Symfony 2.1 bughunt dagen

Toegevoegd door Kees Schepers, 15 jaar geleden

Symfony 2.1 bughunt dagenMet Symfony versie 2.1 in het verschiet zullen de officiele 'bughunt days' op 13 april en 20 april van start gaan. Deze dagen worden georganiseerd om te zorgen dat de aankomende release stabiel opgeleverd kan worden en mensen die dat leuk vinden een steentje bij kunnen dragen.

Met de 'bughunt days' is iedereen uitgenodigd om Symfony 2.1 te testen en bugs die je gevonden hebt te posten op GitHub. Hiervoor is het hebben van een GitHub account een vereiste.

Dit kondigde Fabien Potencier, eigenaar en oprichter van Symfony op 9 april aan. Volgens Fabien is het leuke aan de 'bughunt days' dat de fouten die je vindt in het framework vaak direct door contributors opgepakt worden wat ook een waardering is voor degene die het probleem gevonden heeft. Hij vertelt verder ook dat dit voor mensen die het leuk lijkt om contributor te worden een goede instap is om mee te helpen aan een beter framework.

Als je zin hebt om mee te doen aan deze 'bughunt days' kun je het beste registreren op GitHub, de Symfony2 master branch 'clonen' en te beginnen met het uitvoeren van de unit tests en vervolgens zelf het framework te testen. Heb je iets gevonden? Kijk dan wel eerst of het probleem niet eerder is gevonden en is dat niet het geval kun je alle details posten op de 'issues' pagina van het GitHub project.

Ook is het mogelijk om de documentatie te testen op onvolledigheid, spelfouten, etc. De broncode daarvan is ook op GitHub te vinden.

Gerelateerde nieuwsberichten

20/03/2013 Symfony Doc Hack Day
06/09/2012 Symfony Framework 2.1 is een feit
28/08/2012 Symfony 2.1 Release Candidate

 

Er zijn 3 reacties op 'Symfony 21 bughunt dagen'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Wouter J
Wouter J
15 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Mooi bericht!

Ik las het inderdaad. Het is vandaag en volgende week dus bughunt dagen. Ik ga eens kijken of ik wat kan vinden, zal wel niet ben pas net begonnen met Symfony :)


15 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Wel grappig: onvoledigheid, spelfouten ;)..

Moet toch echt: onvolledigheid, zijn.
Kees Schepers
kees Schepers
15 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Check, aangepast!

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.