Traineeship PHP developer bij Maxserv

Toegevoegd door PHP hulp, 11 jaar geleden

Traineeship PHP developer bij MaxservTot 1 december 2012 kan je je aanmelden voor de open dag op 4 december bij Maxserv. Alleen de beste 4 sollicitanten worden voor deze dag uitgenodigd. In de vorm van persoonlijke gesprekken, en opdrachten maken, zal je gedurende deze dag flink aan de tand gevoeld worden.

Er zal gekeken worden naar je inhoudelijke kennis, oplossend vermogen, manier van denken & werken, en jouw persoonlijkheid. Van de 4 kandidaten zullen alleen de beste een plek kunnen bemachtigen voor het traineeschip bij Maxserv.

Gedurende je eerste half jaar zit je bij Maxserv samen met andere toppers in een traineeship en doorloop je een intensief ontwikkelprogramma. Je bent verbonden aan een specifieke unit van waaruit je wordt begeleid, daarnaast zorgen we ook dat je voldoende mogelijkheden hebt om met je collega's ervaringen uit te wisselen en zo ook van elkaar te leren. Jong talent dat zich echt onderscheidt als high potential kan snel doorgroeien binnen Maxserv.

Waar je naartoe kan groeien;
Als PHP/TYPO3 ontwikkelaar in ons team implementeer je TYPO3 internet- en intranet projecten. Daarnaast houd je je ook bezig met het ontwikkelen of uitbreiden van TYPO3 extensies. Naast het koppelen van websites aan het TYPO3 CMS zullen jouw werkzaamheden bestaan uit het realiseren van koppelingen tussen TYPO3 en andere applicaties. Daarnaast draai je mee in de TYPO3 servicedesk voor het ondersteunen van onze klanten.

Interesse? Je kunt direct solliciteren of kijk voor meer informatie de volledige omschrijving over het traineeship bij Maxserv.

Gerelateerde nieuwsberichten

26/01/2016 Junior/medior PHP'er gezocht in Amsterdam
20/02/2013 ICT'ers geven hun baan gemiddeld een 7

 

Er zijn 24 reacties op 'Traineeship php developer bij maxserv'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Ozzie PHP
Ozzie PHP
11 jaar geleden
 
Dit is toch gewoon een vacature? Waarom wordt dit gebracht als nieuws? Nieuws dient onafhankelijk te zijn. Dit riekt naar een gesponsorde melding.
Albert de Wit
Albert de Wit
11 jaar geleden
 
0 +1 -1 -1
Ozzie, een forum moet ergens van bestaan...
Ozzie PHP
Ozzie PHP
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Dat wil niet zeggen dat een gesponsorde vacature als onafhankelijk nieuws moet worden gebracht. Plaats het dan gewoon netjes bij de vacatures of maak een nieuwe rubriek voor gesponsorde mededelingen.
Albert de Wit
Albert de Wit
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Een gesponsorde vacature hoeft niet tussen normale vacatures te staan... Waarom zou er dan iemand gaan sponsoren?
Wouter J
Wouter J
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Een vacature, gesponsord of niet, is nooit een nieuwsartikel. Het zou eerder tussen de vacatures horen dan tussen de nieuwsartikelen, tevens denk ik dat bijna alle vacatures gesponsord zijn: Waarom zou Bas ze er anders opzetten?

Maar we gaan nu wel off-topic, wat ons een waarschuwing gaat opleveren en een gummetje. Commentaar behoren we te geven via PM...
Ozzie PHP
Ozzie PHP
11 jaar geleden
 
Een vacature is geen nieuwsartikel. Punt. Onder de aandacht brengen prima, maar dan wel in de juiste rubriek.
Chris PHP
Chris PHP
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Wellicht krijgt phphulp.nl meer geld/sponsoring als ze het op deze manier doen.
Ozzie PHP
Ozzie PHP
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Dat kan, maar het hoort niet. Nieuws behoort altijd onafhankelijk te zijn. Hier wordt een commerciële boodschap als nieuws gebracht en dat zou niet moeten, of vermeld op z'n minst dat het om een gesponsord bericht gaat.
Chris PHP
Chris PHP
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ik zeg ook niet of het wel of niet hoort, ik zeg alleen dat het een motivatie kan zijn.

Maar is dit nu echt zo spannend om jezelf daar zo druk over te maken? Eerst was er commentaar dat er weinig door de redacteurs gedaan werdt, en nu dit.

