PHPBenelux usergroup meeting

Toegevoegd door B a s, 14 jaar geleden

PHPBenelux usergroup meetingPHPBenelux usergroup meeting september 2011 bij IT-Ernity Internet Services in Zwolle. Op dinsdag 6 september 2011 organiseert IT-Ernity Internet Services de PHP Benelux Usergroup meeting voor September 2011. De meeting zal dit keer plaatsvinden op de hoofdvestiging van IT-Ernity Internet Services in Zwolle. Op deze manier is het vooral aantrekkelijk voor de PHP-ontwikkelaars uit het noorden van Nederland om naar de meeting te komen.

IT-Ernity Internet Services is één van de marktleiders op de Nederlandse ISP-markt. IT-Ernity is specialist in Managed Services en Managed Hosting, waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. IT-Ernity Internet Services is als gastheer voor de PHPBenelux Usergroup meeting een voor de hand liggende keuze. Er zijn vele interessante raakvlakken die de twee werelden met elkaar in aanraking brengen. Timo Meijrink, salesmanager bij IT-Ernity Internet Services: “Op dit moment host IT-Ernity meer dan 25.000 websites waarvan 80% ontwikkeld zijn in PHP. Ondanks dat wij zelf geen PHP dienstverlening leveren, zijn wij er dagelijks mee bezig en merken wij alle vernieuwingen binnen PHP. Door de brede groep PHP gebruikers binnen onze hostingklanten krijgen wij veel feedback over PHP en ervaren we ook de nadelen van oudere PHP versies. Dit geeft ons een leuke basis om eens een avondje te sparren met de PHPBenelux Usergroup.” Tijdens de meeting zal hij dit verder toelichten alvorens
de gastsprekers namens de PHPBenelux Usergroup hun verhaal zullen houden.

De PHPBenelux Usergroup is de kennisbron voor de PHP gebruikersgroep en geïnteresseerden uit Nederland, België en Luxemburg. Zij willen het centrale aanspreekpunt worden voor PHP-ontwikkelaars door workshops en lezingen te geven en best-practice bijeenkomsten te organiseren om kennis te delen met collega PHP-ontwikkelaars.

Tijdens de meeting voor September 2011 zullen er namens de PHPBenelux Usergroup twee gastsprekers hun kennis delen. De eerste gastspreker is Richard Tuin die vertelt hoe je er met backbone.js voor kunt zorgen dat je een goede website kunt bouwen door je assets en je code georganiseerd en gestructureerd te houden.

De tweede gastspreker is Marcel van Brakel die de do’s en don’ts van Drupal zal toelichten, nu Drupal steeds populairder wordt onder ontwikkelaars en internetbureaus. Voor hen is het cruciaal om te weten hoe Drupal gebruikt of ingezet moet worden bij projecten. Drupal kan een goede aanvulling zijn voor uw project, wanneer u de kracht ervan weet te benutten.

Een interessant programma voor de PHP-programmeurs en geïnteresseerden. U kunt zich kosteloos aanmelden op de website van PHPBenelux Usergroup (phpbenelux.eu). De deuren van IT-Ernity Internet Services zijn vanaf 19.00 uur geopend aan de Dokter van Deenweg 14 in Zwolle.

Programma:
19.00 – 19.30 Ontvangst (met een hapje en een drankje)
19.30 – 19.45 Introductie door IT-Ernity Internet Services
19.45 – 20.30 Structureren van interactie front-ends met backbone.js – Richard Tuin
20.30 – 21.00 Pauze
21.00 – 21.45 Profiteer van de echte kracht van Drupal – Marcel van Brakel
21.45 – 22.00 Afsluiting
22.00 - ??.?? Netwerken/borrel

Gratis aanmelden kan via: http://www.phpbenelux.eu/en/node/3498

Gerelateerde nieuwsberichten

23/06/2022 QNAP waarschuwt voor lek in PHP in apparatuur
26/11/2021 PHP 8.1.0 is uitgekomen
07/06/2021 Online Casino Software Nederland 2022

 

Er zijn 2 reacties op 'Phpbenelux usergroup meeting'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen


14 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
I'll be there!
Vincent Huisman
Vincent Huisman
14 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
verleidelijk, heb alleen de volgende dag wel introductie van school

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.