16.00 uur moet de opdracht ingeleverd worden, deze zal dan door het team worden beoordeeld, waarna de uitslag om 17:30 bekend zal worden gemaakt.

Na afloop vindt er voor de deelnemers een borrel plaats waarmee nog even terug kan worden gekeken op het evenement en over en weer bijgepraat kan worden met andere deelnemers of de organisatie.

De organisatie zorgt voor eten en drinken gedurende de hackaton van 24 uur.

Op de website van Amsterdam Hackathon is meer informatie te vinden over het evenement waaronder het volledige programma. Ook kan je via deze website jezelf aanmelden. Dit kan tot 14 mei, en er zijn maar 50 plekken bij. Dus wees er snel bij!

Voor meer informatie kan je mailen met:
[email protected]

Gerelateerde nieuwsberichten

01/01/2011 Microsoft hackathon op 9 november

 

Er zijn 1 reacties op 'Grote php hackathon op 16 mei in amsterdam'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Donny Wie weet
Donny Wie weet
12 jaar geleden
 
Kan je dit een beetje vergelijken met een soort van Beurs? Is het toegankelijk voor iedereen die er een kijkje wil nemen? Lijkt me wel tof om daar heen te gaan om dingen te zien en te leren ALS het een soort van beurs is

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.