Als je het niet wilt lezen doe je dat toch niet? Is toch niets om je uberhaubt druk over te maken lijkt me. Ik lees het nieuws hier toch bijna nooit, want 99% staat al eerder op Tweakers en/of andere nieuwssite's
Ozzie PHP
Ozzie PHP
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
In dit geval is die redacteur gewoon Bas hoor. En ja, vanwege mijn betrokkenheid bij het forum maak ik me er druk om. Ik wil nieuws lezen en geen verkapte reclameboodschappen!
Chris PHP
Chris PHP
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Misschien is het dan wijzer om een 'klacht' in te dienen en je bezwaren te beschrijven bij het mod team. En niet openbaar publiekelijk het zo uiten?

Tevens is dit een 'forum' om mensen te helpen met problemen die betrekking hebben op webdesign en scripting, het is geen nieuwssite. Natuurlijk is het leuk dat hier ook nieuws gedeelt wordt, maar dat is niet de core van deze site.

Ik neem aan dat je oud en wijs genoeg bent en dat het in deze wereld voornamelijk om geld draait, ook dit forum heeft inkomsten nodig om te blijven draaien en groeien.

Ik had eerlijk gezegd een wat proffesionelere houding van je verwacht, aangezien je dat 'voorheen' altijd had in topics. En nooit van dit soort 'hissyfits' de lucht in gooide.
- Mark -
- Mark -
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
[ontopic]

Zijn er hier ook mensen die er zich voor aangemeld hebben? Het is niks voor mij trouwens.

[/ontopic]
Ozzie PHP
Ozzie PHP
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Chris, jammer dat je het nu op de man gaat spelen. Had ik niet van je verwacht. Ik probeer enkel en alleen iets aan te kaarten, ongeacht of je het daar wel of niet mee eens bent. En sinds wanneer is het verboden om publiekelijk je mening te uiten? Zoals ik al eerder gezegd heb, heb ik er geen bezwaar tegen dat er geld wordt verdiend. Echter, ik val in herhaling nu, je mag een gesponsorde melding niet als een onafhankelijk nieuwsbericht brengen. Het verbaast me dat jij mijn mening niet deelt. Zou leuk zijn als je de krant leest en 50% van de berichten zou gesponsord zijn. Maareh, sorry voor mijn betrokkenheid hoor.
Chris PHP
Chris PHP
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Offtopic:

Op de man? Als je de reacties terugleest kan het alleen maar op de man gespeelt worden aangezien je zo fel reageert in een gedeelte dat daar niet voor bedoeld is. Daar heb je het mod team voor om je klacht te doen en niet in replies. Dat heet off-topic posten, en om die reden zijn er voorheen al heelwat berichten gewist (religie verhaal met WouterJ).

Advies, meld het gewoon volgens de juiste procedure (mod team) en niet in replies. Dit kan ook negatief uitpakken voor phphulp.nl aangezien dit in de Google index kan verschijnen.
Ozzie PHP
Ozzie PHP
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Chris, op klachten via PM of in het admin deel komt geen respons. Zie ook de open brief van Wouter. Hoe dan ook, het is geenszins mijn bedoeling geweest om hier een welles-nietes discussie te starten. Ik heb alleen willen aankaarten dat een commerciële boodschap niet als verkapt nieuwsbericht behoort te worden gebracht. En ik blijf bij dat standpunt. Gelukkig zijn er ook mensen die dit standpunt delen. Verder wil ik het hier graag bij laten, want ik heb er nu wel genoeg over gezegd.
Albert de Wit
Albert de Wit
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ozzie, 'Echter, ik val in herhaling nu, je mag een gesponsorde melding niet als een onafhankelijk nieuwsbericht brengen.' Daar is geen wet/regel voor...
Ozzie PHP
Ozzie PHP
11 jaar geleden
 
1 +1 -0 -1
Daar heb je best een punt. Laat ik het dan anders stellen. Als ik naar het journaal kijk dan verwacht ik onafhankelijke nieuwsberichten te zien. Voorafgaand aan het journaal en ook daarna worden de gesponsorde meldingen (reclameblokken) getoond. Er is een duidelijke scheiding tussen nieuws en commercie. Hetzelfde geldt voor een krant waar advertenties en/of advertorials duidelijk herkenbaar zijn als gevolg van hun uiterlijk, hun positie of simpelweg omdat het erbij vermeld staat (bijvoorbeeld heel simpel door het woordje 'advertorial' onder de tekst te plaatsen in het geval van een advertorial).

