Microsoft lanceert developersversie voor IE

Toegevoegd door - Ariën -, 6 jaar geleden

Microsoft lanceert developersversie voor IEMicrosoft heeft een speciale webontwikkelaars-versie van Internet Explorer uitgebracht om te laten zien waar ze mee bezig zijn. Het gaat om een browser die volledig functioneel is en zonder problemen naast bestaande installaties van IE11 kan functioneren.

Zo zijn er in deze versie een hoop verbeteringen aangebracht aan de Developers Tools die men kan terug vinden onder de F12-knop, zodat het nog makkelijker is om bugs in websites en web-applicaties te kunnen vinden. Zo is het uiterlijk van de toolkit iets veranderd, zijn er betere keyboard-shortcuts en console voorzien van nieuwe functies.

Met de lancering van het "developer channel" volgt Microsoft de ideeën van Google op waarin zij ook een eigen 'channel' hebben gemaakt voor hun eigen Google Chrome. Het Internet Explorer Developer Channel is beschikbaar voor zowel Windows 7 al Windows 8.1

Gerelateerde nieuwsberichten

12/09/2014 Nieuwste Internet Explorer krijgt Chrome-achtige interface
07/08/2014 Internet Explorer blokkeert verouderde plug-ins
30/04/2014 Advies Nederlandse Politie: gebruik geen Internet Explorer

 

Er zijn geen reacties op 'Microsoft lanceert developersversie voor ie'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.