Woede Apple over Android gespeeld

Toegevoegd door Reshad F, 15 jaar geleden

Woede Apple over Android gespeeldDe oprichter van Google en huidig CEO van het bedrijf, stelt dat de woede van Steve Jobs "voor de show" was. Dat laat Larry Page, een van de oprichters van Google, weten in een interview met Businessweek.

"De woede over Android was gespeeld. Apple had er belang bij om een duidelijke concurrent te hebben, net als veel andere grote bedrijven", aldus de CEO van google.

Jobs liet in zijn biografie optekenen dat hij boos was op android omdat ze de toestellen kopieerden van Appleproducten. Hij was bereid om al het geld van apple uit te geven om Android kapot te maken.

“We hebben altijd fijne gesprekken gehad. Hij had interessante visies over hoe een bedrijf geleid moest worden en dat was eigenlijk alles wat we bespraken.” aldus Page. In het interview heeft de Google-oprichter het ook nog even over de patentstrijd in de techwereld.

Tussen de regels door haalt hij uit naar bedrijven die concurrenten massaal aanklagen vanwege patentschending. hij geeft aan dat een bedrijf dit meestal doet omdat ze het einde nabij zijn of het vertrouwen in hun eigen product hebben opgegeven om op een natuurlijke manier te concurreren.

Gerelateerde nieuwsberichten

22/04/2023 Google ontwikkelt nieuwe zoekmachine die gebruik maakt van A.I.
08/09/2016 Google geeft webmasters informatie over schadelijke content
22/09/2015 Eens kijken bij Google, Facebook en Apple?

 

Er zijn 1 reacties op 'Woede apple over android gespeeld'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Jeroen VD
Jeroen VD
15 jaar geleden
 
verkopen is overdrijven, zegt men wel eens. zeker bij dit soort grote bedrijven is imago alles, en een concurrent is gewoon de duivel, om hun achterban tevreden te stellen, en anderen over de streep te halen. niet zelf zijn ze beter, maar anderen zijn slechter. klein nuanceverschil, maar daar is de consument gevoelig voor

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.