De scheiding tussen nieuws en commercie is hier nergens te zien en ook nergens uit af te leiden. Ik weet dus niet of ik met een onafhankelijk en objectief nieuwsbericht te maken heb, of met een bericht met een achterliggende commerciële boodschap.

Laat ik de lijn even doortrekken dan. Stel nu... straks komt er nog een nieuwsbericht "HP komt in februari 2013 met super laptop". Het bericht komt er op neer dat HP in 2013 een laptop op de markt brengt met eigenschappen die geen enkele laptopt heeft, het apparaat is geweldig en een must have. En guess what? Je krijgt er een lifetime licentie bij van Zend Studio (een PHP editor). En het apparaat is februari 2013 te koop bij MediaMarkt.

Oké... en wat is nu de bedoeling van dit bericht? Dat zal ik je uitleggen. Op het moment dat nieuws en commercie in elkaar verstrengeld raken, is voor jou en mij niet meer duidelijk wat de strekking is van het bericht. Is het inderdaad een super laptop die jij en ik maar wat graag in ons bezit zouden hebben? Of... is het stiekem een gesponsord bericht afkomstig van HP... of van MediaMarkt... of van Zend???? Rara...

Nieuws dient altijd onafhankelijk te zijn, tenzij anders vermeld zodat het voor de lezer duidelijk is dat het om een gesponsorde boodschap gaat.

Overigens is er helemaal niks raars aan als je duidelijk aangeeft dat een bericht gesponsord is. Het is juist heel fatsoelijk en eerlijk omdat je de lezer (of in dit geval de members) duidelijkheid verschaft.
Wouter J
Wouter J
11 jaar geleden
 
Geen regel? Jawel, daar zijn wel 'regels' voor.

Elke sector kent zijn 'code', zo ook de Journalistiek, die heeft de Code voor Journalistiek. Daarin staat:
Quote:
Onafhankelijk
10. De journalist verricht zijn werk in onafhankelijkheid en vermijdt (de schijn van) belangenverstrengeling.

11. De journalist zal, indien hij gebonden is aan enige politieke partij, belangenvereniging of bedrijf anders dan de uitgever van zijn eigen medium, daarvan in zijn berichtgeving telkens rekenschap geven indien dat voor de beoordeling van het bericht relevant is.

12. De journalist maakt geen misbruik van zijn positie.

13. De journalist neemt geen materiële of immateriële vergoedingen aan die bedoeld zijn berichtgeving te beïnvloeden, te bevorderen of tegen te gaan.
John D
John D
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Grappig, door al de reacties staat het bovenaan in de lijst. Doel bereikt....of het helemaal in de haak is of niet, doel bereikt het is goed zichtbaar. Mensen dus voortaan geen discussie hier maar een mailtje aan mod of Bas.
Ozzie PHP
Ozzie PHP
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Welke lijst bedoel je John?
Php knipper
php knipper
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
reactielijst links en de live op phphulp lijst op de home
denk ik
Roel -
Roel -
11 jaar geleden
 
Stoppen met off-topic gaan nu alsjeblieft. Ik heb een onderwerp gemaakt aan onze kant en ik wacht nu de reacties af. Doorgaan met off-topic zal consequenties hebben voor jullie.
Kees Schepers
kees Schepers
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
WouterJ, wat jij noemt is geen onderdeel van de Nederlandse wetgeving maar een 'code' en niemand verplicht je hieraan te houden.

En als de strekking van dit nieuwsbericht zo onduidelijk zou zijn dan was er ook niet zo'n discussie geweest :)

Dus zou bij ernstige frustratie een berichtje naar de verantwoordelijke sturen (Bas in dit geval denk ik) en meer kun je toch niet doen.
PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Wouter J
Wouter J
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Quote:
WouterJ, wat jij noemt is geen onderdeel van de Nederlandse wetgeving maar een 'code' en niemand verplicht je hieraan te houden.

Dat klopt, vandaar dat ik regels ook tussen aanhalingstekens had gezet. Het is wel aangeraden je eraan te houden, op die manier zien lezers dat het een goede bron is om nieuws te lezen, anders kun je lezers kwijtraken.

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.