Nieuwe interface van Gmail uitgelekt

Toegevoegd door Bram Boos, 15 jaar geleden

Nieuwe interface van Gmail uitgelektVanmiddag is een video van de nieuwe interface van Gmail uitgelekt. Dat meldde techsite GOS, Google had de video op zijn YouTube-kanaal online gezet. Later die dag is de video offline gehaald. Ondertussen was er al een kopie van de video gemaakt door een oplettende gebruiker.

Google heeft later bevestigt dat het om een officiƫle video gaat, woordvoerster Andrea Freund vertelt tegenover Mashable: "Oeps, het was niet bedoeld dat jullie dat zouden zien. Binnenkort zullen we meer informatie uitbrengen over Gmail's nieuwe uiterlijk."

Google heeft onderandere de zoekfunctie uitgebreid met een drop-downmenu waardoor de zoekopdracht automatisch wordt aangevuld als er bijvoorbeeld naar e-mail wordt gezocht. Ook kunnen gebruikers het uiterlijk van Gmail veranderen met nieuwe achtergronden, chatboxes en labels.

Details over de datum van de release zijn nog niet bekend.

Gerelateerde nieuwsberichten

22/04/2023 Google ontwikkelt nieuwe zoekmachine die gebruik maakt van A.I.
23/03/2023 YouTube kanaal van Linus Tech Tips overgenomen door hackers
13/02/2019 Firefox gaat auto-play video's voorzien van geluid blokkeren

 

Er zijn geen reacties op 'Nieuwe interface van gmail uitgelekt'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.